Ама къде я видя тази хубава мама....пак само аз съм най-гадната.Незнам какво правя,но на снимки винаги излизам като някаква мазна мекица-дърта лелка,а в действителност съм по-хубава и млада

Похвал-похвал

Много ще се радвам! 

/ и изчезвам, когато разгоня народа и се поосвободя, ще дам пълен отчет и снимков материал. 

/ и изчезвам, когато разгоня народа и се поосвободя, ще дам пълен отчет и снимков материал.

И аз мога да кажа същото.Ти си ми респект още от Звездните компромати едно време 

Вие сте прекрасни с кафяви изразителни очи

(на мен вече всичко под 8 часа със самолет ми е мижаво като разстояние)
Дано се запознаем някой ден и наживо, не само виртуално 
) лятото като си идваме, живот и здраве, да попътуваме пак малко из БГ, та ни се ходи във Велинград и ако това стане, може да организираме да се видим с теб, Луси и с други желаещи ако има 
По принцип с бебе имаш право освен на своя багаж- един куфар до 23 кг за бебето, ръчен багаж за бебето до 7 кг и една количка. Ако искаш си вземи от тук най-важното, останалото ще си накупиш в БГ-одеала- чаршафи, ей такова неща. памперси си вземи само за изпът, както и мляко, останалото като кацнете ще си набавиш много бързо. Аз така процедирах. Препоръчани теми