Професионални серии за коса - 24

• 47 005
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
 Аз да се похваля- днес в салона правих милк шейк с ултрасоник.Доволна съм от резултата,но останах с впечатлението,че много бързо ме претупаха.Аз отидох подготвена от това което беше писала Алена  bouquet Само че на мен много бързо ми минаха кичурите от двете страни с пресата и изобщо не задържаха на крайщата.След това веднага ме измиха,без да постоя малко.Иначе косата ми мирише много хубаво и я усещам по различна от процедурите,който правя в къщи.Ще опитам пак,само че в друг салон.Пресата беше същата като вашите.
Запалихте ме и мен с тази преса и ще взема да си я взема и аз Laughing Hug

# 196
  • в 1001-та нощ
наканих се поръчам маската - тя е двукомпонентна и се смесват прахообразния млечен протеин с базата

ще мога да споделя от нея, защото прахът е 500 мл,  базата 1 л, шампоана - ще видим, може би ще взема малък, защото ще ми е само за преди терапията  newsm78

така, че - ако някой има желание - да ми пише

# 197
Тази вечер ползвах Force Vector. Доволна съм  Grinning На омазаната ми коса с Oleo Relax, Force Vector и се отрази прекрасно, но аз пак ползвах шампоана Oleo Relax  Mr. Green Шампоана Force Vector не си го купих защото имаше доста недоволни от него и за сега мисля да не го пробвам, но за маската не съжалявам, че я купих. Пробвала съм ампулите от тази серия и доколкото си спомням те също ми харесаха. В петък ще пробвам и Absolut Repair cellular и ще пиша дали ми е харесала.  Peace

# 198
Благодаря за отговорите ,извинявам се,ако сте писали ве4е за поръ4ките,просто не винаги връщам и 4ета вси4ки постове Rolling Eyes Rolling Eyes

# 199
Не,просто споделих какво са ми казали,та ще я правя както вие  Peace
а това някой ползвал ли е - http://zlatnaribka.com/filyr-za-poryozna-kosa-time-reset-porosit … -ml-215-3183.html           ?  newsm78
Аз го ползвах, не съм доволна Naughty. Фаберсеутика има много по-добър резултат при мен.
Лисичка, тези в салона в който ходиш, не са ти обяснили как правилно да ползваш Реню С, това е грижа ПРЕДИ измиване с шампоан Peace.
Да,май така е станало,ще я ползвам,както вие,а за тези преси не знам дали някой в нашия град го прави,колко струва в салон тази процедурка принципно ? newsm78
Иначе си поръчах Еластисайзер-а големия,да видим  smile3508

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 07:59 от малката лисичка

# 200
Момичета, не издържам да не се похваля току що си поръчах пресата -  хи хи мойта работа е точно като поговорката "...видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак", ама то след вашите хвалби за нея как да издържи човек  Joy

# 201
  • в 1001-та нощ
ами ха честито, тя рибата още в морето, но сложихме тигана  Joy hahaha

bouquet

# 202
Привет и от мен, момичета. След като изчетох цялата предишна и голяма част от настоящата и се обърках тотално  Embarassed (май шансовете да схвана нещо от форумите на мъжа ми за контролери) реших да си купя еластайзера и фиберсютика. Тази седмица съм по чужбинско и реших да ги взема от тук. Проблемът е, че еластайзера го няма, изобщо няма нищо от тази марка. Фиберсютика го взех (цялата серия), взех и спрей за обем в корените пак на лореал.  newsm78
Та молбата ми е да ми препоръчате още нещо за по-пълна грижа.... Косата ми е тънка, суха в краищата, без обем и склонна към омазняване  Rolling Eyes
Тук има Лореал, Редкен, Керастас, Вела.
Благодаря предварително  Hug

# 203
Привет и то мен! Нарочно не писах няколко седмици, защото исках да натрупшам впеатления от няколкото нови продукта, които пристигнаха. За 3-4 седмици обаче продължавам да се чудя имат или нямат ефект и въобще какво да очаквам.

Кат протеина и балсама на Редкен: Феийлинг беше писала, че ефектът трябва да е чувство за уплятняване на косъма. Дург беше споделил, че Кат протеинът втвърдявал. При мен не се случва нищо от това, за съжаление... Косата ми е все така изтънена, перушинеста и за съжаление късаща се. Sad Балсамът, както беше казала Филийг, е страхотен - косата става уникално мека. Но работата е, че аз не търся ефекта на мекотата, тъй като го постигам с други продукти. Искаше ми се наистина да усетя малко по-твърд (уплътнен косънма), коста да не хвърчи толкова  и т.н. Дано след още време наистина се заздрави! А, и как пръскате този Кат Протеин?  newsm78 На мен флаконът ми е изключително неудобен и не мога да пръскам с една ръка!?!  #Crazy

Ампулите на Лакме и Форс Вектор са ок. С първата постигнах мекота, с втората усетих косъмът по-жилав, какъвто трябва да бъде. Дори за да го разреща без да падне косъм сложих малко коприна по краищата, но в никакъв случай не заплита или нещо такова.  Peace

Термопротекторът на Кевин Мърфи - уникален! Все още не знам колко наистина предпазва, но е супер лек. Ползва се и на мокра и на суха коса, и преди сешоар и преди преса, като се пръска непосредсттвено преди термообработка, пресата сеплъзка хипер леко, съответно изобщо не лепне и не фиксира, което бяха част от изискванията ми след ползване на продукта на Лакме.  Crazy

От лосиона на Филип Кингсли за скалп за растеж и здравина също все още не мога да кажа доколко е ефективен, но много ми харесва това, че може да се слага и на мокра и на суха коса, изобщо не личи да е слагано нещо.

# 204
За каква преса говорите,може ли линк да я видя?  Flutter

# 205
a.l.e.n.a,може ли линк на реконструктора на Чи,нещо не мога да го намеря.... newsm78  bouquet

# 206
# 207
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,може ли линк на реконструктора на Чи,нещо не мога да го намеря.... newsm78  bouquet

http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi … -ml-277-2001.html

# 208
# 209
♥МамаНаПанда♥, колко пъти ползва до сега протеина КАТ? Важно уточнение, което съм пропуснала да направя е, че при мен, осезаемият ефект дойде след като започнах да го ползвам малко по-интензивно - горе-долу всяка седмица. Първите пъти усетих само леко уплътняване, само толкова. Същинското втвърдяване беше след като започнах да го ползвам през миене.   Blush  Ефектът при мен обаче беше твърда, корава чак, коса. Не го препоръчвам.   Peace
Ако ти обаче имаш желание, опитай и така, може да даде ефект.   newsm78
 Hug

Друга подробност е опитът на някои дами, с тънки коси, с протеините. Те казват, че при тях не се получава. Коси всякакви...   Peace   Hug

Общи условия

Активация на акаунт