True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 737
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По тоз повод- не ви разбирам гугутските напъни- Трайкова изчезна и вместо да припълзите към русите долини и възвишения, сте тръгнали да атакувате връх Вълчан, знаейки, че Катината чета дебне неуморно там newsm78 hahaha Mr. Green.

# 421
Тъкмо се сетих, че пропуснах да ти благодаря за инфото, и ти ме задави hahaha. Отивам да въздъхна по Джакс, докатос е мотаеш тука Wink.
Въздъхвай, въздъхвай  Joy СПОЙЛЕР  Mr. Green В 4ти сезон е с къса коса, още по-убав Crazy

Джой - аз преди да видя Вълчаниело, бях предана Сашовица.  Mr. Green Но какво да се прави, обичам тъмни мъже.  Blush Кате - душа, либя те, нал' знаИш  Hug

Ето шведско, доста е дълго, да знаете Wink http://www.youtube.com/watch?v=N-eM8Oq2wDI

# 422
  • София
Ами как да не го при положетие, че се разпарцальоса тука из темата вместо като Трайков да си седи дома!

# 423
Аре, малко шведско мезе към водката   Mr. Green

Джой, изчезнала, ама гаранция, че ако протегнем ръчища, ще цъфне на момента   Twisted Evil

Катерина някак по-ларж го раздава към точенето на лиги  Laughing

Бях поохладняла напоследък към Вълчан, ама пак взех да стоплям след разходката  Joy

# 424
Тъй, отчетох се и аз при номинациите, изнаписах ни дет можах Mr. Green
Дано успеем да вземем някоя титла Peace

Отивам да си дочета последната книга, 25 страници са ми останали.

# 425
Простете за невежеството, номинации ясно - после се гласува? или и сега може? И всеки ли може да гласува?  Embarassed

# 426
Ауу, тази почерпка цялата ще я гаврътна, издържам на такива количества Mr. Green.

Соне, мерси, много те либя, ама каква точно красота творя аз Rolling Eyes Mr. Green?

# 427
Аз гласувах по съвест за People's Choice наградите, не по тема.  Embarassed True Blood е номиниран за Favourite Cable TV drama и Favourite Sci-fi/fantasy show http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp?sf2507911=1  Може да се гласува колкото си искаш. Wink

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 23:08 от ceciliya

# 428
Сесилка, после, всяка седмица ще върви гласуване с няколко категории, отварят отделни теми;).

Соне, извинявам се, тоз въпрос към Вал бил, ама ти ме слагаш в още по-ласкателна и нереална категория, изчервих се ръба на перуката Rolling Eyes Hug

# 429
  • гр.София-Красна поляна
Деми,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug

Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение!

ПП.И вземи да се вясваш тука,че ще извадя винкела. Mr. Green

# 430
Хай дубрютру. Честита да е Демс, ама никва я няма, майор ше ми се пише.  Crossing Arms
Трайкова също се държи безобразно. Това на нищо не прилича!  Mr. Green

Аз нещо загубих интерес към номинациите. Поласках се, поласках се и ми доскуча. Виж, ако дават за награда бира, ше ми се възобнови интереса.  Mr. Green

# 431
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha

# 432
  • КиТ
Какви са тия похождения по чужди територии  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Аз нещо загубих интерес към номинациите. Поласках се, поласках се и ми доскуча. Виж, ако дават за награда бира, ше ми се възобнови интереса.  Mr. Green

По важни са обсъжданията там такива неща научаваш,че да се ограмотиш за цяла година напред hahaha hahaha hahaha Иначе и аз не бих възразила за бира Blush,мекар да нямам шансове да се вредя Rolling Eyes

# 433
А, там сигурно се сипе плюнка.  Mr. Green

# 434
Няма, Пуц, и там скукаааа, амао от време на време споменават някоя култова тема,и се насочвам към минал сеир hahaha. Темата за предложението за брак чела ли си Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт