Пазаруване от френски сайтове 2

• 54 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой, който е поръчвал от Atlas for men, дали си спомня колко е платил за доставката? Има един вариант за 4,5 Е, но доставката не е с френските пощи, та се чудя дали може да се използва? А пък ако има желаещ да си разделим пощенските, ще е още по-добре, защото съм харесала само един артикул, а с такава такса за транспорт май става безсмислено  Tired
Атласа не доставят с пощата, а с Аdrexo Peace

има кодове за БД, но са над 50 и 60 евра,
50 Е - http://home.edt02.net/emc/emchV4c/?c=56500-851973-797417-3-17058 … fc8d9e02c3de%vt38
60Е, но и маха 10Е - http://home.edt02.net/emc/emchV4c/?c=56500-852334-797798-3-17066 … fc8d9e02c3de%vt38

# 676
  • Велико Търново
Благодаря, Дзверче  Heart Eyes, ще почакам, дано се появи някой за кооперация  Peace

# 677
  • В полето, под тепето.
Аз преди малко пуснах първата си поръчка с Франсето-стана.Платих с Виза на ЦКБ(питаха ме на лични).Малка поръчка за 5.68е да пробвам.Дано няма проблем и не я откажат.Поръчах по-горе дадените гъби за баня,защото имах нужда и една пижамка с реф.4804600 за 3.84е.Сега къде да видя номер на поръчката си,за да пратя бланка на Франсето

Пуснах с код 700500 и освен кърпите ми дава и друг подарък:MESS FRCE AH11
Това да не е някой каталог? Naughty

Хубаво е да изчакаш втори имейл от тях- там има и номер на поръчката.
И за Н ти път да напиша, че първоначално плащането винаги минава, но по-късно може да откажат поръчката. Peace

# 678
  • София
Аз преди малко пуснах първата си поръчка с Франсето-стана.Платих с Виза на ЦКБ(питаха ме на лични).Малка поръчка за 5.68е да пробвам.Дано няма проблем и не я откажат.Поръчах по-горе дадените гъби за баня,защото имах нужда и една пижамка с реф.4804600 за 3.84е.Сега къде да видя номер на поръчката си,за да пратя бланка на Франсето

Пуснах с код 700500 и освен кърпите ми дава и друг подарък:MESS FRCE AH11
Това да не е някой каталог? Naughty

Хубаво е да изчакаш втори имейл от тях- там има и номер на поръчката.
И за Н ти път да напиша, че първоначално плащането винаги минава, но по-късно може да откажат поръчката. Peace

и аз да уточня, че те взимат парите по-късно, когато се пуска поръчката нито блокират, нито теглят пари  Peace

# 679
  • на морето
Теси,благодаря за инфото,а на какво основание отказват-че е под 10евро или няма причина?Ако я откажат имейл ли ще получа и парите само ще са блокирани или изтеглени?
И още нещо да питам:в адреса за доставка с Франсето не написах никъде иманата на Кремена Живкова,а само моите.Сгавих ли?

# 680
  • Тук и там
dodi  - в петък пуснах 2 поръчки от Blancheporte.fr.
И двете са за суми над 10 евро. И на двете датите за експедиция бяха 06.02. заради подаръците предполагам  Peace
Днес имам мейл, че едната е предадена на пощите, както и номер на поръчка в нея.
Втората е с анулурано плащане, а пари в каратата имам. Виждам, че единият артикул ми е свършил - не съм сигурна дали има връзка  Peace
Другото, което ми идва като идея за отказа на втората е, че в петък съм се оляла малко с поръчките, а имам лимит на разрешените плащания за ден. По-късно ще пробвам с още една поръчка за проверка  Wink

# 681
  • София
dodi  - в петък пуснах 2 поръчки от Blancheporte.fr.
И двете са за суми над 10 евро. И на двете датите за експедиция бяха 06.02. заради подаръците предполагам  Peace
Днес имам мейл, че едната е предадена на пощите, както и номер на поръчка в нея.
Втората е с анулурано плащане, а пари в каратата имам. Виждам, че единият артикул ми е свършил - не съм сигурна дали има връзка  Peace
Другото, което ми идва като идея за отказа на втората е, че в петък съм се оляла малко с поръчките, а имам лимит на разрешените плащания за ден. По-късно ще пробвам с още една поръчка за проверка  Wink
къде виждаш, че ти е анулирано плащането?

# 682
  • В полето, под тепето.
На мен ми отказаха поръчка след 3-4 дни заради кредитната карта, вероятно не са могли да си изтеглят сумата., която беше 25 е.  Статуса се промени на - ануле .
Много харесвам сайта и нямам малки поръчки- не го приемайте като упрек, просто ми се иска и за в бъдеще да поръчвам от там. Grinning
Не съм чела подробно условията, може и да няма проблем за по-малки поръчки.

Мисля, че приема кредитна карта на ЦКБ
И аз питах лятото и си извадих виртиуална на ДСК само заради този сайт.

Надявам се да не откажат поръчките и да се похвалите после. Heart Eyes

Просто съвета ми е да се изчака втория имейл, тогава е сигурно, че ще я изпратят и ще има номер на поръчката.

Дзвер - статуса се променя на ануле, както писах по горе!

# 683
  • София
благодаря ти за информацията, Теси, на мен едната поръчка от 26-ти, която трябваше да тръгне на 06 февруари, днес потегли, имам още 2, за които не са ми изтеглени пари до момента /което доста ме изненада, но като проверих, и за поръчката от 26-ти парите са изтеглени на 27-ми/, пише че ще тръгнат на 01-ви и 05-ти, та затова питах Peace

# 684
  • Тук и там
Дзвер , Теси ти е писала - срещу самата поръчка в Blancheporte в > Suivi de commande излезе надпис Commande annulée : paiement carte refusé  

Дано с твоите всичко е наред  Peace

# 685
  • В полето, под тепето.
Може, аз не следя много кога теглят парите. Последната ми поръчка е без колисимо и въобще не знам кога е тръгнала, кога ще дойде! Rolling Eyes

Важноте е да си получим нещата и да сме доволни! Laughing

Днес си взех последните поръчки от два "забранени" сайта и направо ми се" къса сърцето", че не мога да поръчвам от едния.  Cry Получих като подарък чудесен сервиз за кафе и много хубава палитра гримове.

Моля ако някой си е намерил " личен доставчик" от Франция да се обади! Praynig Praynig Praynig

# 686
аз като черно радио - не приемат бг карти, аз опитвала преди время Twisted Evil

# 687
  • Димитровград
Цитат
http://geripam.snimka.bg/hobby/blancheporte.650549
и на мен не ми минава въвеждането на този адрес... не знам защо - смених го със Смарта и с твоите имена и имената на Иванка Вълчева - няма проблем, но на Франсето не минава, дано се включи някой, успял да направи поръчка с Франсето 

Успях да пусна поръчка с адреса на Франсето,но на Prenom приема само малкото име на Кремена с двете не се получава.

# 688
Оказа че сайта на Пума вече имат опция ПейПал. Така че може пак да се пробваме да поръчаме от там. Успех на всички. Благодаря Евка за труда ти.  bouquet

# 689
  • на морето
Ох,аз пак с моя проблем да си повторя питането:На адреса за доставка на Франсето не писах името на Кремена,а само моите имена.Дали ще е проблем при приемането на поръчката.Трябва ли да пиша на Франсето?

Общи условия

Активация на акаунт