Новите ви книги - 9 тема

• 56 893
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
...

А дали може мъничко подробности ... за какво става въпрос с две, три думи?
Много отдавна им се каня, и все ги подминавам ...  Blush

Не чакай -  интересни са. Чела съм ги преди 10-ина години, но сега  пак мис е дочетоха. Flutter

# 616

А от къде им се каниш? Защото аз "Път към висшето общество" имам, чела съм и препрочитала, обаче Живот към висшето общество нямам. А искам. Grinning

# 617
  • София

А от къде им се каниш? Защото аз "Път към висшето общество" имам, чела съм и препрочитала, обаче Живот към висшето общество нямам. А искам. Grinning

Имам приятелка, която продава стари книги и при нея много пъти съм ги срещала, но все се колебая и накрая се отказвам. Другия път задължително ще ги взема. Ако искаш, като я видя при нея да ти я купя?
Благодаря ви момичета   bouquet

# 618
  • Варна
"Път към към висшето общество" и "Живот във висшето общество" са от семейната библиотека, която е огромна и постоянно откривам пропуски. Днес ще ги започна, но предполагам, че са книги в стил "Цялото кралско войнство" . Вечната история - борбата на хора без елитарен произход да попаднат в забранената територия на богатите. Като почета ще напиша повече.

"Елегантността на таралежа" е книга, която (само в 300 страници ) ти дава гледни точки и житейски истини по основните въпроси като смърт, изкуство, социална принадлежност, човечност и още много. Амбициозен план - поне за 700 страници. Историята е семпла ( сюжетът не е пълен с действие ), но е достатъчна за това, което почувствах. Четох до 2 часа и плаках. На места се спирах, за да запомня мислите на Барбери. Писателката е мноого талантлива. Кара те да мислиш. Препоръчвам горещо книгата.  

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 14:00 от didaka

# 619
  • София
Вълшебница, имам и аз в старата семейна библиотека "Живот във висшето общество". Ако искаш, бих могла да ти я дам (пратя по пощата) за прочит Peace.

# 620
  • Талант на 2012,2013 г.
"Гордост и предразсъдъци" - моят съпруг ми я донесе от уличен търговец Simple Smile

# 621
  • Пловдив
Не мога да не споделя днешните си придобивки - и двете на Ерик-Еманюел Шмит - "Синът на Ной" и "Одет Тулмонд и други истории"  Heart Eyes
В "Хеликон" имаха в наличност и "Оскар и розовата дама", както и "Господин Ибрахим и цветята на корана", скоро някой май се интересуваше.

# 622
И аз днес имах посещение в "Хеликон", но този път за мен не взех нищо! На малкото момче купих обаче солидно количество книжки за детската градина, първа група! Остана доволен и силно се заинтригува! Надявам се да си отглеждам един бъдещ "четльо"  Rolling Eyes

# 623

Имам приятелка, която продава стари книги и при нея много пъти съм ги срещала, но все се колебая и накрая се отказвам. Другия път задължително ще ги взема. Ако искаш, като я видя при нея да ти я купя?
Благодаря ви момичета   bouquet

Намерих я днес! Под носа ми била, но аз нямах никаква представа, че има и втора книга  Embarassed Голям кеф, ей! Захапвам я още довечера. А вчера, ровейки из библиотеката си, попаднах и на още две негови книги, които съм чела отдавна, но са прекрасни- "Остани с мен до сутринта" и "В очакване на Шийла". Те са следващите, така че не ме чакайте скоро тук с нови попълнения.
Вивиан, благодаря ти.

# 624
  • Пловдив
Не мога да не споделя днешните си придобивки - и двете на Ерик-Еманюел Шмит - "Синът на Ной" и "Одет Тулмонд и други истории"  Heart Eyes
В "Хеликон" имаха в наличност и "Оскар и розовата дама", както и "Господин Ибрахим и цветята на корана", скоро някой май се интересуваше.
Точно днес се загледах в дамата, която преглеждаше наличните книги на Ерик-Еманюел Шмит и ми стана много приятно, когато си избра тези 2 книги  Simple Smile защото Шмит не е от масово продаваемите автори, предполагам не само в Хеликон.
  bouquet

# 625
  • Пловдив
Ханна  Hug В Хеликон ли работиш или като клиентки сме се засекли?  Heart Eyes Може и на лични, да не спамим тук темата Simple Smile

# 626
Здравейте! Прочетох "Пътуването" на Токораз Исто, за която ви писах. Невероятна е! Ще започвам да чета следваща книга от този автор, много съм впечатлена! Не усещам кога се изнизват часовете, щом разтворя книгата. От години не ми се е случвало по-увлекателно четиво. Твърдо съм решена да започна следваща книга от този автор. Сега точно си поръчах от интернет, от сайта на издателство "Оренда", първата част на "Ятаган и Меч - "Еничар". До ден-два ще я получа и я започвам. Ще споделя какво мисля за нея и дали си заслужава и вие да я пробвате. Това от мен засега! Simple Smile

# 627
  • на североизток от Рая
  Здравейте! Моите нови книги са тези:

Първата книга вече я прочетох. Сега започвам "Тревата..." на Арчър.
 "Хляб по водите" съм я чела преди доста години, но нищо не помня.

# 628
Това са две от най- хубавите книги на Ъ. Шоу и двете много ми харесаха.

# 629
  • Варна
Шоу е невероятен. "Хляб по водите" е от най - добрите му. "Луси Краун" също си заслужава времето.
Като започнах да го чета преди години не си купувах друг автор. Поглъщах книгите му една след друга. 

Общи условия

Активация на акаунт