ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • в матрицата
take a smile , е това БГ е по-напред с разбирането за ваксините от Германия.. Тук ( поне около мен), никой не ме гледа на криво, а аз не спирам да говоря как моето дете е без ваксини. Всички приятели, съседи, колеги, познати, лекари..... знаят....и никой...наиситна никой не бяга от детето ми. Напротив, гледат как се развива " над" очакванията , за възрастта си. Та, си мисля, че ако тук ваксините станат пожелателни, хората вече някак си са подготвени, че има и не вакснирани  Peace

# 571
гледат как се развива " над" очакванията за възрастта си.
Нали... викаш да не се притеснявам, че още нямаме 3, а вече се ориентираме за 4 годишни да купуваме стоки.

Говорейки по тази тема се сещам за едно чинно ваксинирано, дори и с препоръчителните. Горкото дете е на 2 годинки, а с развитие за 7-8 месеца Sad

# 572
Като сте подхванали темата, та да се похваля и аз - бебето ми е на 4 месеца, а бодитата за шестмесечни вече не му стават - надскача възрастта си...  Crazy   Сигурно, щото няма нито една ваксина...  Mr. Green

# 573

Говорейки по тази тема се сещам за едно чинно ваксинирано, дори и с препоръчителните. Горкото дете е на 2 годинки, а с развитие за 7-8 месеца Sad
задочно познавам такова дете. Племенник на шефката на Валдорфската градина в района ни.
На 5 годинки след поредната ваксинация е спрял да расте. Сега е на 20, с развитие на 6-7 годишно дете Sad.....

# 574
И моето без ваксини 10 месечно бебе си моси бодитата за 6 месечни. Какво ще да значи това?  Mr. Green Mr. Green

# 575
На 5 годинки след поредната ваксинация е спрял да расте. Сега е на 20, с развитие на 6-7 годишно дете Sad.....
  smile3518

# 576
Уф, моето голямото е на 8 и носи дрехи на 14 годишни и ...хич не ми се ще да се хваля, честно Crazy Grinning

# 577
Суза, детенце ходи ли на ДГ?

# 578
http://www.sharenobg.com/chas_pri_doktora/vaksini.php
Ако въздействаме с ваксина върху здрав организъм, който не е болен, не можем да допуснем дори да се белят ноктите на пациента.
Ето  на това вече се казва - ЕВАЛА  Mr. Green

# 579
Освен ваксините ми помагат с един филм - The Business of Being Born
Качил съм кратко preview тук - http://www.youtube.com/watch?v=a9G_XVSQa1o

Очаквам много майки да ме нападнат, но няма да споря с нито една Wink
Аз съм от майките,които ще те подкрепят.За съжаление в България все още е незаконно и аз пропускам този шанс Sad.
Може би в някой друг живот Wink

# 580
http://www.sharenobg.com/chas_pri_doktora/vaksini.php
Ако въздействаме с ваксина върху здрав организъм, който не е болен, не можем да допуснем дори да се белят ноктите на пациента.
Ето  на това вече се казва - ЕВАЛА  Mr. Green
"Когато изолираме имунната система на детето от околната среда, имунната система, свикнала да работи, няма срещу какво да работи. Казва си: „Нещо с мен не е наред” и започва да реагира на какво ли не – ягоди, фъстъци, домашен прах, котки, кучета и т.н. Тоест, когато държим едно дете твърде изолирано, без антигени от околната среда, то става алергично."

Цялата статия подлежи на никога не свършващи коментари и нападки. Дебат, който ще се води особено много тази и следващите години.

Мечтая си един ден да спре лудостта наречена имунизация, но това води редица проблеми след това.
1. Какво ще работят разработчиците на ваксини? А изпитващите? (Ако има такива)
2. Какво ще стане с всички педиатри? Те главно това правят и оттам идват парите им - имунизации!
3. Населението ще стане доста по-здраво и ще боледува доооста по-малко, което води след себе си загуби на лекарите. Доста дебел отрасъл с прекалено мого взаимовръзки.
4. Ще се намали смъртността от ваксини, СВДС и пр., което ще доведе до увеличаване на населението, което сега ни казват, че е твърде много и се опитват да намалят (Бил Гейтс)
5. Ще намалее търсенето на инвалидни колички и приспособления за инвалиди......

Спирам, защото всички, предполагам, разбрахте накъде бия Sad

# 581

Аз съм от майките,които ще те подкрепят.За съжаление в България все още е незаконно и аз пропускам този шанс Sad.
разплаках се. с големи усилия на волята гледам такива филми.
и тук има пропаст и е нужна голяма промяна.

# 582
  • в матрицата
Суза, детенце ходи ли на ДГ?
Да, вече 2ра година без пропуски Wink

# 583

Имам приятелка в Холандия, програмирано беше да роди в къщи, но с акушерка.Да, но станало проблем и след 3 минути !!! е била в АГ болницата.Дошли с хиликоптер!!!Каза, че от транспорта я е било почече страх от самото раждане Joy
И аз пропуснах този щанс, родих само с акушерката и съм мнооого доволна.

# 584
XVisible, браво за филма Hug
Подкрепям напълно и ако имах шанс и право на избор бих родила точно така, в една спокойна домашна обстановка.Две мои познати/в чужбина/ родиха в къщи, във вана , асистирано с акушерка.Разказите им бяха най-хубавото нещо , което съм чела.Разбира се трябва и подготовка от страна на родилката за такова раждане.
Четох много по темата преди да родя второто си дете, гледах десетки филми, дано и в България се положат основите.
Домашно раждане, без ваксини, със сигурност ще сме заклеймени! Wink

Общи условия

Активация на акаунт