След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Атлантис, Галактика Пегас
Шахмат играе СС с тази силиконова ревла...
Изсмукано е от пръсти ...  Но какво да чакаме от Мерал???
Боже как дразни този глас на Изабела това реване..... в гласа, ала умрял лебед..  Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 22:30 от Kordelia

# 256

Жалко, че Даная не е вече тук.  Cry Cry Cry

:shock:sorry .......нямах избор
Ще неваксам

# 257
Данайче,не се притеснявай за нищо! Hug
Благодаря ти,че си винаги толкова отзивчива! Hug Hug Hug

# 258

Фреш ,благодаря ! Наложи ми се да отсъствам от къщи . Ще го изгледам и всичко  което ви интересува ще ви го праведа.    bouquet HugОк?

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 23:56 от Danaya33

# 259

Фреш ,благодаря ! Наложе ми се да отсъствам от къщи . Ще го изгледам и вс което ви интересува ще ви го праведа.    bouquet HugОк?
Hug Hug Hug
Спокойна нощ ,Данайче! Hug

# 260
Няма ли някой да качи частите някъде?!
Бабчи нердесин ? Сенсиз яшаямам!!

Фреш ,лека и спокойно и за теб.  bouquet  bouquet

# 261
Няма ли някой да качи частите някъде?!
Бабчи нердесин ? Сенсиз яшаямам!!

Фреш ,лека и спокойно и за теб.  bouquet  bouquet

http://www.ddizi.com/izle/29491/Muhtesem-Yuzyil-31.-Bolum.htm

Тук са всички части  Hug

# 262

....................................... Sadece cesur ruhlu bir kız olan Mala (Ceyda Düvenci)
mücadelesini sürdürmektedir. ....................................
Kurtardığı dünyalı pilotun adı Jim Stanton’dur (Halit Ergenç). ..................................

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 01:10 от marman

# 263

Muhteşem Yüzyıl ekibinden Van'a muhteşem bağış

Show tv ortak yayına dahil olmadı ama Halit Ergenç yayına bağlandı

10'un üzerinde kanalın dahil olduğu VAN ÖZEL yayınına bağlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncusu Halit Ergenç, proje için Muhteşem yüzyıl ekibinden 44 bin, yapımcı Timur Savcı'nın desteğiyle toplam 100 bin bağış yaptıklarını açıkladı. 

И екипът на ВВ е направил дарение за пострадалите във Ван.

# 264
Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

26/10/2011
 Halit Ergenç, his wife Bergüzar Korel and their son Ali went for shopping in the Wall Canyon yesterday. After shopping they chose sushi for a family meal at "SushiCo".

# 265

Halit Ergenc on air , gives the donation from the team of "Muhtesem Yuzyil" and "TIMS Productions" for Van's earthquake victims!

Извинете, ако вече е пускано ((:

# 266
Добро утро!
Дари  Grinning Heart Eyes,какво хубаво начало на деня! Hug Hug Hug
Прекрасни са ! Heart Eyes
И Али ходи на суши вече! Laughing

# 267
  • София
Добро утро   Heart Eyes Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Хубав ден !!! Heart Eyes

Снощи нищо не можах да видя от ВВ,само четох  #Crazy newsm78...Е, видях последния кадър и се разочаровах от СС, но чак изненадана -не,мъжът си е м ъ ж - п о х о т л и в  и  с у е т е н, когато става въпрос за  жени... Нещо вътрешно ми говори, че изненадата по-скоро ще е в началото на следващата серия - да  СС  "награби"  Blush Joy и  целуна ИЗИ, но в съседната стая е Фредерик и ги изпраща по живо по здраво, или нещо подобно... #Crazy newsm78
Хюрем,Махи -чудесно присъствие на екрана,игра с очи,мимики, но Хатидже нещо не ми е по сърце,съжалявам,но е така... Blush

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 08:37 от krasminikif

# 268
  • София

Ферина, newsm51 smile3525 newsm51

Много ми харесва снимката, Тарду ,самоуверен,Джанан,нежна до него,малко напълняла и що ли роклятя и е без талия  newsm78 Blush.... и много елегантни....  bouquet  bouquet

# 269
Привет! Хубав четвъртък на всички! Hug Hug Hug
Току що изгледах епизода. Харесаха ми сцените между Ибрахим и Хатидже. Всички до една - и по време на спора за статуите и после вечерта, когато Ибрахим остави цигулката и си казаха с малко думи толкова много неща. Хареса ми и султанът - браво на Мерал, че не позволява някой да му казва какво да прави. А и Халит представя образа невероятно - и в разговора с Валиде, и в признанието си към Ибрахим, и в моментите с Хюрем - нежни и по-резки, и с Мустафа. Естестествено края за мен беше малка изненада, това го очаквах още в предния епизод, дори и да не се стигне до крайност, просто някаква нежност, защото в мислите и на двамата имаше знак за нещо от рода. Но...предполагам, че и в следващия епизод няма де се стигне докрай. Във всеки случай - събудиха любопитството. Актрисата, която играе Нигяр Калфа много се е разхубавила. Толкова добре си изпълнява ролята. Много хубави думи каза на Хюрем. Дано да бъде до края на филма. Ако я премахнат от сценария покрай Ибрахим ще ми липсва много. И той също, защото е един от образите, които правят филма по-драматичен.  А двамата Гюл ага и Сюмбюля са скиците във филма. Сигурно следващият епизод ще бъде последен за Изабела. Laughing Laughing Laughing Дамата, която са избрали за Бали бей не ми допада като външност. Той е много мъжествен, харесва ми, но бих искала до него да има една по-нежна и много красива дама.

Общи условия

Активация на акаунт