ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
А аз как ще се разшумя съвсем скорооо, лееее, жална им майка на всички персоно подобни!!!

Ти внимавай,че дяволите са все още на земята и ни гледат...

# 331
Ти внимавай,че дяволите са все още на земята и ни гледат...
Мислиш, че не знам ли? Винаги го имам предвид...

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 00:55 от XVisible

# 332
И аз изгледах репортажа Simple Smile
Благодаря за линка!
Отдавна ви следя, не всички материали съм прочела и изгледала .

Влизам обаче с една голяма молба.
Моля, имам нужда от лична консултация. От много отдавна все търся начини да си доизясня някои въпроси, но все не им намирам окончателното решение....
За ваксините е. Желанието ми е да се консултирам със специалист, който не препоръчва ваксини и който е готов да говори с мен по телефона/ или някакъв друг вариант на лична кореспонденция. /не живея в бг/  
Моля, ако има някой, който има желание и счита, че е достатъчно навътре в материята, да ми пише на лични. Намеренията ми са напълно добронамерени. Имам  недоизяснености. На които им търся отговор.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 02:26 от take a smile

# 333
take a smile ,

явно искаш да говориш с някого от България, щом не казваш в коя държава си... Но спокойно може да намериш контакти на д-р Андрю Уейкфийлд или Мери Токо и да си пишеш или говориш с тях. Те би трябвало да ти отговорят на интересуващите те въпроси. Разтърси се из мрежата и им потърси имейлите.

Едно смешно видео за ваксините, пуснато от Александър в друга тема - http://vbox7.com/play:bcf2656f

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 08:34 от nenaatoa

# 334
take a smile, имаш ЛС от мен Wink

# 335
От РИОКОЗ искали да напиша на един лист данните си и телефон за връзка. Искат това чрез ОПЛ. Не ми казват причината, само излизат с номера: "Ами искат ги". Редно ли е така? Имаше тук мамчета от Русе, какво става при вас?

# 336
От РИОКОЗ искали да напиша на един лист данните си и телефон за връзка. Искат това чрез ОПЛ. Не ми казват причината, само излизат с номера: "Ами искат ги". Редно ли е така? Имаше тук мамчета от Русе, какво става при вас?

При ОПЛ би трябвало да ти има данните... На много други места също ги има - да си ги изискват от другаде... Нищо няма да им пишеш... Утре ще поискат да им отидеш на крак да ти напишат акт и да им кажеш "Благодаря"...

# 337
Здравейте
Нашата лична,която е добронамерена и подкрепя това че имаме право да се откажем от ваксините,за сега ни води в списък че сме в чужбина.Сега ни предлага,да намерим някаква форма (бележка или писмо) че в чужбина са ни сложени липсващите ваксини.
Имаме познат в Англия който може да ни намери евентуално или ние ще си съчиним .Какво е вашето мнение по въпроса ?

# 338
Ще ме линчувте, но по този начин никога в Бг няма да се променят нещата. Всеки да се спасява поединично. Малко недостойно ми се вижда. Винаги с ваксините нещата ще са ОК, защото са "поставени" и няма проблеми от тях. А децата, които занапред ще се раждат? Ще бъде ли ОК когато ги боцнат, защото при "поставените" ваксини няма странични действия?

# 339
NeliyaK, а за моя случай какво да правя, хем детето е увредено, хем не е овободено.
1/ фиктивни имунизации;
2/ плащане на всички глоби.
stelt77, искам и твоето мнение. Praynig

# 340
  • в матрицата
NeliyaK, а за моя случай какво да правя, хем детето е увредено, хем не е овободено.
1/ фиктивни имунизации;
съд до дупка...

# 341
Напълно съм съгласна, така е, аз лично до колкото мога  говоря със всеки познат
на тази тема и гледам да си отвори очите. Мисля че това е по важно, другото може да се промени,ао самите доктори спрат да получават облаги от разните представители и се застъпят за това че ваксините трябва да са право на личен избор .

# 342
1/ фиктивни имунизации;

Не е нужно да плащаш парични глоби, може да обжалваш и да спечелиш... За съжаление те са най-малкият проблем... Не зная дали детето ти може да посещава детско заведение, а ти да ходиш на работа, но за повечето, отказващи ваксините това е истинската причина за вписване на ваксини... Ако нямаш такъв проблем, то няма смисъл да вписваш... Ако искаш да съдиш някого  (МЗ може би) за настъпилото увреждане, мога да те насоча към адвокат, с който да поговориш... За всеки случай трябва да знаеш, че много е трудно доказване на връзката между имунизацията и конкретно увреждане... Зная за един случай, в който родителите са успели да осъдят държавата за увреждане след жива полиомиелитна ваксина, но там нещата са малко по-различни...

# 343
Слава богу ние нямаме увреждане(надявам се)
имахме реакция,но мина .

# 344
  • София
Здравейте, момичета,
Влизам тук защото ужасно се измъчвам от заплахите, които ръсят педиатрите в случай, че отказваш ваксинация. Спрях ваксинирането на детето си преди повече от година. Не поставих последната реимунизация на Пентаксим. Вече се слага друг еквивалент.
Започнах да търся педиатър, който да ми поясни какво точно значи да поставиш или да не поставиш ваксина.  За сега не намирам. Последният с когото разговарях беше твърдо ЗА и ми заяви, че пращам детето си голо на война. Че тетанус и полимиелит се срещат и аз обричам детето си на зараза. Ако спра изпълняването на имунизационния календар детето ми губи натрупването и никога повече няма да може да си изгради имуниет и щяло да пострада.
Моля ви, помогнете ми да разбера наистина как стоят нещата.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 15:43 от Мигла

Общи условия

Активация на акаунт