Отговори
# 570
  • Бургас
Стелинка, и моя корем пролича този път по-отрано, но казват, че е нормално при втора бременност.А за изследванията, на мен не са ми правили всеки месец, а и не съм чувала на някоя мама по ЗК да й пускат всеки месец, та е нормално.Някои пускаме по наше желание допълнително кръв, урокултура, или микробилогия / ако имаме засилено течение/ и така.
Мадам Тиква, отчитай се по-честичко да знаем, че сте добре и да казваш как протичат нещата при вас  Hug .За Добрин Иванов съм чувала от някои мами, че са доволни, но нямам лични впечатления.

# 571
ЗА КОРЕМА МЕ УСПОКОИХТЕ МОМИЧЕТА. ЗАПОЧВАХДА СИ МИСЛЯ ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД! АЗ ИМАХ ДОСТА СИЛНО ТЕЧЕНИЕ И ЕДИН ДИСКОМФОРТ В КОРЕМА  - БОЛКА КАТО ЧЕ ЛИ ТЕ БОЛЯТ ЯЙЧНИЦИ. ПРИТЕСНИХ СЕ . ИЗПИСАХА МИ ПОЛИЖИНАКС ВЛАГАЛИЩНИ ТАБЛЕТКИ И МАЗАНЕ С НИЗОРАЛ КРЕМ , АМА НЕ МИ ПРАВИХА НИКАКВО ИЗСЛЕДВАНЕ. МОЯТА ДОК. КАЗВА ЧЕ Е НОРМАЛНО ТОВА ПО-ОБИЛНО ТЕЧЕНИЕ. А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИМАМ И КИСТА ,КОЯТО СПОРЕД ДОК. Е ОТ БРЕМЕННОСТТА И ЩЯЛА ДА СЕ МАХНЕ САМА  - НАПРАВО ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ. УТРЕ СЪМ НА КОНСУЛТАЦИЯ  - ДАНО ВСИЧКО ДА Е ОК.

# 572
  • Burgas, Bulgaria
Бонбонче то  при мене нищо интересно....в момента се чудя къде да се запиша на ЖК.....
Не искам да ви занимавам с моите терзания защото вие сте доста далеч вече ,но пък мъжа ми изобщо не вдява какво му говоря Crazy....
та.....чудя се дали ще има проблем ако Бояджиев ми води ЖК, а раждането е в МБАЛ.. ....Не съм отписала Дева Мария ,но не ми се дават парички . а не смятам, че ще стане и секциото по каса с минимално доплащане.......

# 573
  • Бургас
Бонбонче то  при мене нищо интересно....в момента се чудя къде да се запиша на ЖК.....
Не искам да ви занимавам с моите терзания защото вие сте доста далеч вече ,но пък мъжа ми изобщо не вдява какво му говоря Crazy....
та.....чудя се дали ще има проблем ако Бояджиев ми води ЖК, а раждането е в МБАЛ.. ....Не съм отписала Дева Мария ,но не ми се дават парички . а не смятам, че ще стане и секциото по каса с минимално доплащане.......

Така, това за вдяването на мъжа го има и при нас.Самотна птица съм си в емоционалните терзания .Лежа си денонощно и се моля всичко да е наред.Ами споделяй, иначе как ще олекне. Simple Smile
За избора на доктор, всеки си преценя.Аз съм при Люцканов, исках при Бояджиев, но не успях да се запиша при него, че ми трябваше болничен от началото и затова отидох при Люцканов.И той е в Девата, но и аз смятам живот и здраве да се насоча към МБАЛ.

# 574

Така, това за вдяването на мъжа го има и при нас.Самотна птица съм си в емоционалните терзания .Лежа си денонощно и се моля всичко да е наред.Ами споделяй, иначе как ще олекне. Simple Smile
За избора на доктор, всеки си преценя.Аз съм при Люцканов, исках при Бояджиев, но не успях да се запиша при него, че ми трябваше болничен от началото и затова отидох при Люцканов.И той е в Девата, но и аз смятам живот и здраве да се насоча към МБАЛ.
ДОВОЛНА ЛИ СИ ОТ ЛЮЦКАНОВ?????  ТОЙ КЪДЕ ВОДИ ЖК В ДЕВАТА ЛИ? ЗАЩОТО АЗ КАТО ХОДИХ ДА ПИТАМ В ДЕВА МАРИЯ МИ КАЗАХ ЧЕ ТАМ НЕ СЕ ВОДИ ЖК. АКО ИСКАМ МОЖЕ НЯКОЙ ЛЕКАР ДА МИ СЛЕДИ БРЕМЕННОСТТА АМА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМ - ТАКА МИ КАЗАХА ОТ РЕЦЕПЦИЯТА

# 575
Да ви питам - някой да е чувал нещо за тези колички:

http://www.knorr-baby.de/

# 576
  • Бургас

ДОВОЛНА ЛИ СИ ОТ ЛЮЦКАНОВ?????  ТОЙ КЪДЕ ВОДИ ЖК В ДЕВАТА ЛИ? ЗАЩОТО АЗ КАТО ХОДИХ ДА ПИТАМ В ДЕВА МАРИЯ МИ КАЗАХ ЧЕ ТАМ НЕ СЕ ВОДИ ЖК. АКО ИСКАМ МОЖЕ НЯКОЙ ЛЕКАР ДА МИ СЛЕДИ БРЕМЕННОСТТА АМА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМ - ТАКА МИ КАЗАХА ОТ РЕЦЕПЦИЯТА
Ами не обръща много внимание на зацапванията ми и теченията по време на бременност.След като направи преглед и види, че няма проблем, казва да не се тревожа и така и така всеки път.Казва, че по-обилното течение по време на бременност е нормално, те и други лекари го казват, но все пак...Внимателен е, разпитва ме за оплаквания и т.н., дава ми болнични всеки месец.Но ЖК води само в Света София, нищо, че работи и в Девата.Там като отидеш на преглед, дори и да е при водещият ти ЖК, плащаш 30 лева.

# 577
Сабинка, малки колела отпред е най-неудобното нещо, което можеш да си избереш. Количката трябва да е с големи колелела, маневрена , и с лека конструкция.Бебо и без това ще тежи, така че и с това трябва да се съобрази човек. Да може да се мести дръжката да си с гръб към бебето и с лице към него, според посоката на вятъра.Но в никакъв случай не е удачна тази, при която трябва да спреш и да отидеш пред нея за да си видиш детето. Понякога може да повърне и да се задави, което си е рисковано. Така че най -добре face to face с майката. Това са съвети от мен, от личния ми опит.  Wink

# 578
И аз да се отчета Simple Smile
 Все още сме 2 в 1 и ние, преди малко ходих на запис на тонове, наред са, вдруги ден пак ще ходя, ако няма да раждам и така Simple Smile ПРодължавам да чакам и да се оплаквам Crazy

# 579
Сабинка, малки колела отпред е най-неудобното нещо, което можеш да си избереш. Количката трябва да е с големи колелела, маневрена , и с лека конструкция.Бебо и без това ще тежи, така че и с това трябва да се съобрази човек. Да може да се мести дръжката да си с гръб към бебето и с лице към него, според посоката на вятъра.Но в никакъв случай не е удачна тази, при която трябва да спреш и да отидеш пред нея за да си видиш детето. Понякога може да повърне и да се задави, което си е рисковано. Така че най -добре face to face с майката. Това са съвети от мен, от личния ми опит.  Wink

Мерси за съветите - аз искам точно това + да е 3колка. Просто питам за марката, тъй като инат колички, които отговарят на моите изисквания. А незнам дали ги има тук някъде да ги видя на живо.

# 580
И аз да се отчета Simple Smile
 Все още сме 2 в 1 и ние, преди малко ходих на запис на тонове, наред са, вдруги ден пак ще ходя, ако няма да раждам и така Simple Smile ПРодължавам да чакам и да се оплаквам Crazy

Ох милата Simple Smile Казваш за сега се разминаха контракциите и момченцето иска да си седи на топло. Още малко остана - стискам ти палци всичко да е наред  Hug

# 581
Мамчета здравейте,

В темата на Дева Мария има следната информация за д-р Ангелов:
" Здравейте мили дами,
както ви обещах, ето малко информация за Д-р Веселин Ангелов:
През 1994г. завършва медицина във ВМИ - Ст. Загора. От 1996г. работи като лекар в АГК - Ямбол. През 2001г придобива специалност Акушерство и гинекология. Допълнителна квалификация по колпоскопия. За своята 15 годишна практика е водил над 3000 раждания."

Освен това писаха че цената за престой в гинекология или патологична бременост се променя от 35,00 лева на ден на 5,40 лева на ден Simple Smile

Има и снимка на Ангелов в сайта на Дева Мария

# 582
  • Където морето целува небето...
Еее Ванче, не му се излиза на момъкът. Ти имаш ли уговорка с някой лекар?
Гери, радвам се, че се е раминало при теб.
stelinkata - леко бременеене ти пожелавам. Относно течението - аз НИКОГА съм нямала бяло течение. Като забременях се появи невероятно силно. Правих изследване и всичко беше ОК, просто си е от бременността. Странно е, че са ти изписали лекарства без изследвания.
Сабинка, нищо не ми говорят тези колички. Някой ще каже ли дали е виждал Navington в Бургас.

Сега ми писаха, че една приятелка е родила преди малко. Много се развълнувах и дори си поплаках. Не знам подробности, тъй като таткото беше с нея по време на раждането и е пуснал само смс. Важното е, че бебо и мама са добре.

# 583
  • DE
И на мен Люцканов ми изписва лекарства без да ми е пускал изследвания.
Исках да ви се оплача от една лекарка (Джи ПИ). Като разбра, че искам да раждам нормално и се скъса да ме убеждава да е секцио. Казвам и аз, че съм решила вече, а тя настоява на своето - как било по-добре за мен, при нормалното имало много нещастни случаи и т.н.  Sick
Цяла нощ не можах да спя!!!!

# 584
Мим защо се връзваш на Джи Пи-тата. Ти каквото си решила такова и дай боже в процеса на раждане да не се наложи секцио. Каквото е писано да стане ще стане - нормално, секцио. Само едно е важно след всичко и майката и бебето да са живи и здрави Simple Smile. Стига с тия лоши мисли, че ще се побъркаме  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт