Отговори
# 525
  • Бургас
Мимоза, още ли сте две в едно Simple Smile
Хайде, дано да е скоро щастливото събитие!

# 526
  • DE
Още да. При всяко мърдане на корема се ослушвам вече  Laughing
Май му е хубаво да си седи вътре. Вече съм толкова изнервена, че ми иде да убия някой!!! Mr. Green

# 527
  • Бургас
Още да. При всяко мърдане на корема се ослушвам вече  Laughing
Май му е хубаво да си седи вътре. Вече съм толкова изнервена, че ми иде да убия някой!!! Mr. Green
Обуздай порива или си го изкарай на мъжо по някакъв начин, та да ти олекне.Той може и да прояви разбиране  Laughing
Бих те добавила във фейса, но не знам как.Нека някоя по-разбираща мама се включи Simple Smile
Аз се сраснах вече с нашата спалня, ама тъй ще да е още известно време.

# 528
  • Бургас
Момичетата раждали секцио в МБАЛ имам един въпрос  Laughing

За дните, когато съм в реанимация и бебето е в неонатология, трябва ли да му нося дрехи  newsm78 Нещо ми се върти в ума, че неможе да са наши, защото трябва да са стерилни, но може и да греша  Simple Smile

# 529
  • Където морето целува небето...
Някой виждал ли е по магазините в Бургас количи Navington?

# 530
Някой виждал ли е по магазините в Бургас количи Navington?
А няма да се разберем така,нали щеше да АБЦ-то? Crossing Arms Wink Laughing
Сериозно,нямам идея. Thinking

# 531
И още 1 също като марка беше, но трябваше да се види. Аз в АБС-то се влюбих.

# 532
  • Бургас
GJK, бебето го повиват в техни пеленки  Peace после ти го дават а Peaceко искаш веднага  Peaceато те качат в родилно, ако не - на 4 ден и тогава всичко е от теб. В деня на секциото те карат да им дадеш само един памперс.

# 533
Е трябва ми втори вариянт. Момичето в "Синди" каза, че по принцип с АВС-то наистина е трудно вмъкването в малък асансьор и много хора имали проблем. Ама като така ги строят новите кооперации, какво да се прави. Тъся алтернатива, но сега ги измислих тези и незнам къде ги има. Иначе утре ще ходя за Kiddy-то ако е хубаво времето.
Сабинка нещо не схванах  newsm78.

# 534
За Kiddy-то имах предвид, че и него искаше да видиш Simple Smile

# 535
  • Бургас
GJK, бебето го повиват в техни пеленки  Peace после ти го дават а Peaceко искаш веднага  Peaceато те качат в родилно, ако не - на 4 ден и тогава всичко е от теб. В деня на секциото те карат да им дадеш само един памперс.

Значи не е проблем, ако не нося дрехи на момента.

Аз съм с болки в кръста и нерегулярни, неболезнени контракции. Стискайте палци да се задържа така до утре, когато ми е часът при Миринчев  Praynig

# 536
Гери стискам и на краката  Praynig  Hug. Дано изчакат още мъъъничко бебките. В колко часа си на преглед?
Сабинка схванах Rolling Eyes. Тях знам къде ги има, но Navington-а нямам идея. Сега ги гледам и май по ми харесват от Kiddy-то, но са по-тежки.

# 537
  • Бургас
Щях да пиша да изчакаш още поне десетина дни ама като се сетих че сте трио, а не дуо ... само стис палчета от мене и поправка: 2 памперса! А багажа могат да ти донесат на 3 ден, ако има кой да те причака на входа на родилното на 3 етаж. По-рано ти трябва само лигнин и еднократни чаршафи.

# 538
  • Бургас
А, и минерална вода с биберонка ти препоръчвам, че с обикновенната трудно се борави в това състояние.

# 539
 Здравейте,
На колко минути трябва да са контракциите, за да не ме връщат евентуално ако отида до болницата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт