Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за термо маската на SNI?
-
Как мога да смеся спрея Lakme L2 и кристали/коприна?
-
Какви са отзивите за термозащитния крем OSiS+ Softn' Straight на Schwarzkopf?
-
Какво представлява серията Lisps Ultimate и може ли да реши проблема с непокорните косми?
-
Как мога да избера подходяща маска за коса, която да използвам заедно с маската на Chi Infra?
Само че на мен много бързо ми минаха кичурите от двете страни с пресата и изобщо не задържаха на крайщата.След това веднага ме измиха,без да постоя малко.Иначе косата ми мирише много хубаво и я усещам по различна от процедурите,който правя в къщи.Ще опитам пак,само че в друг салон.Пресата беше същата като вашите.

На омазаната ми коса с Oleo Relax, Force Vector и се отрази прекрасно, но аз пак ползвах шампоана Oleo Relax
. Фаберсеутика има много по-добър резултат при мен.

Балсамът, както беше казала Филийг, е страхотен - косата става уникално мека. Но работата е, че аз не търся ефекта на мекотата, тъй като го постигам с други продукти. Искаше ми се наистина да усетя малко по-твърд (уплътнен косънма), коста да не хвърчи толкова и т.н. Дано след още време наистина се заздрави! А, и как пръскате този Кат Протеин? 

Ефектът при мен обаче беше твърда, корава чак, коса. Не го препоръчвам.