Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте - тези дни нямах никакво време да пиша. Искам първо да ви благодаря за всички невероятни снимки, подписи и клипчета ...   bouquet   bouquet  bouquet

Днешния епизод по БТВ беше много интересен и един от най-тъжните от сериала. Много ми стана жал за семейството и приятелите на Хюсню. Всички доста плакаха за него. Аз също. Синан и Елиф още не са станали така близки с тях. Докато другите от екипа ги познават от години и са като едно семейство. Но малко по малко и Синан и Елиф ще станат част от това огромно семейство. За щастие накрая онзи си получи заслуженото. Утре се надявам Хюсню най-накрая да се оправи ...  Hug

А относно сериала и спирането му. За сега не се знае кога ще го спрат и кога ще почне Мечтатели. Аз с нетърпение очаквам продължението на Мечтатели. Това е любимия ми сериал. Но обожавам супер много и Опасни улици. Ще ми се така да направят нещата, че да излъчват и двата сериала. Без да се наложи да спират който и да е от тях ...  Wink
Когато обичаш някой сериал, дори да го спрат ти тръпнеш в очакване да го видиш отново и да разбереш какво ще стане по-натам - аз поне съм така ...  Heart Eyes
Искам само да ви кажа, че БТВ спряха Мечтатели по средата и дори след средата на 4-ти сезон. А не в края на 3-ти. Нито в края на 4-ти. Така, че остават половината 4-ти сезон и мини сезона. Да речем 2-3 най-много 4 месеца.  newsm76
Въпроса е, че не е гаранция, че спират сериала в края на някой сезон. Незнам какъв ще е случая с Опасни улици. Може да не го спрат в края на сезона а по средата и т.н.  Rolling Eyes
Но най-добре е да не го спират въобще, а да пуснат и двата сериала, за да може почитателите им да им се радват до край ...  Two Hearts

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 03:32 от Roxis

# 376
Добро утро. Hug

И една не много добра новина от мен, но ние си я знаехме и преди. Вече е излязло е по вестниците, че от началото на януари Берк Октай започва да снимка новия си проект и напуска "Опасни улици". Cry

Честит празник на народните будители. bg
Приятен ден ви пожелавам. Hug

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 07:35 от julk

# 377
Ето го и резюмето на днешния епизод. Peace Не се й съмнявам, че ще е интересен. Hug
Всички съпруги на полицаите от екипа изпадат в ужас след случката с Хюсню. Те се притесняват следващия път да не е някой от техните мъже в болницата. Комисарите не губят време и веднага се захващат с нов случай – изчезнала съпруга. Оказва се, че жената е отвлечена насред града. Дали полицаите ще успеят да намерят извършителите преди да има нова жертва? Междувременно състоянието на Хюсню ту се оправя, ту се влошава.

# 378
Здравейте....
Много жалко че Берк напуска сериала...ние го очаквахме ноо.. Cry
Чудя се какво ще измислят този път...но изобщо не ми се иска и него да убият..
А номера с заминаването вече го прилаха доста пъти... newsm78

# 379
Здравейте....
Много жалко че Берк напуска сериала...ние го очаквахме ноо.. Cry
Чудя се какво ще измислят този път...но изобщо не ми се иска и него да убият..
А номера с заминаването вече го прилаха доста пъти... newsm78
Да, права си, че постоянно отпращат героите някъде, когато има някакъв проблем с актьора. Колкото й да е изтъркано вече, ще е много по-добре отколкото да убият героят му - Синан. Sad
Много ми е мъчно, че Берк ще трябва да напусне сериала, но няма как. Да му се порадваме още малко в турските серии, а след това ще гледаме новия му проект. Hug

# 380
Ще можете ли да познаете кой е на снимката? hahaha hahaha hahaha

# 381

Берк..? Thinking

# 382
# 383
Добро утро и от  Hug Hug Hug Пожелавам ви лек и спокоен ден Hug Hug Hug
Честит празник на всички будители  bg bg bg

# 384
Честит празник и от мен.. bg

Тъкмо изгледах 218 епизод..
Как може тея сценаристи да са толкова извратени...
Всеки епизод убиват някой приятел на Месут.... ooooh!
Но в този за пръв път го виждам да плаче... Shocked

# 385

Берк..? Thinking
Даа... hahaha

# 386
  • ... да усещаш мириса на море ...
Върнах се малко назад да прочета и видях, че сте обсъждали Чаала. В една от старите теми (през лятото) бях писала - тя е състезателка по уиндсърф (мисля че има и школа) и причината да напусне сериала е да се готви за състезание (мисля че Световно)

Що се отнася до вчерашния епизод (по btv), признавам си, че Суат ми е адски дразнещ образ и винаги съм се чудила защо сценаристите са я направили, не просто наивна, а направо глупава... Но сцената, когато разказваше на Хюсню, който беше в кома, обикновените неща, които е правила; когато каза, че не я интересува какво ще стане с престъпника, а иска единстввено мъжът и да оцелее, много ме развълнуваха.  Cry Бяха много силни моменти...

# 387
Върнах се малко назад да прочета и видях, че сте обсъждали Чаала. В една от старите теми (през лятото) бях писала - тя е състезателка по уиндсърф (мисля че има и школа) и причината да напусне сериала е да се готви за състезание (мисля че Световно)

Що се отнася до вчерашния епизод (по btv), признавам си, че Суат ми е адски дразнещ образ и винаги съм се чудила защо сценаристите са я направили, не просто наивна, а направо глупава... Но сцената, когато разказваше на Хюсню, който беше в кома, обикновените неща, които е правила; когато каза, че не я интересува какво ще стане с престъпника, а иска единстввено мъжът и да оцелее, много ме развълнуваха.  Cry Бяха много силни моменти...
Аз всъщност знаех че се занимава с уиндсърф..но не знаех че е напуснала заради състезание...

Колкото до Суат..мен нейният образ не ме дразни...но тя наистина е много глупава...
Естествено не актрисата а героинята и... Peace
Може би сценаристи са я вмъкнали хем защото идеята им е Хюсню да си има жена..хем че тя е най забавният-глуповат образ.. Whistling

# 388

И аз сега изгледах 218 епизод ... и ми е чудно дали сценаристите ще съберат Зайнеп и Мурат  Thinking Thinking Thinking Praynig Praynig

# 389

И аз сега изгледах 218 епизод ... и ми е чудно дали сценаристите ще съберат Зайнеп и Мурат  Thinking Thinking Thinking Praynig Praynig
Абе и мен ме мъчи тая мисъл... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт