След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Актьорите от повечето дизита са били пряко ангажирани с тези предавания.
Данайче, препоръчвам ти новия филм на Бюлент. / Всеки петък, от 20.00 ч. Сигурна съм, че ще ти хареса./ 

# 346

Не е ли ясно кой и какво го променя? Този, който има личен интерес..... Поне за мен. Всеки притежава човешки чувства, причини, за да постъпва по определен начин.

Много интересно подхождаш Майдриим. В едно от интервютат Мерал сподели ,че най- интересна ще бъде частта в която децата започват да се борят за властта.
И това което знам като история е ,че Михримах има силно политическо влияние да края на живота си. Дали чрез Баща си или члез съпруга си??!! newsm78 newsm78

Благодаря Майдриим ,но кой е и къде да го търся този филм на Бюлент?

# 347
И това което знам като история е ,че Михримах има силно политическо влияние да края на живота си. Дали чрез Баща си или члез съпруга си??!! newsm78 newsm78[/size][/color][/b]
http://en.wikipedia.org/wiki/Mihrimah_Sultan

Цитат от Загребелни: "Михримах го изгледа под фереджето с големите си очи, в които се бе събрало цялото зло и от султана, и от султанката. " /става въпрос за Рустем паша/

И още един..."Михримах остави коня и дълго гледа везира. Беше виждала много спокойни хора, а най-спокойният сред тях беше нейният баща, султан Сюлейман..."

# 348
  • Атлантис, Галактика Пегас
Meryem Uzerli : Hürremin gücünü görmenize çok az kaldı. Hürremın bir tek sözü diziyi tamamen değiştirecek. . .
Filiz ahmet : Nigar Kalfa doğru yolu bulacak. Hürrem sultanın yanında olacak. İbrahime olan imkansız aşkı onu çaresiz bırakacak.

Рускините преведоха това нещо така:
Мерием: още малко остава и вие ще видите силата на Хюррем, една нейна дума ще промени сериала
Фелиз: Нигяр Калфа ще намери правилния път. Ще застане на стната на Хюррем. Безнадежната любов към Ибрахим ще я остави в безисходица.
С извинение ,за намесата ми ,но това мнение не е извлечено от сериала.Следя серията в Оригинал.
Нигяр калфа ,която ми е любим образ наравно със Сюлейман великолепни и Малкоч оглу Бали  бей- се държа много достойно и резервирано пред Хюрем:
Нигар" султанке ,дълго ви умолявах да ми простите . Вие не ми повярвахте .
Какво ви кара сега да ми се доверите?"

А горния текст ,който е цитиран от интервю на двете актриси ли е?
В интерес на истината превода е съвсем точен- Но от къде е извлечен!?

Дадено като новина в един руски сайт посветен на ВВ. Повече не мога да кажа.  Peace

# 349
  • Варна и...духом на Босфора
Кой сега е номер еднооо! ЦСКА  е номер Едно!!

Чок съм мутлуклар че ударихме левскарите със страхотен гол,макар че не гледах мача, целувам всички Геджеманки от кеф! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Sunglasses

# 350
Благодаря Майдриим ,но кой е и къде да го търся този филм на Бюлент?

Пратих ти подробностите на ЛС.

# 351

Филиз е много очарователна! Simple Smile

# 352

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 353

marman, ще има ли тази вечер нов трейлър за 32 еп.? newsm78 newsm78

# 354
# 355
  • София

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:21 от krasminikif

# 356
Момичетааа може да не пиша много често , но ви чета редовно  Grinning . Значии искам да почерпя :д за мое здраве днес станах на цели 15 години  Simple Smile . http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0% … ed=1t:429,r:0,s:0

# 357
marman, изпреварих те!  Hug Simple Smile

ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК, 32 ЕП. - ТРЕЙЛЪР

http://www.ddizi.com/izle/29536/Muhtesem-Yuzyil-32.-Bolum-Fragmani.htm

# 358
  • София
Момичетааа може да не пиша много често , но ви чета редовно  Grinning . Значии искам да почерпя :д за мое здраве днес станах на цели 15 години Simple Smile .

Лелееееее,ама  т и  много си остаряла Joy Joy Joy Joy Joy

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН,МИЛА  ГАБИ    newsm51 smile3525      love001  love001  love001 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Бъди жива ,здрава, много щаслива и всички мечти да ти се изпълнят baby_neutral Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:58 от krasminikif

# 359
емии все едно вчера бях 1ви клас  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт