Тук сме и ние с моята шушка, но напоследък от разходки не ни остана време да се включим много актовно във форума. Само набързичко гледах да ви изчета и тъкмо като се наканя да пиша, все нещо ставаше. А в събота се върна и мъжа ми и вече сме си в пълен състав, та съвсем не остава време.
Малена се променя всеки ден. Не мога да и се нарадвам.

Например в събота, 10 минути преди да се прибере мъжът ми, Малена седи на шезлонга си, а аз и размятам първата дрънкалка и и обяснявам, че тя е като нея - бяло зайче с розова рокличка.

Джейдед,

Дана, много се ядосах като прочетох какви са ги натворили в посолството. За убиване са тези хора ей.

Мишчица, дано успеете с Вики да намерите решение! Много мило и смешно ми стана как обясняваш за ръцете на Вики.

Леа, радвам се, че сте си у дома с Калина!

Валери, винаги ми е много интересно да чета за твоя Иво. А как се смях с глас за "голите филийки"..

bella 666, аз онзи ден ходих с беба на маникюр. Идеята ми беше тя да си спи следобедния сън навън пред салона, а аз да я гледам докато ми правят маникюра. Обаче беше много ветровито и я вкарах вътре с количката. Тя си седеше във фоайето и си спинка като добро дете. А мамма излезе доволна и разтоварена от салона.

Както споделха доста от вас и аз се тревожа за това в каква страна ще расте детето ми. И аз като Тара никога не съм имала желание да живея на друго място.. Досега.. Сега съвсем сериозно се замислям, защото не искам детето ми да расте в мръсотия, простотия и заобиколена от насилие. Отсега се страхувам как ще ходи на училище и аз ще я мисля и ще се чудя дали ще се прибере жива или някой изиот ще реши да я пребие ей така просто за кеф.

За книги си говорихте по едно време. Аз напоследък не чета толкова, колкото ми се иска. Последното, което ме впечатли беше "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни, както и "1000 сияйни слънца". Афганистан е държава, за която аз лично не знаех почти нищо, а историята е много вълнуваща, плюс интересните неща за свързани с културата и религията. Другата книга, която много ми хареса и впечатли наскоро е "Делюзията Бог" на Ричард Докинс.
Преди да забравя - честит празник на всички студентии специално за нашата гордост Тара!