Професионални серии за коса - 24

• 46 999
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
дори бих добавила, че резултатите при един и същи човек, но в различни моменти (през няколко месеца) - ще са различни, защото през тези месеци - косат асе е променила, в резултат на грижите

може би дълго поддържаната коса има по-постоянни "показатели", на горна граница на прехидратация  Mr. Green с протеина имах едно прекаляване в началото - защото идея си нямах кое как и колко..... е така си купих абс. рипеър - точно защото пише - за много изтощена коса, а аз исках супер ефект .... ooooh! ooooh! ooooh!

затова - на всеки начинаещ - препоръчвам да започва с по-не екстремни варианти и постеппно да навлиза, да чете, коментира, да усеща косата си, нуждите й

иначе ен се съмнявма, че всеки, особено начинаеш, четейки толков ареклами и супер резултати се надъхва, но няма как да има моментални чудеса

може би единствено в началото усещаш голямата разлика (положителна), когато ползваш подходящ и добър продукт, косата ликува  Peace

# 301
Фиберсютика за домашна употреба може ли да се ползва на всяко миене или трябва да се почива?

# 302
Както и да го ползвам и когато и да го ползвам, шампоанът Bain de Force винаги се е отразявал зле на косата ми.  Rolling Eyes

Никой ле не е ползвал Bain Force Architecte? Спомням си, че по едно време се обсъждаше този шампоан....или се бърка нещо  newsm78

# 303
дори бих добавила, че резултатите при един и същи човек, но в различни моменти (през няколко месеца) - ще са различни, защото през тези месеци - косат асе е променила, в резултат на грижите

Абсолютно!   Peace  Забелязала съм по себе си.   Peace

Фиберсютика за домашна употреба може ли да се ползва на всяко миене или трябва да се почива?

За поддържащата маска пише, че е добре да се ползва периодично.   Peace

Става въпрос за тази, нали?

http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal- … -ml-247-2434.html

и съответно

http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … -ml-247-2435.html

# 304

Абсолютно!   Peace  Забелязала съм по себе си.   Peace

За поддържащата маска пише, че е добре да се ползва периодично.   Peace

Става въпрос за тази, нали?

http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal- … -ml-247-2434.html

и съответно

http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … -ml-247-2435.html
Тази за плътната много ми харесв  bouquetа

# 305
Аз може ли да попитам,каква е разликата м/у тези два реконструкторa? Rolling Eyes
http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … 150-ml/20919?at=0
http://www.iherb.com/Giovanni-Nutrafix-Hair-Reconstructor-6-8-fl … -200-ml/6420?at=0
Искам да си поръчам някой от двата,но се чудя кой. Ако може да ме насочите.  Praynig bouquet
Косата ми е с фин/тънък косъм.Боядисвам я руса.Суха е,но по скоро в краищата,даже в последно време са ми проблем,защото се късат. ooooh!

# 306
  • в 1001-та нощ
B & C  newsm78 на мен никой шампоан ан аКерастаз не ми оплита косата, но след форс вектор - все едно я бях мила с киселина, направо гадна на пипане  Sick

после вярно - нанасяш маска, но  Sick

не бих го препоръчала на човек без опит и идея как д асе справи после, по-скоро е за експериментатори и с опит как да се тушира резултата

коментирахме серията архитект - мисля, че 1-2 мацки ползваха мацката и финиша  newsm78 и аз съм им цвърлила око, но имма и цимент и още 1000 неща и не бързам   bouquet

може на всяко миене  Peace

# 307
не бих го препоръчала на човек без опит и идея как д асе справи после, по-скоро е за експериментатори и с опит как да се тушира резултата
Аз лесно мога да туширам резултата с маска и финиш продукти, но защо въобще да го ползвам при положение, че ще трябва да туширам и като знам, че не ми се отразява добре  newsm78

# 308
  • в 1001-та нощ
в теб изобщо не се съмнявам  Hug но си представям ужаса в очите ан някой нобвобранеш, като си пипне коста след това ...  ooooh! ooooh! ooooh! ще се чуди какво е направил  Mr. Green

докато, ако ти го правят в салон - фризьорката ще е наясно, а ти дори няма да разбереш  Mr. Green

сега пуснах диска за термо-активатора - еми супер е, на ДВД е - ще се опитам да го кача някъде, но е 4.3 ГБ, ако трябва ще го деля на порции - ще видим  newsm78

много хубаво е обяснено всичко, ам аидеално, а ако някой се оплита с английския - ще се оптиам, когато имам време да го преведа, като текст

# 309
  • София
Много ще се радвам ако успееш да качиш някъде диска, a.l.e.n.a!
Казаха ми, че с 10 преси пристига един диск, затова не давали на всеки. Но доставчика ме увери, че вътре нямало нищо по-различно от това, което е в инструкциите за ползване на пресата.
А колко време мога да я ползвам без да я изключвам? Мога ли да я ползвам 30-40 минути примерно (толкова ми отнема минаването на всеки кичур по два пъти)? На около 20тата минута започва да нагрява и се притеснявам да не я съспя нещо....

# 310
# 311
Отдавна не съм се включвала,но се надявам скоро вече да си поръчам нови неща.
И тъй като гледам сте споменали шампоана Bain de Force ,за мен той е най-добрия шампоан засега.Опитът ми с проф.продукти за коса не е много голям,но сякаш той ми се отразява най-добре на косата,но жалко,че свърши.Със сигурност пак ще го поръчам,но първо имам други неща,които бих искала до пробвам. Wink
Радвам се,че ЗР ще зареждат продукти на Aphogee,нямам търпение да си поръчам протеина. Crazy
 Hug 

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 21:11 от Bukторuя

# 312
  • в 1001-та нощ
Много ще се радвам ако успееш да качиш някъде диска, a.l.e.n.a!
Казаха ми, че с 10 преси пристига един диск, затова не давали на всеки. Но доставчика ме увери, че вътре нямало нищо по-различно от това, което е в инструкциите за ползване на пресата.
А колко време мога да я ползвам без да я изключвам? Мога ли да я ползвам 30-40 минути примерно (толкова ми отнема минаването на всеки кичур по два пъти)? На около 20тата минута започва да нагрява и се притеснявам да не я съспя нещо....

ooooo, ne e taka  Naughty много повече се кззва и обяснява за действието

е, ако е само за гледане на картинки  Hug няма нужда

понеже си инсталирам нов лаптоп - само джиткам между двата и диска ми е новия, със сигурност ще го кача  Peace дори да е на 4 порции  Peace

# 313
  • в 1001-та нощ
ЕТО ЛИНКА с клипчето от диска  Peace http://tranzit.dir.bg/load.php?id=zlzrGackTkMuyZ6K1028006

от линка се сваля  Peace

конвертирала съм го в мп4 формат, има и италианска версия и на още някакъв език

# 314
  • София
a.l.e.n.a., много благодаря  Heart Eyes  bouquet Hug
Сега ще го сваля!

Общи условия

Активация на акаунт