НОИ пак прецаква МАЙКИТЕ с майчинството за 2-та година,бясна съм

• 102 575
  • 2 412
  •   1
Отговори
# 2 100
Пък аз една рецепта за торта тука може ли да питам?  Hug

# 2 101
Аз се чудя що за работа работят някои госпожи тука, че хем внасят огромни социални и здравни осигуровки, от които се възползваме ние - с две-трите деца, хем са у форума ден и нощ....

Слаба Богу, че от тая тема нищо не зависи, нито от участниците в нея.
Хората, от които зависи може и да са я погледнали, но единственото, което ги е впечатлило е как майки се хващат за косите, защото едните са с едно, а пък другите с две деца, едните си клатят цял ден краката пред компа, а другите викнат, викнат и пак у браздата....ако не беше тъжно, щеше да е адска комедия....

Хайде спрете вече. Празнословите.

# 2 102
Аз се чудя що за работа работят някои госпожи тука, че хем внасят огромни социални и здравни осигуровки, от които се възползваме ние - с две-трите деца, хем са у форума ден и нощ....

Слаба Богу, че от тая тема нищо не зависи, нито от участниците в нея.
Хората, от които зависи може и да са я погледнали, но единственото, което ги е впечатлило е как майки се хващат за косите, защото едните са с едно, а пък другите с две деца, едните си клатят цял ден краката пред компа, а другите викнат, викнат и пак у браздата....ако не беше тъжно, щеше да е адска комедия....

Хайде спрете вече. Празнословите.

За съжаление напълно вярно...

Хайде дайте на момичето рецепта за тортата Simple Smile

# 2 103

Скука, работата намаля, приходите също, сега като ни обложат и милионите в банката...Не знам...не знам...

# 2 104
Пък аз една рецепта за торта тука може ли да питам?  Hug

За торта нямам, но правя хубави кюфтета   chef.

# 2 105
Много смешно и много комично. Не искам да си представя колко е комично на семействата, които в момента изпитват това на гърба си. Детето на годинка - годинка и половина, всички цени на храни летят стремглаво нагоре, майчинството е закотвено на 240 лв., детето не е прието на ясла, на майката заплатата е близка до заплатата за детегледачка...бабите и дядовците работят, защото трябва, не могат да се пенсионират, а и да се пенсионират - пенсията е мижава, защото и за пенсии пари няма.
Списващите тук майки, неискащи да погледнат по-далеч от носа си, и търсещи просто забавление в скучния си ден, какво ще предложат? Може би да си върнат децата в родилното ли? Че те са планирали на други цени, пък планирането не им е излязло правилно?

# 2 106
Бе и кюфтета лапат моите лами. Каквото имаш- все е нещо!  bowuu

# 2 107
Много ми е интересно как ще реагират част от списващите тук на факта, че държавата дава пари за "опити инвитро" на хората с "репрудуктивни проблеми.

Много съм ОК с това ! Peace

И се пише репродуктивни . Grinning

# 2 108
  • Ямбол
....
Работя такава работа, която да ми позволява свобода. Върша си работата и вкъщи, и на работното място, през останалото време нямам забрани какво ще правя.
Е, не са големи осигуровките ми, но и майчинство през вторите години на двете ми деца не съм ползвала.
А същата ми тази работа ми позволява и да съм повече време с децата си.

# 2 109
Кюфтета става, ама само да не са с бял сос, че съм "травмирана" още от детската.

А каймата скъпа ли е в момента, че ние нали ядем само пасти, та таковата...не знам?  Embarassed

# 2 110
Много ми е интересно как ще реагират част от списващите тук на факта, че държавата дава пари за "опити инвитро" на хората с "репрудуктивни проблеми.

Много съм ОК с това ! Peace

И се пише репродуктивни . Grinning

Не мога да разбера тогава, защо не си ОК с другите, които нямат репрОдуктивни проблеми

# 2 111
Кюфтета става, ама само да не са с бял сос, че съм "травмирана" още от детската.

А каймата скъпа ли е в момента, че ние нали ядем само пасти, та таковата...не знам?  Embarassed

А, не зная цените, те не ме интересуват. Икономът пазарува у нас и семейният счетоводител му преглежда и контролира разходите. Семеен СФУК.
Хобито ми е да готвя /в офиса/.

# 2 112

А каймата скъпа ли е в момента, че ние нали ядем само пасти, та таковата...не знам?  Embarassed
 6,80 лв. за кило добре ли е? Ако се мели от месо, малко по-скъпо ще дойде.

# 2 113
Като увеличат майчинството, ще трябва повече да поработваме. Все някой трябва да работи в тая държава.

# 2 114
Шегувате се вие ама никак не е смешно месото вече е с около 20% нагоре .За тока писаха вече +10%.И да е само това ,но не е .

Общи условия

Активация на акаунт