Къде в Пловдив??? - 26

• 74 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • о`майна лунна нощ е
Този в Тракия си тръгна.
Аз лично не знам за друг.

# 541
  • Пловдив
Къде освен в Била продават от готовите смеси за хляб?Няма в Кауфланд и Лекси.
А Овиезе отвори ли пак?

# 542
  • Пловдив
В "Лекси" има готови смеси за хляб и от българските, и от немските. Да са прекратили зареждането.....аз скоро не съм взимала.  Thinking

# 543
Изобщо го няма вече. В магазина за обувки с/у Халите забелязах стикер "Саламандър" на вратата, но не съм влизала и нищо конкретно не мога да кажа.

Там има няколко мъжки модели на Саламандър, както и стелки.
Стелките, мъжки ли са?     bouquet

Здравейте, искам отново да попитам някой има ли впечатления за Стемо? www.stemo.bg   bouquet

# 544
Копирам си поста и тук:
Имате ли впечатления от МЦ Хипократ на бул. България. Искам да сменя личния лекар, там ми е удобно, но кой да избера?

# 545
  • Бг
 bgroza, моето Джи Пи скоро се премести там. Мога да ти я препоръчам, но не знам дали ще те устройва работното й време, т. к. сутрин работи от 9, а следобед е до 17. Също така кабинет има и в Кичука. Ако решиш кажи ще ти кажа коя е. Преки впечатления от МЦ нямам, т. к. два пъти съм ходила там до сега всичко на всичко.

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 20:09 от Alexa_a

# 546
  • Майничка
Има в Лекси в Гранда, на био-щанда

# 547
Не ме устройва раб време, но все пак , коя е ? Трябва ми доктор, който да не ми отказва полагаемите направления, нищо повече. Моята е педиатър, пълно е с бебета и малки деца при нея -за консултации, болни, просто тази докторка не е за мен- няма приемен час -отиваш , нареждаш се и чакаш , когато ти дойде редът-тогава влизаш.

# 548
  • Майничка
Бгроза, "полагаемите" направления са 1бр. на 3 години, нали се сещаш...

# 549
gargamela, знам ги тия неща, ама когато и на 3 години не ги получавам....

# 550
Къде освен в Била продават от готовите смеси за хляб?Няма в Кауфланд и Лекси.
А Овиезе отвори ли пак?

Да отвори и този път е доста заредено,не е така празно  Laughing  Laughing

# 551
Момичета, да имате идеи откъде да намеря яке за 4-ри годишно момче?

Хубави бяха якенцата в Карфур, но бяха около 45 лв. Аз като имам двама юнака и около 100 лв. малко ми идват множко, но може теб да те устройва:) Якетата бяха семпли на вид, много топли и изглеждаха качествени, дължина под дупето.

# 552
  • Пловдив
Мързи ме да цитирам, макар че мненията са на предната страница сигурно. Ама кажете за Стемо какви са мненията. Имам намерение да си взимам нов лаптоп и се чудя къде да отида.

# 553
  • Пловдив
Щерка ми е с карфурско яке от миналата зима, носи го и тази, не е мръднало. Много топло и леко.
Въпреки интензивното носене изглежда като ново...
Оказа се много добра покупка. Но, мисля, беше по- евтино...около 20 +...лв. Не помня, честно.
Като го взимахме това бяха единствените детски якета за по- големи дечица...Нямаше различни модели/цени.
Но може сега да са по- скъпи, или пък малките да са по- скъпи, кой ги знае...

# 554
Мързи ме да цитирам, макар че мненията са на предната страница сигурно. Ама кажете за Стемо какви са мненията. Имам намерение да си взимам нов лаптоп и се чудя къде да отида.

Твърдо не е моето мнение, преди няколко години съм вземала от там, после открих човека с който сега работя се оказа, че цените могат да са доста по-добри, да си получиш компютъра инсталиран без да плащаш безумни суми и след това да си имаш свястна поддръжка. Според мен стемо е за чичковци, които хич не разбират и се чудят какво да си правят парите. Това си е само лично мнение:)

Общи условия

Активация на акаунт