ак сте се вихрили и сте изписали сума страници. Чин, ЧРД на бабището! Да е здрава, по-малко даваща акъли и повече слушаща!
Браво за изпита, ти си ни отличничка, знаем те!

Китиии, ще дойда у Софето и ще ти дърпам ушите. Успокой се! Не приемай всичко така, сякаш е непоправимо! Не се вглеждай толкова в детето! Добре е Дара, прекрасна е! Нали не мислиш, че ще наддава все със същите темпове както до сега? Много те прегръщам и много спокойствие ти пращам!

Рая, детето е със супер мерки! Никак не е дебело, съдя по моето дето е по-късо и по-тежк от твоето и пак не изглежда дебел. Пък и днес педиатърката му ми каза, че е разкошен и да продължавам в същия дух! Някой педиатри просто не мислят като говорят, а бръщолевят по инерция. Гледай си детето и се води по него, ако иска да си хапва пюрета, давай по малко, ако не ги иска мини някоя др. седмица без тях и после пак.
за теб!Пао, заповядай - http://bglotos.com/ Това е сайта, който знам от Ани и вече нещата са при мен. Снощи се изкъпах със сапунчето с хума и съм много доволна. Веднага кожата ми омекна и Борис вече ми приватизира блокчето, та и за него ще поръчвам по-натам. Днес пък изпробвах таблетките за миялната - добре измиха - доволна съм. Дано и от др. неща пак да е така.
Ваче, ако не ти допада броколито, давай с пиперче или тиквичка или тиква.

Ние днес бяхме на консултация. Расте детето. Биха ни поредните ваксини. Много съм доволна, че курса с Вит. Д през който минахме е дал своето и на Вих костите на главичката са вече добре. Продължаваме следващия един месец с по 2/3 капки Вигантол.

С тези педиатри...... това е втората за 4 месеца. Вече не знам какво да мисля.....