Американците! Американците! - Тема 6 - Best Movies and Actors of the 40's

• 20 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • КиТ
Кръш сори,че ще те разочаровам,ма аз го гепсах вече  Mr. Green Joy Joy Joy,забелязвам,че имаме доста сходни вкусове Crazy

# 511
  • Somewhere far away
аа а аз тъкмо се засилих с надеждата, че като сериалът е нов и още никой не си го е гушнал! туу добре, де.. ще се утешавам с чайче, щолен и любовта от аватара ми !  Mr. Green Crazy Flutter Grinning

# 512
  • КиТ
аа а аз тъкмо се засилих с надеждата, че като сериалът е нов и още никой не си го е гушнал! туу добре, де.. ще се утешавам с чайче, щолен и любовта от аватара ми !  Mr. Green Crazy Flutter Grinning

Се пак пуснах тема за сериала,така,че за мен никак не е чак толкова нов  Mr. Green

# 513
  • Somewhere far away
като година е нов. всичко след 2009/10 се води ново за мен. а и малко хора го знаят.

# 514
  • Разпиляна във въображението

Първи снимки от "Великия Гетсби". Ще е по екраните след малко повече от година - 25.12.2012

# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже, Леонардо ли ще бъде Гетсби Close? Боже, Боже, Боже...

# 516
  • срещу двата комина :)))
този момък го одобрявам със и без татуировките  Whistling

# 517
  • в сърцето на един мъж...
Уау, интересна информация за Гетсби Heart Eyes

# 518
  • София
Джо, нещо имаш да кажеш за Лео ли?!?!  baby_neutral

# 519
Да, Ване, Ди Каприо да замести Редфорд, в точно тази роля-  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 520
  • София
ми аз пък като не съм гледала Редфорд може и да ми хареса!
(нищо ще ти простя, имаш да връщаш за Силиън  Joy )

# 521
Смей се ти, ама не връщам за нищо, съвсем искрено си изпаднах в шок и още ме държи.

... името на съпруга ще произнасяш с нужното уважение, моля Twisted Evil. Заслужил си го е поне колкото Лео Whistling

# 522
В дискусията за Лео и Робърт заставам на страната на Ването. Харсвам Лео и при цялото ми уважение към Редфорд смятам, че ще се справи чудесно.  Ще ми бъде интерсно да видя нова екранизация на романа. Тоби Магуайър също го харесвам, а гледам, че и той се е изтипосал на снимката.

# 523
Злате, Лео е добър актьор, но с тази, как да кажа по-меко, немъжка физиономия не пасва на точно тази роля...

# 524
Смекчи го та го разсипа  hahaha. Ми на мен добре ми се връзва, то и Редфорд на мен не ми е еталон за мъжкарство.

Общи условия

Активация на акаунт