Javari.co.uk и Javari.de - 9

• 59 956
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,може ли да се разчита на инфото за ботушите?Има таблица с ширина и височина на ботушите-дали са верни или като номерацията са писани "долу-горе" да отговаря на истината...

# 661
  • София
Някой дали има ботуши/боти на Geox. През дупчиците за проветрение на подметката дали влиза вода при мокро време  newsm78

# 662
Само едни боти на Geox имам и влиза вода.

# 663
  • София
Благодаря sany_s
Спирам да ги гледам

# 664
  • Русе
Вчера се реших за първи път да пусна поръчка с кода 30/70, но на последната стъпка отстъпката беше приспадната и след окончателно потвърждение ме върна на предна стъпка със съобщение, че неправилно е изписан кода и не може да се приложи. Тъй като нета не ми вървеше добре аз не продължих повече и сега не знам дали е приета поръчката. Трябва ли да получа потвържение?

# 665
  • София
Някой дали има ботуши/боти на Geox. През дупчиците за проветрение на подметката дали влиза вода при мокро време  newsm78
за да не влиза вода трябва да са "waterproof"

# 666
Някой да има тези мокасинки, дали си отговарят на номера newsm78
http://www.javari.de/ESPRIT-Patrizia-U10301-Mokassins-Schwarz/dp … M0XU%2CB004IYJIXE
Сандалките на Clarks дали си отоговарят и те на номерата newsm78
Имам една идея защо не пишем в табличка кое отговаря на номера и кое не, и да я сложим на първа страница  Wink,.

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 14:42 от Netty

# 667
здравейте,имам пусната поръчка на 25.11 ,но проследяването ми е нещо е зациклило до 30.11.и сега ми изписва само това,което незнам как да тълкувам.Ще помоля тези ,които могат да ми отговорят да ми кажат какво всъчщност означава това. Hug

Notice

Your shipment has been transported abroad. Due to the different shipment tracking systems used by our delivery partners, it is possible that shipment data will be returned to us late or not at all. We would ask for your understanding.

# 668
  • София
здравейте,имам пусната поръчка на 25.11 ,но проследяването ми е нещо е зациклило до 30.11.и сега ми изписва само това,което незнам как да тълкувам.Ще помоля тези ,които могат да ми отговорят да ми кажат какво всъчщност означава това. Hug

Notice

Your shipment has been transported abroad. Due to the different shipment tracking systems used by our delivery partners, it is possible that shipment data will be returned to us late or not at all. We would ask for your understanding.

Означава, че е възможно информацията за проследяване да се връща по-бавно при тях и съответно, да не се отрази навреме. На моята все още пише същото, а ми ги донесе куриер преди 2 дни  Peace

# 669
Вчера се реших за първи път да пусна поръчка с кода 30/70, но на последната стъпка отстъпката беше приспадната и след окончателно потвърждение ме върна на предна стъпка със съобщение, че неправилно е изписан кода и не може да се приложи. Тъй като нета не ми вървеше добре аз не продължих повече и сега не знам дали е приета поръчката. Трябва ли да получа потвържение?
Mein Konto
Bestellungen anzeigen
Bestelldatum: 03.12.2011
виж там дали ти е отразена поръчката Peace

# 670
  • Пловдив

Имам тези http://www.javari.de/dp/B004CJ8U34. Според мен са умалени с половин номер, защото нося 40-40.50, а тези са 41 и ми паснаха идеално. Това прочетох и в ревютата в Амазон и за това пуснах 41 вместо 40.

# 671
tinki_winki удобни ли са мила, и как им е кожата?

# 672
Die bestellte Größe passt optimal =oтговарят си,пише за тези в амазон.де

# 673
Момичета, за Caprice казвахте, че отговарят, но дали стават за широк крак не помня да е коментирано. Харесах си горните, но се чудя дали да не си поръчам номер по-големи, на снимката не ми изглеждат широки, някой да ги има?

# 674
Получила съм номер за проследяване от снощната поръчка, но за първи път не ми излиза в немския , странно. За обувките обаче от онзи ден все още нямам номер.

И аз имам номер само за детските, които поръчах, но не ми излиза 13-цифрения код. Бoтушите за майка пък ще са налични чак на 13.12...дано пристигнат до 24.12., както пише.

Общи условия

Активация на акаунт