Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 40's

• 20 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • КиТ
Идвам да докладвам за In time,качеството долу горе бива,за начална партида,от време на време не се виждаха секундите по ръцете им,но това да ми е проблема Mr. Green
Тъй човека на Мирелка(Алекс) добре се представи играеше го лошо момче Sunglasses,добре беше влезнал в образ и ми хареса и в тази светлина Wink Peace За Мат да поприказвам,беше приятна изненада не бях гледала пълния каст,та адски се зарадвах да го видя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,жалко не се виждаха сините му очи,но пък през малкото време докато беше на екран, искрено ме зарадва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бе хареса ми, приставянето на времето като разплащателно средство,идеята,че никога нямаш време,а в същност и един ден е важен стига да си с любимия човек Heart Eyes еххххххххх Blush

Джой кой е твоя човек?

# 331
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доколкото разбрах от влюбените бръщолевения на Скротума, най-лошият, с най-огромните сини очи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 332
Мури, поздравче Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=HIOrIe83Tdg

Гледа ли вече новия епизод Laughing

# 333
  • Ænima/Albuquerque
Злато, я ский ко става тука, мър!

Брадли Купър е най-сексапилният мъж за 2011-та  Mr. Green

# 334
Сарки, пак си си ти Hug
Много те харесвам с тоз аватар Heart Eyes

# 335
Видях го вчера още и го поздавих с цалувка  Wink. Убаво си ни е момчето  Heart Eyes

# 336
  • Ænima/Albuquerque
Убуу, да, убуу.
Мерсаж, СонеHug
Най себе си се чувствам със Сиената от Алфи. Heart Eyes

# 337
  • София
и ние така теб Сарки!

# 338
  • срещу двата комина :)))
Мури, поздравче Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=HIOrIe83Tdg

Гледа ли вече новия епизод Laughing
мерси, Соне  Hug не съм гледала, щото чакахме субс, ама накрая почнахме да гледаме с английски. Снощи гледахме епизода с The Cath и Tap Man  hahaha

# 339
  • Ænima/Albuquerque
Коментар на мой фейсбук френд: 

"Хора - отново - "In Time" е филм който всеки, ангажиран със света около себе си, човек трябва да гледа. Независимо кой е продуцентът, дали харесва Джъстин Тимбърлейк и т.н.
ОСНОВОПОЛАГАЩ Е! "

Въх, въх!  Thinking

# 340
Тази класация все повече запада hahaha

# 341
  • София
Коментар на мой фейсбук френд: 

"Хора - отново - "In Time" е филм който всеки, ангажиран със света около себе си, човек трябва да гледа. Независимо кой е продуцентът, дали харесва Джъстин Тимбърлейк и т.н.
ОСНОВОПОЛАГАЩ Е! "

Въх, въх!  Thinking

Хм...  Thinking Аз отдавна го чакам, но все пак... Джъстин... на твоя френд може ли да му се има доверие в това отношение?

# 342
  • Ænima/Albuquerque
Ми... високоинтелигентен тип е, доста еднакви неща гледаме...  Thinking
Иначе Джъстин си става момъка, играе.  Heart Eyes

# 343
Верно ли играе Джъстин Shocked? Поне това, като не може да пее Mr. Green. Аз обаче смятам да се доверя на Скротума и да гледам тоз филм, чак след като някой ми докладва, че Силиънчо радва с гола сцена Mr. Green.

# 344
  • Ænima/Albuquerque
Верно ли играе Джъстин Shocked? Поне това, като не може да пее Mr. Green.

Ти само ми стъпи на българска земя!
Стъпи, стъпи!

Общи условия

Активация на акаунт