Има време да свикне с лъжицата.
Накратко исках да дам кураж, че ще свършат тежките моменти!

Бяха с класа в една стая. Тя явно отиде на аху-иху, а на на състезание. Не искам да обвинявам никого, тя си е виновна, но друг път по турнири ще ходи в други училища, а не в нашето...
) Т.е. ти на процеса на прохождане не можеш да влияеш. А ако в проходилката виждаш съоръжение в което да оставяш детето и ти да си гледаш работата, е така стават големите инциденти. Подчертавам дебело, че под проходилка не разбирам уолкър
Тук всеки пише за каквото иска и на когото иска. Темата няма задължителен характер, нито отговорите. Коментарите също могат да са всякакви, стига да не излизат от добрия тон. А твоите започват да излизат дори само с личната нападка към АурораЗора.

(Аурора с най-добри чувства, вярвам разбираш какво искам да кажа).
Дано ги прояде, ако ли не на сватбата му ги даваш да си ги прави каквото си иска, негови са си
) Т.е. ти на процеса на прохождане не можеш да влияеш. А ако в проходилката виждаш съоръжение в което да оставяш детето и ти да си гледаш работата, е така стават големите инциденти. Подчертавам дебело, че под проходилка не разбирам уолкър
Тук всеки пише за каквото иска и на когото иска. Темата няма задължителен характер, нито отговорите. Коментарите също могат да са всякакви, стига да не излизат от добрия тон. А твоите започват да излизат дори само с личната нападка към АурораЗора.
Ok съгласна, че някъде прекалявам с думите, но не намирам за по малко агресивни и думи като Аут, и т.н. Нищо както и да е извинявам се ако съм обидила някой директно, може би се изказах грешно, но общо взето това е моето мнение.

Сашата е малка още , но е много добре ,че психически не се стресира от състезанията. На този етап е много по-важно според мен да има стабилна психика и да не се стряска, че това е вид изпит. Пък издънки винаги се получават на лесните задачи. Аз така на кандидат-студентските изпити в университета, в който исках да вляза имах 3, 70 по математика, а в университета , който не исках - 6.00.
но изобщо не робувам на това. Например страхотно харесвам бодитата на George и Mothercare, които не смятам за някаква марка, защото са най-обикновенна конфекция. Но просто са от много хубав и мек памук, който не мърда при многократно пране. А иначе на няколко пъти купувах от продавалника дрешки, нови с етикет на смешни цени и съм много доволна. 
Бях си сложила блога в подписа, но го махнах, поради липса на място.
За бебешори съм писала само в тази тема - ето я цялата:
Интересен в публикацията е един от коментарите на друга блогърка - че бебетата били "съдове с магичност"... Много ми хареса това определение!
Благодаря ти!
Наистина беше страшно падането! Иначе - напълно разбирам това, което казваш за 40-те градуса и споделям мнението ти - аз споделих случая тук с цел да предпазя някоя друга мама от подобна грешка (ако не дай си Боже се случи!)... За съветите - както се казва "ситият на гладния не вярва" - та така и при вас, Деси, но ти се справяш блестящо и си преодоляла всичко, което е било за преодоляване, а красивата Йоана някога ще ти бъде благодарна, пу-пу!
И аз бях в шок, но "добро е всичко, което завършва добре" - затова и така бързо успях дори "да философствам" по въпроса...
))) 

Ето го стола. Регулира се облегалката в 3 позиции, но разликата не е огромна. Таблата се сваля и също се регулира напред-назад в 3 позиции. Смъква се като бар стол.
Направо полудявам. Захраних я с домашен картоф. Тц неще и неще плюе, мръщи се няколко дни така. Накрая й купих тикма и картоф, ей че ядене падна. А как гадно миришат купешките не е истина. Сега неще нито купешките, нито домашните. Направо незнам какво да я правя. Та по този повод да ви питам, ако я оставя сега пак няколко дни само на мляко на обяд, трябва ли после пак да я захранвам по малко или си давам колкото му се яде на детенце? 
представям си какво ти е било