Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето ми е много активно и имам притеснения?
Кои са някои магазини, от които мога да купя необходимите неща за бебето на разумни цени?
Трябва ли да организирам парти за последния работен ден преди болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето ми е много активно и имам притеснения?
-
Кои са някои магазини, от които мога да купя необходимите неща за бебето на разумни цени?
-
Трябва ли да организирам парти за последния работен ден преди болничния?
-
Как да съхранявам бебешки дрехи след изпиране и гладене?
-
Къде мога да намеря чаршафи с ластици за бебе с размер 70x140?

имам още една цяла седмица, но пусто хич не ми се работи. не мога да мисля за нищо освен за това което предстои и работата остана на заден план

За козметиката, когато напазарувахме от магазина на беба, като бонус ми подариха 70 лв . да си избера нещо та аз си избрах козметика на Веледа, знам, че няма химия в нея само билки и си имам почти всички неща, като козметика пък ще видим дано не се изприщи. Вчера една приятелка, която ми позна, че ще имам момченце ми каза, че ще родя по-рано в края на ноември, та ми се изправиха косите. Аз естествено не се вързах. Купихте ли си превръзки нощни аз само едно пакетче и май ще ми трябва още. А памперси? Аз мисля само за болницата и то някакви по-обикновени, защото ми казаха, че си правели търговия и не слагали точно тези, които им дам. Същото се отнася и за мокрите кърпички. Е вече ви отегчих доста. Мисля да се разходим с мъжа. Приятен де от мен и много усмивки!