Размяна на козметика- нова тема

• 85 603
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора

Червилото е ползвано 3-4 пъти, глоса - 2 пъти, а спиралата веднъж. Всичко е в срок.  Peace

# 226
  • София
Разменям  Delft mac paint pot - изолзван няколко пъти, разкошен цвят
Може да се използва като онова на сини, зелен сенки, а също и като самостоятелни сенки

http://www.google.bg/search?q=delft+mac+paint+pot&hl=bg& … =1280&bih=909

Търся руж или хайлайтър на MAC

# 227
# 228
Разменям ето тази палитра на Шисейдо:
Скрит текст:
от която съм използвала само 1 път синия цвят.

# 229
  • На острова
Разменям clinique repairwear laser focus & uv damage corrector,няма опаковка, 1-2 пъти е ползвано от него.
Ако не е тайна, защо го разменяш?

# 230
Странно ....
А защо не ? Simple Smile
Импулсивна покупка,от която нямам нужда в действителност....Ако искаш подробни обяснения надълго и нашироко на драго сърце ще ти отговоря,разясня, поясня и т.н.Може да ми пишеш на лични за да не спамим в темата,нали ?

# 231
  • Перник
Разменям Тониращ хидрат. крем "Здравословен блясък" на Nuxe,цветът е 01 - ЕСТЕСТВЕН БЛЯСЪК http://www.kozmetika.bg/show/NUXE/35251_%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D0%B8 … 1%81%D1%8A%D0%BA/
От тубичката 30мл,има около 20-25мл.

# 232
  • Стара Загора

Спиралата е черна, нова. Четките са ползвани по 1-2 пъти, но са изпрани с антибактериален сапун и като нови. Тази на Милан съм я купувала от книжарница, за да я ползвам за очна линия понеже беше с хубав (естествен) косъм и прецизен връх, но така и не свикнах да слагам. Другите 2 са купувани от ДМ, но не помня на коя марка бяха.  Peace

# 233
Ужасно несполучлива покупка направих: фон дьо тен Affinitone на Maybelline в цвят Golden Beige.
Видя ми се мой цвят в магазина, но за съжаление ми идва тъмен. Дадох му шанс за 2-3 дни, но определено не мога повече, получава ми се разлика.  Иначе е приятен цвят, стои наистина леко златисто, без твърде тъмни или розови подтонове  Laughing

^ Струва ми се, че е номер 24.

Та така, почти не е ползван. В тубичка си е, не мисля, че има нещо нехигиенично в това да иде при някой друг, стига да има интерес Simple Smile За срока ще погледна довечера, но е купен миналата седмица от Ремедиум. Ако смятате, че това е вашия нюанс, ми пишете!

# 234
MODELS PREFER Individual
 avon 24 kAvon True Colour 6 in 1

maybelline deep rose vichy liftactiv cxp yeuxeyes

Търся си от единичните сенки на Flormar и Maybelline Tattoo /Turquoise/ ,но ще разгледам всяко предложение.

# 235
  • София
Разменям:
1: продукти за мазна и комбинирана кожа:
 - измиващата пяна на Хималая с нийм - ползвана веднъж

- измиващ гел Хисеак на Уриаж - ползван 3-4 пъти
 -  матиращ слънцезащитен 50 УВ Хисеак на Уриаж ползван 2-3 пъти
2. ФДТ:
  - Лореал Луми Маджик C4 Rose Beige - ползван 2-3 пъти (за доста светла кожа се оказа...)
3. третата стъпка на Клиник за тип 2 кожа в тубичка от 30 мл, ползвана 2-3 пъти

Търся почистващи продукти за нормална/суха кожа, но съм отворена и за други предложения.

# 236
  • Перник
Разменям тази пудра(от размяна с прекрасна съфорумка,но ми е светличка,нова е,само е тестван цвета на ръката) цвета се води caramel - РАЗМЕНЕНА
2 червила на евелин,едното от серията Anti Age,цвят 554,другото е от серията Aqua Platinum,цвят 440,пробвани са 2-3 пъти,разменям ги,защото си взех сходни цветове от римелските  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:40 от malvinka88

# 237
Разменям тези сенки.  Цветовете са точно като на снимката. Ползвани са само един път, но осъзнавам че изобщо не съм на вълна силни цветове и няма смисъл да застояват докато ми дойде музата.  Simple Smile

# 238
  • Стара Загора
Червилото ми на Есенс не е актуално вече.  Hug
Спиралата и глоса подарих, така че и те отпадат.  Peace

Добавям тази палитра и течен руж:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 23:51 от iv4enceto_91

# 239
  • София
Ето какво ново има при мен за размяна:

1/ MAC Палитра 3 червила и 3 глосa - (вкл. High Strung, Lovelorn, Syrup lipstick и Fairy Flirt, Berry Rush, Vintage Violet gloss) – използванa
2/ 2 розови червила Kryolan -LC 125, LH115
3/ МАC Blacktrack fluidline - наполовина пълно
4/ Coastal Scents gel liner - Silk White - използвано с четка 1-2 пъти
5/ Smashbox - Antishine Anti-Brillance - крем против лъщене (нанася се под ФДТ)
6/ Индийски каял MUMTAZ – нов
7/ Dior коректор - Anticerne Perfecteur Soin Hydratant no. 410
8/ Гланц -  Coastal Scents Smacks - Plum Crazy - (покривен гланц) – нов
9/ Гланц - Revlon - Shine That Pink (limited edition) – нов
10/ Гланц MAC – Love Nectar – ползван
11/ Гланц Estee Lauder (мини) – Pure Color Gloss - Ginger Fizz- ползван
12/ Червило Elizabeth Arden - Ceramide Plump Perfect Lipstick - Perfect Sungold 05
13/ Червило ARTDECO - No. 31
14/ Червило Estee Lauder - Pure Color Long Lasting Lipstick  - 148 Hot Kiss - ново
15/ Червило Shiseido - P24 Bordeaux – ново
16/ Брокати за лице и тяло – Wet N Wild glitter – (бели хамелеон прозрачни) – ½ останали
17/ Сенки L'Oreal – Color Appeal Trio Pro (за сиви очи) – ползвани

Всички продукти са ползвани с четка и са в срок на годност. Някои са от професионалното ми куфарче, други съм ползвала аз.
Ето линк със снимки на продуктите: http://scintillia.snimka.bg/hobby/drugi.705174

Бих се зарадвала на размяна и срещу някой парфюм! Не е задължително да е козметика!

Общи условия

Активация на акаунт