ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
 Да не питам пък тия 5 или 0.5 от коя статистика дойдоха...  Laughing
От статистика, по която работят лекарите "А, сега се сетих, че е научно доказано! Аааа, не е ли? Ей сега ще го докажем!" Wink
Разбира се, че това са само мои предположения...

# 676
и моето се буди с писък, при нас е от зъбите.
АД - то съм сигурна, че в повечето случаи си е точно следствие от ваксините. И ние си имахме кожни проблеми в началото, както и слуз, дори кръвчица в акото, добре че си останахме с "родилните" ваксини и 1 Хепатит (от която получихме сериозна кожна реакция) иначе сега щяхме да пишем в темите за АД, ако не и в по-страшни теми ...

Сега съжалявам, че не съм се информирала по-рано, за да си предпазя детето, но и аз си мислех (като всичките ми приятелки), че ваксините са просто необходимо зло - Задължително при това  Twisted Evil Туцка, а вие как се преборихте с проблемите?
Не става въпрос за пропищявания просто - говоря за продължителни писъци при всяко събуждане, дори и от следобеден сън. Вечер, сутрин, по всяко време, струва ми се странно, но вярно, че различните деца вадят зъбки по различен начин.

# 677
Кожни проблеми и моят син имаше в началото, кръв и слуз в акото - все още, а няма ваксини. Но ако имаше, сигурно и аз бих ги приписала на тях.

# 678
Не искам да ви напомням,, че са нужни ~7 поколения без ваксини, за да се изчисти напълно интоксикацията с живак и алуминий Sad

# 679
  • София
Туцка, а вие как се преборихте с проблемите?

Ами: първо - спряхме ваксините  Simple Smile, после опитвах различни козметики, но така или иначе нещата се оправиха от самосебеси, не сме имали повече проблеми, за това си и мисля, че причината са ваксините. Но като чета Алексче, започвам да си мисля, че не съм съвсем права  Thinking

# 680
Туцка, кой знае... Нещата са по-сложни от едни ваксини, за съжаление.

# 681
Здравейте!
Утре ми предстои минаване на комисия. Сина ми е с АБКМ и отложени ваксини до 1г. Искам да попитам какво се случва ако откажат да ни ги отложат отново? И въобще ще се радвам да получа някакви съвети от хора минали вече през комисия. Може и на лични, благодаря!

# 682
Мами, намам много време и трябва да измисля вариант. Синко няма всички ваксини от календара, аз ги слагам колкото и да не съм съгласна с тях, но поради жълтеница после все настинки ,сополи и ги забавихме, а кандидатстваме за одз, има голям шанс да ни приемат. Какъв е варианта за да  го запишат. Какво мога да направя. Много съм невежа в областта... Помагайте, че ще ходя да говоря с личната му лекарка, а тя не е много гъвкава....

# 683
  • София
Туцка, кой знае... Нещата са по-сложни от едни ваксини, за съжаление.

Така е, но никой не може да каже при такива индикации, как би се отразило ваксинирането на детето в дългосрочен план.
Специално след реакцията на хепатитната ваксина на нас ни предписаха калциев глюконат, който ние така и не изпихме  Wink

# 684
Специално след реакцията на хепатитната ваксина на нас ни предписаха калциев глюконат, който ние така и не изпихме  Wink
Не става така! Не можеш да лекуваш една отрова с друга отрова! ooooh!
Дори не е и изопатия!

# 685
С каква цел предписват калциев глюконат?

# 686
  • на Земята
Е как да не става?! Нали против змийска отрова ти дават пак змийска отрова Mr. Green
Това шегичка!

Аз говорих с един класически хомеопат от Варна и той ми каза ,че се дава потенцирана ваксина при ваксиниране-1 капка от ваксината ,разредена 10 пъти.Но не съм го прилагала.Нямам капка от ваксина.За сега отложихме Синфлорикса реимунизацията,а останалите няма да слагам изобщо.

# 687
  • София
С каква цел предписват калциев глюконат?

За алергична реакция

# 688
Аз говорих с един класически хомеопат от Варна и той ми каза, че се дава потенцирана ваксина при ваксиниране - 1 капка от ваксината, разредена 10 пъти
Баси хомеопата.... изопатия, хомеопатия.... за повечето начинаещи хомеопати май няма разлика! До седмица-две ще приключа със субс на Коток и ще проведа кратки преговори с Румен/Коток за публикуването му (все още не съм решил как точно)

# 689
Мами , въпрос , рових но не разбрах какава е  процедурата за освобождаване от ваксина

Общи условия

Активация на акаунт