*SportsDirect-33

• 56 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ако поръчвате директно до Бг, ще ви изчислят доставката преди да потвърдите плащането, килограмите имат значение, ако поръчвате до английски адрес , а оттам ползвате фирма превозвач до БГ.

Аз пък се изненадах много днес. Взехме тези ботички на малкия http://www.sportsdirect.com/nike-mandara-infants-026035?colcode=02603541 миналия месец за 18 паунда, а сега са почти 20 Rolling Eyes

Благодаря ти много!  bouquet

# 646
Ако поръчвате директно до Бг, ще ви изчислят доставката преди да потвърдите плащането, килограмите имат значение, ако поръчвате до английски адрес , а оттам ползвате фирма превозвач до БГ.

Аз пък се изненадах много днес. Взехме тези ботички на малкия http://www.sportsdirect.com/nike-mandara-infants-026035?colcode=02603541 миналия месец за 18 паунда, а сега са почти 20 Rolling Eyes

Мда,и аз видях тези дни,че са вдигнати.Ботушките Найк също са вдигнати от 18 на 20.

# 647
  • София
Има ли вече някой това? Размерите са 3-4 и 5-6 год. Чудя се дали единия размер няма да му е малък, а пък другия прекалено голям? Може ли размери за ориентир?

# 648
Момичета ,може ли линк към блога с общата поръчка.

# 649
Съни - Найк мандара ок ли са? В смисъл, доволни ли сте от тях, топлички ли са? Поръчала съм ги и аз, изпуснах 18-те паунда и ги взех на 20, точно единия ден бяха 18 и после - хоп, нова цена Crazy

# 650
  • Бургас
Доволни сме - стабилни са, удобни, ест. кожа, а и малкия си ги харесва.

# 651
  • София
Съни - Найк мандара ок ли са? В смисъл, доволни ли сте от тях, топлички ли са? Поръчала съм ги и аз, изпуснах 18-те паунда и ги взех на 20, точно единия ден бяха 18 и после - хоп, нова цена Crazy
Хубавички са, на малкия са му удобни, но не мисля, че са зимни, по- скоро есенно- пролетни.  Peace

# 652
Хубавички са, на малкия са му удобни, но не мисля, че са зимни, по- скоро есенно- пролетни.  Peace
Защо не стават за зимни Shocked На мен ми заприличаха на боти и затова ги поръчах (ботуши имаме) Confused Нямат ли пухче вътре? Или не топлят..?

# 653
  • Бургас
Нямат пухче, по-скоро като маратонки са отвътре, а бе като си ги поръчала вече, ще ги видиш Wink

# 654
Да де, то ясно че вече е късно и ще ги видя наживо така или иначе, но ако не стават за зимна обувка, да не ги чакам напразно, а да купувам нещо, че с един чифт в момента трудно караме...
Сещам се какви са вътре щом са като маратонки, миналата година карахме в сухата зима с едни найкове - маратонки - и доста му топлиха. Надявам се и тези да са така.
Мерси за споделеното Simple Smile

# 655
# 656
  • Бургас
Последното как ти се струва? Удобно ли е, отговаря ли на номера, подплата има ли... отзад има ли закопчалка или е цялото с ластик? Че  аз си харесах на Найк, но са ми доста скъпи Sad

# 657
  • София
Нямат закопчалка. Аз имам техен екип 10-ка и затова и това го взех, но мисля, че е ок. Като потник е.

# 658
Да попитам колко см е стелката на филата С9?

# 659
  • Варна/Белгия
Момичета имате ли представа за тези маратонки дали не им е твърда подметката?(img)http://www.sportsdirect.com/puma-ingo-infants-022024(img)

Общи условия

Активация на акаунт