Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, гледам че в George са пуснали нови артикули на разпродажба днес и понеже съм харесала няколко бебешки неща, моля ако някой смята да поръчва тия дни да свирне да се включа към неговата доставка, защото моите неща са малко.

# 496
  • гр.Варна
и аз си харесах неща от George.

# 497
  • София
Само аз май нищо интересно не виждам в Джордж. Каквото и да ми хване окото е "out of stock".
В lasenza.co.uk в момента има добри намаления, но сайтът зарежда безобразно бавно.

# 498
  • Варна
В Джордж поне преди обед имаше размери предимно за новородени Simple Smile а останалите хубави неща бяха out of stock,даже във ФБ се жалваха англичаните. Дано да правят още зареждания. Намаления има и в Маталан и Дебенхамс, но в последния доколкото знам от форума се пазарува само с посредник.
http://adams.co.uk също има разпродажба на детски дрешки, но няма голям асортимент.

# 499
  • Софето
За тези обувчици може ли помощ кой номер одговаря на УК 9 - ЕУ 27?
http://www.marksandspencer.com/Leather-Round-Toe-Contrast-Moccas … mp;pf_rd_s=left-1

# 500
  • Някъде там...
В Джордж много бързо се изчерпаха размерите. Аз пуснах една поръчица вчера сутринта, но половината неща изчезнаха, когато тръгнах да плащам. Все пак се добрах до някои хубави нещица за мен и за децата.  Laughing

# 501
Пуснали са новата колекция в некст директ.

# 502
  • Sofia
А намаление на старата няма ли да има?  Rolling Eyes
Гледам че в английския сайт има, а и в МОЛ-а има 30% намаление.

ПП. Колко е доставката в този Джордж, че и аз харесах някои нещица? newsm78
И може ли да се плати с Paypal?

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 09:31 от NBM

# 503
  • София
Весела и благословена Коледа, изпълнена с много топлина, обич и надежда. Отдайте се на коледното настроение и нека то Ви донесе вдъхновение и много усмивки! И много успешни покупки на всички! Heart EyesHug Hug Hug

# 504
  • Някъде там...
Доставката от George е 2,95 лири до английски адрес, с Пейпал не може да се плати мисля.  Rolling Eyes Аз плащам с дебитна Виза електрон на ЦКБ и пускам до адрес на превозвач.

# 505
Не зная, а и не намерих, дали има тема за сайта, затова питам тук.
Някой да е пазарувал от http://www.boohoo.com  Отзиви?
Загледах се в едно яке, доста намалено, та се чудя да го вземам или не. Размерите отговарят ли си?
Кодове, които да са активни не намерих  Confused а доставката не е малка  ooooh!
С ПП може ли да се плаща?

# 506
Ани, аз преди време съм си поръчвала доста неща, но наскоро направиха промени и до България може да се пуска поръчка с максимум 6 артикула или нещо такова. Иначе, според доста от купувалите от там, от дрешките си е до чист късмет какво наистина ще получиш, аз лично съм много доволна от всичко с изключение на един потник, който много евтинее на вид...

За обувките - с една приятелка поръчахме преди време 5-6 чифта, само балеринки, един номер - 39, само едни си отговаряха на номера, останалите 5 бяха или с номер надолу, или с номер нагоре  Close

Но пък май има доволни от ботуши и сандали... Кожено яке съм си взимала за около 15 паунда, много съм доволна, тук почти същото струваше 86 лв...

Плащала съм с карта, не съм сигурна дали може да платиш с Пейпал.

Да допълня - за размерите на дрешките - лично според мен някои си отговарят съвсем точно, други са може би много леко уголемени, но това зависи от самия модел на дрехата. Според мен якетата си отговарят, потници, туники, тениски - също ако е по-вталено или по тялото моделчето, ако е по-широчко май идва леко уголемено.

# 507
 Hug Мрън!
Аз не си правя илюзии, че може да дойде директно, направо до Англия мислих да си ги пращам, сега проверих, но не виждам възможност до друг адрес  newsm78 това не ме притеснява обаче.
С ПП ме пуска да първата стр, но не смея да платя, за да видя дали няма да ми щукне да добавя още нещо. Само 1 яке съм сложила, че покрай НиМ детето остана без яке  Crazy тия цял месец "ще ми го пращат" и променят все деня за изпращане  ooooh!
http://www.boohoo.com/off-duty/tonia-button-bomber-jacket/invt/a … z79683#readReview
това е, цената е повече от приемлива, чудя се само дали тези ципове няма да раждясат якето при пране  newsm78
освен да заложа на поредното черно http://www.boohoo.com/coats-and-jackets/norma-faux-fur-trim-hood … et/invt/azz82409# , но и от НиМ чакаме черно, та ми се искаше това бялото да е изненада ... най-много с тия мои изненади накрая да си търси якето нов притежател, ама  hahaha
поне снощи уцелих с подаръците и нямаше мрънкане откъм парцалки  Laughing

# 508
Да, металните елементи вероятно биха могли и да ръждасят след време след някое пране, но от друга страна пък това не е дреха, която се пере често, аз бих рискувала, а пък за тези пари съвсем Wink
И черното ми харесва де, но щом вече чакаш и друго черно - давай с бялото, и да се похвалиш после Simple Smile

# 509
Някой може ли да ме включи, ако пуска от boohoo? Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт