ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Добрич
Ахой, банда! Simple Smileак сте се вихрили и сте изписали сума страници.  Mr. Green
Чин, ЧРД на бабището! Да е здрава, по-малко даваща акъли и повече слушаща!  Wink Браво за изпита, ти си ни отличничка, знаем те!  Heart Eyes Hug
Китиии, ще дойда у Софето и ще ти дърпам ушите. Успокой се! Не приемай всичко така, сякаш е непоправимо! Не се вглеждай толкова в детето! Добре е Дара, прекрасна е! Нали не мислиш, че ще наддава все със същите темпове както до сега? Много те прегръщам и много спокойствие ти пращам!  Hug Hug Hug
Рая, детето е със супер мерки! Никак не е дебело, съдя по моето дето е по-късо и по-тежк от твоето и пак не изглежда дебел. Пък и днес педиатърката му ми каза, че е разкошен и да продължавам в същия дух! Някой педиатри просто не мислят като говорят, а бръщолевят по инерция.  Гледай си детето и се води по него, ако иска да си хапва пюрета, давай по малко, ако не ги иска мини някоя др. седмица без тях и после пак.  Hug за теб!
Пао, заповядай - http://bglotos.com/ Това е сайта, който знам от Ани и вече нещата са при мен. Снощи се изкъпах със сапунчето с хума и съм много доволна. Веднага кожата ми омекна и Борис вече ми приватизира блокчето, та и за него ще поръчвам по-натам. Днес пък изпробвах таблетките за миялната - добре измиха - доволна съм. Дано и от др. неща пак да е така.
Ваче, ако не ти допада броколито, давай с пиперче или тиквичка или тиква.  Wink
Ние днес бяхме на консултация. Расте детето. Биха ни поредните ваксини. Много съм доволна, че курса с Вит. Д през който минахме е дал своето и на Вих костите на главичката са вече добре. Продължаваме следващия един месец с по 2/3 капки Вигантол.

# 331
 Къдрокоске, много хубави новини.Браво на Вихчето. Hug

Тук вали, явно няма да се излиза днес.Да видим какво ще се правим. newsm78

Кити, знаеш, че е нормално да намали темпа на растеж вече.Не се тревожи, перфектно е детенце.А щом се изхожда нормално, няма индикации за тревога. Hug

Татти, питах аз за теб, защото обикновено се включваш в дискусиите вечер, а снощи не те видях. Peace

Ани, аз нали бях казала, че Даниела спи по цяла нощ без да яде.Да, но от няколко дни се събужда и яде яко през нощта.В 00 ч., после в 5-6 сутринта.Ама аз въобще не се разсънвам докато се храним, нито пък тя.Има сутрини в които не съм сигурна дали не съм сънувала, че съм я хранила... EmbarassedСмятай колко съм заспала... Embarassed

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 15:08 от Volna peperudka

# 332
  • София
Аз зеленчуци на прах не бих давала..нито каквато и да било друга храна, с изключение на каши.
много изкуствено ми се вижда.

Аз също това исках да напиша!!! Grinning
Мерси за мнението за цвеклото. Аз затова се шубелисвам от моркова, понеже е кореноплоден и съдържа повече нитрати.. Rolling Eyes

Къдрокоске, аз много харесвам броколито, но доколкото разбрах се предлага да бъде дадено като първа храна. Това ми се стори неуместно. Аз много обичам зеле, но сега на ям поради това, че е газообразуващо. Иначе аз давах на Саша картоф+ морков за основа и после разнообразно - броколи, чушка, спанак...

Ралка днес неще е яхнала метлата, нося я на ръце, не мога да вляза да се изкъпя, Саша не си пише домашното, а аз искам да избягам с писъци!!! #Cussing out #Cussing out Mr. Green

Кити, зъбки са. Не се шашкай! Имай търпение, ще отмине Grinning

Ани, ние на машинка за месо. Блендер нямахме тогава, когато майка го правеше. Става суперска подправка.  Hug

# 333
Мерси, момичета, ама нали знаете, че предпочитам винаги да се допитам до вас Hug

СЕЛА ВИ, забравих да пожелая бързо оздравяване, както и на всички болнички мъничета!

ВАЧЕ, тя Дара е яхнала метлата от неделя, ужасно се нерви- стиска юмруци и трепери newsm78, чудя се дали пък уикенда и многото народ не й се отрази така newsm78. Отделно, от разстройството е подсечена и може би я боли.

Я пак да питам- МАЯ, май по-специално теб- бузките на Дара са червени и сухи- вероятно е от вятъра и студа, а може и от много варовитата вода 3 дни, но и коремчето и крачетата и са като настръхнали и сухи, със съвсем мънички бели пъпчици (като настръхнала козина- не знам как да го обясня по-ясно), случвало ли ви се е?

Само да вметна, че като козметика използвам Веледа: крем за лице, олио, крем за дупе, а сега и Судокрем заради подсичането.

# 334
Ваче ,от самото начало сме на смесено хранене, а и аз в един момент попрекалявах с млечните , та затова педиатърката ми препоръча да минем точно  на това АМ, защото се усъмни, че бебка прави алергия.-.Препоръча ми да спра млечните и да давам това мляко два- три месеца.
Ей ,Хелен ,Шунка , Сиси , Къдрокоса, успокоихте ме- честна дума. Бях се разтревожила ,че ще си отгледам слонче. SadС тези педиатри...... това е втората за 4 месеца. Вече не знам какво да мисля.....
 Sad
това го пиша от сутринта.... излизаме пак ,че времето е страхотно.... довечера ще прочета повеко и ще пиша пак....
Много прегръдки от нас...
.(. Wink....ще взема да  ви послушам и ще си давам от време на време пюренце на детето...)

# 335
Рая  Hug

Кити Мишо беше с много суха кожа стоеше както ти го описваш. Пробвах какво ли не. Единственото, което ни спаси беше един лосион на Бетина Барти. Само че аз го пробвах на Мишо някъде към 7-8м. Казват че става за бебета, един розов. Имаше и едно за вана, май Линола беше, не съм много сигурна и то е хубаво, овлажнява.

Цвети как е Дани? Той май като моя батко- често боледува... Confused

Ние след малко пак излизаме. Днес добре се разходихме. Само дето Мишо не е спал следобед и довечера ще ме изтормози.... Стефи иска и той да пише! ooooh! Joy

# 336
Кити аз за сега нищо не правя за зачервяването. Йосиф няма пъпчици и кожата му е мекичка.
Като го види педиатърката ще пиша.

# 337
  • Sofia
Здрасти Simple Smile

Поприспах го туй дете, мнооого е нервен, като му се спи, а аз май най-сетне почвам да го усещам какво иска. Май...
Днес 1 час будува, после му се доспива и трябва да настоявам, за да не е киселяк. Спи 40 мин. и пак се буди.

Ваче, знам го аз това цвекло в буркан, май съм яла веднъж. Онзи ден точно него търсех в Хита, но не го намерих (бързахме и не оглеждах твърде много).

Чин, страшен подарък за РД на свеки - да дойде да ви изчисти!  Joy Жива и здрава да е, дълго да ви чисти, малко да се меси!  Laughing

Кити, когато кажеш, те чакаме с возилото.  Wink

# 338
Привет.

Ние днес голямо спане спим с Йоана. Тя тези дни нещо е поспалива преди обяд. Аз също използвах да си почина малко, че от задачки и болест снощи направо нямах сили да се движа. Днес уж съм по-добре.

Сега се връщам да чета, но видях пожеланието на Шунка за свеки на Чин. Толкова е готино, че Чин, аз друго не мога да добавя   bouquet

# 339
Деси - добре че е детенце да помисли за мама  Wink Почивай повечко, тя работата няма свършване

Чин - да не повтярам и аз Шунка  Simple Smile Тази събота и моя свекър има РД, та днес ходихме за подарък..макар, че хич не ми се занимаваше ама айде нали сме канени - от как се е родил малкия веднъж не ми се е обадил да пита как съм, как е бебето (само 3 пъти го е виждал...)

Моята свеки сега е с малчо навън, че мен вече кръста не ми държи от разнасяне - пък и успях да си поспретна къщата и да сложа една крем супичка от броколи, че тия дни броколи та броколи..ми прияде ми се и на мен, пък уж гледам да го избягвам. Добре, че поотминаха коликите.

Кити - да вземеш да я поскриеш таз теглилка - аз затова само веднъж месечно го меря...

# 340
Хей,привет мами Simple Smile

Ударила ме е носталгията,та минах да хвърля едно око на юнки 2012 и реших да ви видя как сте Simple Smile

Чин-да ти е жива и здрава свеки Simple Smile Направо не мога да повярвам,че е везна Simple Smile

Аз съм се посветила изцяло на малкото човече и съм загърбила всичко.За съжаление-дори и форума,но днес ми е едно носталгично...Определено ми липсвате... Sad

Ние се захранихме,изключително голяма драма е,не ще да яде и това си е.Ако излапа 5-6 лъжици скачам от щастие.Но и не го насилвам,явно млякото му е достатъчно,дори и на диета пак качва.Вече е почти 9кг и 74-75см Simple Smile Леко по леко пропълзява...зъбчето ни прозира,чакам го да избие тия дни...Обще взето страхотни емоции Simple Smile

Деска много да нацелуваш Йо...толкова е пораснала и става все по-красива.

А това е да ви почерпя,утре имам РД,а не знам дали ще мога да вляза Simple Smile

# 341
Вещи, утре и тати има рожден ден Simple Smile  Hug
Свеки не й личи, че е везна, никак!  Sad

Шунче, Хеберлеа мерси Simple Smile Като и се обадих тя ми вика : и да ме слушате!  Twisted Evil Викам: и ти да слушаш!  Mr. Green

Рая, не се тревожи, и Нико преди 2 седмици беше толкова, сега не знам колко е, но със сигурност е близо до 8-те кила.

Къдрокоске, радвам се за добрите новини. Таблетките ми се виждат много на сметка. Аз купувам на Финиш, 28бр. 20лв почти. Щом си доволна, ще пробвам и аз.

Щях да питам, като изпръхнат бузките от студа, мажете ли с нещо и с какво? Аз не мажа с крем за дупе, защото му излизат пъпчици.
Положението и при нас е нетърпимо, много плаче, и от инат най-вече. Не иска да седи в друг освен в мен... Rolling Eyes

# 342
  • Добрич
Вещи, утре ще ти честитя.  Wink
Чин, да, много са на сметка таблетките и според мен. Аз също досега бях с Финиш. Ще видя как ще се справят с по-мръсните чинии, че тези ня бяха кой знае колко замърсени и ще пиша да кажа. Днес пекох пържоли и тавата е доволно загоряла, та ще тествам още утре.  Wink За кремчето - аз Борис съм го мазала с кремче за студ на Бюбхен. Много доволна бях, аз също се мацах с него.  Mr. Green

# 343
Здравейте, мамита!

Личи си, че днес времето беше страхотно (като за сезона) и са се изписали само две странички... И ние бяхме сума ти време в парка и срещнахме други мами и бебоци, дето присъстваха на мини-срещата предния път  Simple Smile
Пеперудке, влизам по всяко време... като беше хубаво времето и прекарвах повече часове в парка си носех и лаптопчето с мене в парка и пак пишех. Сега просто няма нищо за споделяне (а нали казват "no news is good news") Simple Smile

# 344
  • София
Ха добър вечер!

чин, аз купих кремче за студено време на Веледа Peace
Да ти е жива и здрава свекито!  Добра, лоша...твоя си е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

вещи, звучиш щастлива Hug  Радвам се, че всичко е спокойно и с Никола се наслаждавате на времето си заедно Hug

Обикновено няма желаещи, но аз не се отказвам лесно, та да знаете, че утре има лекция на тема Захранване, организирана от НАПК.  Обичайните заподозрени сме аз и зверчето, ако някой иска да се присъедини - да свирка Wink

Аз установих, че не трябва да съм добричка- качват ми се на главата и после положението става по-зле. Затова съм еднакво гадна всеки ден  Mr. Green
Това ми хареса hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт