*SportsDirect-33

• 56 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Лъвица - и при мен така триеше - установих, че дава само до 4 бр шапки, трие и якета
Виж и при теб какви артикули изтрива

Само якета също при мен и един суичър...но като си ги сложа пак,няма проблем,не мисля,,че има някакви ограничения за брой  Rolling Eyes
Аз още отдавна установих,че като увеличавам или намалявам броя на даден артикул от кошницата с + или -  и ми изчезват артикули.От тогава винаги когато искам да коригирам(ако имам 3 броя и искам да са само 2) трия всичките и после ги добавям наново Peace Ама толкова тъпо го обясних....дано ме разберете Blush
Не знам дали при вас е от това  Rolling Eyes

Да,и при мен е ставало така,откакто смениха с новия вид на кошницата ми се случваше този бъг и вече не ги ползвам тези + и -  Но сега е друго,не е от това  Twisted Evil

# 241
Някъде в Пловдив да може да се поръчва и видях, че има някакъв блог за поръчки, може ли линк и условия?

# 242
  • Русе
Здравейте, направих първата си поръчка, получих мейл с order reference number, сумата е блокирана. Сега чакам втори мейл с трак номер, нали не се бъркам?
Аз съм клиент за Габко, но получавам пратки от други сайтове, нужно ли е да ги уведомявам за тази поръчка или тя си се движи по каналния ред?

# 243
gabco сигурен ли е?

# 244
Лъвица - и при мен така триеше - установих, че дава само до 4 бр шапки, трие и якета

Само якета също при мен и един суичър...но като си ги сложа пак,няма проблем,не мисля,,че има някакви ограничения за брой  Rolling Eyes
Аз още отдавна установих,че като увеличавам или намалявам броя на даден артикул от кошницата с + или -  и ми изчезват артикули.От тогава винаги когато искам да коригирам(ако имам 3 броя и искам да са само 2) трия всичките и после ги добавям наново Peace Ама толкова тъпо го обясних....дано ме разберете Blush

Да,и при мен е ставало така,откакто смениха с новия вид на кошницата ми се случваше този бъг и вече не ги ползвам тези + и -  Но сега е друго,не е от това  Twisted Evil
И при мен  сега във тази поръчка Rolling Eyes няма ги някой якета ,добавени и във фактурата  видях че липсват ! Мислех че  нещо аз не съм във ред  Twisted Evilче не съм ги добавила .... но съм във ред  Laughing  bouquet
  bouquet

# 245

Да,и при мен е ставало така,откакто смениха с новия вид на кошницата ми се случваше този бъг и вече не ги ползвам тези + и -  Но сега е друго,не е от това  Twisted Evil
И при мен  сега във тази поръчка Rolling Eyes няма ги някой якета ,добавени и във фактурата  видях че липсват ! Мислех че  нещо аз не съм във ред  Twisted Evilче не съм ги добавила .... но съм във ред  Laughing  bouquet
  bouquet

Много е неприятно,ако се усетиш след пускането на поръчката  Sad

# 246
  • София, Манастирски ливади
Здравейте, направих първата си поръчка, получих мейл с order reference number, сумата е блокирана. Сега чакам втори мейл с трак номер, нали не се бъркам?
Аз съм клиент за Габко, но получавам пратки от други сайтове, нужно ли е да ги уведомявам за тази поръчка или тя си се движи по каналния ред?

Няма нужда да ги уведомяваш, след като вече си получавала пратки при тях.

# 247
  • Пловдив
Някакъв общ бъг има явно  -аз също мислех, че нещо съм сбъркала

Но за броя на шапките  -от една детска шапка за 1 лира бях сложила 2 бр и още 3-4 мъжки шапки имах - махна ми едната мъжка и едната детска и ми се изписа надпис до детската шапка - надвишен е максималният брой от 4  Peace

# 248
Някой може ли да ми каже сайта Габко до колко е сигурен?

# 249
Някакъв общ бъг има явно  -аз също мислех, че нещо съм сбъркала

Но за броя на шапките  -от една детска шапка за 1 лира бях сложила 2 бр и още 3-4 мъжки шапки имах - махна ми едната мъжка и едната детска и ми се изписа надпис до детската шапка - надвишен е максималният брой от 4  Peace

Може,аз шапки нямах.Пуснах си успешно поръчката,явно се оправи проблема,поне при мен.

# 250
Някой може ли да ми каже сайта Габко до колко е сигурен?
Използвала съм транспортната им услуга, доволна съм.  Peace

# 251
И аз снощи пуснах поръчката, но някой неща ги изтървах докато се мотах кое да поръчам кое не.

# 252
Уффф,много гаден този бъг,сега се чудя какво ли ще ми е изчезнало като ми пристигне поръчката в понеделник...От 26.10 е,а този бъг от кога е?

# 253
Момичета, някой няма ли случайно излишна една чанта от тези платовите пазарските на адидас примерно, искам да вземам с нея на малкия бурканчетата от детската кухня, с найлоновата е много неудобно, пък сега за една чанта не ми се пуска поръчка към някой  Praynig Hug

# 254
Уффф,много гаден този бъг,сега се чудя какво ли ще ми е изчезнало като ми пристигне поръчката в понеделник...От 26.10 е,а този бъг от кога е?

Май от вчера е така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт