МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
МОЛЯ Мамите на които дечицата наскоро бяха с хрема да ми кажат ефикасни капки за нос(обещавам да ги използвам само за  през ноща).Сега промивам със стеримар и слагам коларгол,но ефект никакъв.

don4o71, ние ползваме Виброцил. Бързо да оздравявате!

Lilyrose, спомням си, че беше писала, че ги печеш брашната или ги накисваш. Така ли беше? Аз лично нямах намерение да му приготвям на Виктор точно каши, ама ей на...

# 211
Привет   bouquet

Майски Честити 8 месеца на малката Андреа! Да е все така лъчезарна!  Tada
Мерси за инфото  Hug

Сиренце Е честито за гаджето  Joy . А за покупката 17*2,30=39,1 лв. + 2,20лв доставка/за кг = 41,30лв толкова ще ти струва  Peace / това е с доставчик Габко /  Peace

lilyrose Таман се наточиха всички и ти взе че ги попари  hahaha И тук да ви честитя зъбчето  Hug За шапката, не съм виждала  newsm78 за бебета де  Peace

Bub_ Защо не пробваш да и слагаш твоя дреха в леглото, която си носила разбира се  newsm78 може да има ефект.

Дано другата седмица да е хубаво времето за разходки  Peace

don4o71 Сребърна вода може да пробваш да капиш, по 1/4 капкомер в ноздричка  Peace И бързо да се оправите  Hug

Хубав ден! Излизаме  Mr. Green

# 212
sirence Hug
lilyrose Благодаря  Wink Имах спешна нужда от нещо небебешко  Mr. Green
marinels това не е за мен
Цитат
jozyyвнимавай с такива подаръци  hahaha

# 213
  • София

Цитат
на don4o71 
МОЛЯ Мамите на които дечицата наскоро бяха с хрема да ми кажат ефикасни капки за нос(обещавам да ги използвам само за  през ноща).Сега промивам със стеримар и слагам коларгол,но ефект никакъв.
Ние слагахме  maxitrol,те по-принцип са за очи, но каналите са свързани и моето педи каза,че ги изписват на бебета за по-бързото лекуване на хремата.Не съм слагала повече от три пъти, но мисля,че на нас най-много ни помогна бейбивака!
Бързо оздравяване!

# 214
Миегйо, и аз мисля да взема чисто месно на Хипп, то даже е и повече като количество Wink Ти цялото съдържание ли изсипваш или на 2 пъти му го даваш на Бобо?
на два пъти то и така си пише  Peace

# 215
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Maiski честити 8 месеца! baloni Много е сладка!
Bub, отскоро и Живко спи при нас и мисля, че вече така свикна! Като го преместя в кошарката спи там най-много 1-1,5 часа. Снощи например спа там само 15 мин. и после пак на спалнята и сутринта до 6,30 без да се събуди! Мъчих се като заспи да го местя в кошарата, обаче той спи 15-20 мин.и пак се буди и вече си го оставям при нас! Как ще го отвикна идея нямам!

# 216
sirence Hug
lilyrose Благодаря  Wink Имах спешна нужда от нещо небебешко  Mr. Green
marinels това не е за мен
Цитат
jozyyвнимавай с такива подаръци  hahaha

Нали каза, че продавачката е подарила на мъжа ти пакет кърпички, та ти казах да  внимаваш с тия подаръци  Laughing

# 217
  • София
Миегйо, и аз мисля да взема чисто месно на Хипп, то даже е и повече като количество Wink Ти цялото съдържание ли изсипваш или на 2 пъти му го даваш на Бобо?
на два пъти то и така си пише  Peace

Аз също купих за Андреа, но на бурканчето пише ,че остатъка трябва да се употреби в рамките на следващият ден Rolling Eyes
Миегйо, ти в два поредни дни ли му го даваш на Бобо? newsm78

# 218
Привет, момичета!

Имам 2 въпроса към тези от вас, които сами приготвят кашите
1. когато правите оризова каша, всеки ден ли варите ориз или приготвяте за няколко дена и ако да колко дена може да престои в хладилника?
2. Как приготвяте елдата? Като ориза ли я варите? Преди доста години я бях пробвала и не си спомням дали имаше някакви люспи.
redreny, аз ориз не съм варила, но правя на Калоян каша от елда. Купувам елда на зърна, 3 супени лъжици първо накисвам за малко във вода /около 1 чаена чаша/, след което сварявам за 15-тина минути /на етикета пише да се варят 2-3 мин, но на мен ми се вижда малко/ и после пасирам с пасатора, без да отцеждам водата. Добавям плодово пюре и детето си облизва купичката, много я харесва. Не знам дали така е правилният начин на приготвяне, нека и други мами да кажат  Confused

# 219
Редрени, преди седмица според кантара на педи бяхме 7700 гр. Wink А размер 3 се води от 4-9 кг. Тези на Бейби лав са същия размер, но явно са по-уголемени Wink

Сиренце, да не се заричам, но ще направя всичко възможно да присъствам на следващата среща Simple Smile А този твоя Марио, какви ги върши?  Joy Какви са тия гаджета-каки на тази възраст?  Wink

Мама Весе, много добра идея с дрехата - ще пробвам и това  Peace
Благодаря и на другите момичета, които споделиха как е при тях положението със спането   bouquet

Днес ходих до Био магазин на Балев, но не успях да намеря тези бисквити, които Мигейо изрекламира Sad а пък продавачката не беше въобще в час!  Sick Naughty

# 220
Миегйо, ти в два поредни дни ли му го даваш на Бобо? newsm78

Не бе,Майски,деля бурканчето на две,иначе редувам един ден месно,а на другия зеленчуково  Peace.Опа щях да забравя да честитя на Андреа  Heart Eyes   bouquet

Буб виж в тези аз от там купих http://biomag.bg/magazini/

Лилироуз честито зъбче на Марти  Hug

# 221
Добър вечер!  Grinning
Най-после сядам пред компютъра.Лилироуз, щом няма друго да честитя зъбчето на Марти! Laughing Здрави да му растат всички зъбки и леко да ги вади. Да се похваля и аз, че 2 дни преди Ева да навърши 8 месеца и се показаха първите 2 зъбчета. newsm68 newsm68 Зъби незъби, не спи това дете. ooooh! На всеки час ставам да кърмя, само в 3 пропусна снощи. Shocked И този режим много трайно взе да се прилага  от нея. Imp
Майски3 много е сладка малката. Heart EyesЧестити ви 8 месеца!  bouquet
Дончо, бързо оздравяване, много неприятно е с това запушено носле. Praynig
Сиренце, какви са тези гаджета? Crossing Arms Марио разочарова тука всички свои дружки от форума. А ние мамите на момичета си мислехме, че снахата ще е една от нашите. Wink Hug

# 222
  • София
Редрени, преди седмица според кантара на педи бяхме 7700 гр. Wink А размер 3 се води от 4-9 кг. Тези на Бейби лав са същия размер, но явно са по-уголемени Wink
Благодаря, Bub, може би и ние ще трябва да вземем размер 4.

Anelisa, благодаря!

# 223
Хъджис са по къси стоят по-плитки някакси в сравнение е Памперс и Молфикс, аз тях съм пробвала и с тях правя сравнение, но аз съм много доволна от тях и смятам, когато приключа с тези които имам да минавам на тях  Peace

# 224
  • София
Цоп!    bouquet

Много ми е приятно да видя НОВАТА ТЕМИЧКА!  Peace
Връщам се да чета, че съм изпуснала доста!

В търсене на рецепта за бебешки безглутебови и безяйчни бисквити попаднах на една тук във форума. Някой пробвал ли е да прави и дали са станали?
Дадохте ли вече глутен на бебчетата?

ЛЕка и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт