Новите ви книги - 9 тема

• 56 875
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Така, май съм за лекар, 'щото нямам спирка и си взех две нови книги! Mr. Green Първата е "Истината за Шамбала" на Пьотър Образцов - тя е нещо от рода на "Псевдонауката" на Бен Голдейкър и ми се струва доста обещаваща:

Втората е "Романтически манифест" на Айн Ранд, която ще се чете съвсем скоро:

Sunglasses

PS Разбрах, че са пуснали супер любимата ми "Изворът" на Ранд с твърди корици и сега обмислям да подаря моята, която е с меки, пък да си взема по-луксозното издание. Фенщина, братче! Иначе в момента чета "Великият дизайн" на Стивън Хокинг и Ленърд Млодинов; провокативен и интересен труд, на който обезателно трябва да се обърне внимание. Продължавам да твърдя, че съм за лекар, тъй като не се спирам с тия книги, ебаси...

# 661
  • София
От днес - "Сладкото на дъното на пая" от Алън Брадли http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=48985&cat=7
Прекрасна е Heart Eyes

# 662
Да се клецам в Алцхаймера; чел съм и "За мишките и хората". Не е лоша. Сори за офтопика, след малко ще постна нещо по темата, че е дълго и ми отнема време да го напиша. Laughing
На 29-ти ще гледам постановката тук в Бургас! Имам големи очаквания...да видим!

Иначе ей сега се връщам от покупки и открих на невероятно място "По-кратка история на времето" http://www.mobilis.bg/articles/view/39113 Само тя ми липсваше! Crazy Сега вече чакам Бард да издадат "Пражкото гробище" на Еко и ще си поръчам и "Великия дизайн" newsm68

# 663
  • Талант на 2012,2013 г.

и четирите части на Завръщане в рая на Розалинд Майлс.

Днес ги получих от една тоооолкова лъчезарна съфорумка.

Искам и тук да и благодаря.  bouquet

# 664
# 665
Авраам, като видях "Истината за Шамбала" и аз си помислих точно това - че прилича на "Псевдонауката". В момента също чета "Великият дизайн" на Стивън Хокинг, много ми допада точният, ясен, разбираем изказ.

# 666
  • Там, където мечтите се сбъдват

# 667
Здравейте! Горещо препоръчвам на всички, които искат да прочетат нещо по-задълбочено за Шамбала, да потърсят новата поредица на Токораз Исто, която се нарича "Тангра". В нея авторът много подробно е представил изследването си за "Земята на Тангра". Прочетох няколко откъса от книгата, историята е много запленяваща.  Simple Smile
      А относно Истината за Шамбала, все още широко се разпространява едно общо мнение, което обаче е много повърхностно и неясно. Макар много да е писано по нея и дискутирана по множество форуми, малко се знае за истината около забулената в тайни "Пещера на Тангра" В "Тангра" ще се докоснете до много интересни идеи. Приятно четене на всички търсещи!

# 668
Авраам, като видях "Истината за Шамбала" и аз си помислих точно това - че прилича на "Псевдонауката". В момента също чета "Великият дизайн" на Стивън Хокинг, много ми допада точният, ясен, разбираем изказ.
Хапсолютно!

yes

# 669
  • София

Нощни улици на лудостта - Чарлз Буковски Heart Eyes

# 670
  • на североизток от Рая
  Моите книги от вчера/от библиотеката са/.

Бибиш и Книжаря съм ги чела, но може би ще ги прочета отново.

# 671
Преди малко си купих "Кодът на Наполеон" от Влад Доронин. http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=36714

# 672
# 673
Поръчах си и я чакам с любопитство.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт