Прием в СМГ след 4 клас

• 130 519
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря на всички за добрите и обнадеждаващи думи. Извиках и Крис да прочете. Насълзиха му се очите. Сигурни сме, че целият този позитивизъм ще ни помогне да достигнем целта си... Hug

Искам Крис да знае, че в живота на всеки от нас са се случвали такива неща. Сигурна съм, че след седми клас ще влезне първи в СМГ. Талантът никой не може да му го вземе.
Крис, талантът е дар Божи и не се купува с пари. Вярвай в себе си.

# 451
  • София
И аз се вълнувам с вас докато ви чета, нищо че не ме касае лично тази година. Ако Крис е момченцето , с което бяхме на лагер на Амбелиц до вчера ( а ми се струва от аватара, че не греша) , ще му стискам много, много силно палци. Защото - защото е много възпитан, учтив, има интерес към математиката, там също се представи добре, личи си че обича математиката, и е добър, а такива деца наистина заслужават да бъдат приети да учат в СМГ!

# 452
  • София
И ние вкъщи стискаме палци на Крис. Сигурна съм, че ще влезе, ако не на първо на второ класиране. Peace
Пожелавам му да стане това, което трябва!

# 453
  • София
Аз, първо помислих, че е влязъл Крис, но сега виждам, че са променени резултатите-успех му желаем и ние-аз съм сигурна, че ще влезе-все няколко деца няма да се запишат и той ще е вътре! Peace Hug Само от нашия клас има 2 колебаещи се Wink

# 454
Не мога обаче  да разбера защо плевенското състезание вкарва 9 човека в СМГ ,а ямболското "Атанас Радев " не вкарва ? Не виждам логика .
Няма плевенско състезание. ПМС ( до миналата година ЗМС) се провежда на ротационен принцип в четири града - Плевен, Русе, Варна и Бургас. Обикновено няма толкова много деца класирани на 1-3 място на това състезание. Просто тази година задачите не бяха от най-трудните и се стигна до много високи резултати за голям брой деца. " Атанас Радев" е състезание за ученици в 8-12 клас. Вероятно имате предвид " Роман Хайнацки", в което участват четвъртокласници. То се провежда всяка нечетна година в Ямбол и например миналата година победителят от него също беше приет в СМГ без изпит. През четните години се провежда негов електронен вариант, който поне според мен не е особено удачен и вероятно точно по тази причина не се взема предвид при класирането за СМГ. До миналата година без изпит приемаха и победителите в " Академик Кирил Попов", но вече не е така.

# 455
Апропо за близначките бяхме подведени  от inatbg При направената справка се оказа, че в класа на г-жа Мария Томова има две близначки, които са се явявали на състезанията като останалите деца и които много искат да учат в СМГ, и които вероятно ще влезнат от раз, защото едната близначка се е представила много добре на изпита. По закон и двете близначки влизат. Поне доколкото зная законите.
Г-жо inatbg, според вас колко близначки са се явили? Дали пък СМГ да не обяви ден на близнаците   newsm06

Та сега съм принудена да се извиня на двете момиченца. Embarassed
г-жо inatbg Моля ви не ни поставяйте в неудобна ситуация със инспирирани слухове.

Явно не сте чела внимателно какво съм писал. Истината е, че kodbg по-късно изтри резултатите на двете деца, а не беше въвел резултатите им от ЕК - с рейтинга от него действително ще влезнат, което и написах в своя пост (според таблицата публикувана в сайта на kodbg в момента на поста излизаше, че няма да бъдат приети)! Дано kodbg да има мъжеството да признае този факт.

Дадох пример с тях защото в този момент (преди да бъдат изтрити резултатите им) се виждаше драстичната разлика през няколко места в класирането, за която писах. Колкото до рейтинга - не ми се спори вече, но не е зле да се запознаете с мотивите на Ивайло Старибратов, директор на ОМГ Пловдив, описано в една негова книжка и залегнало в регламента за прием, за взимане на най-добрите ДВА резултата от ЧЕТИРИ състезания:

По този начин, резултатите стават сравними и се елиминира пропускането или слабото представяне на една или повече от изявите."

Мисля, че той е човек с авторитет и доказан професионализъм и неговото мнение е по-меродавно от нашите, защото е безпристрастно.

P.S. Ивинявам се на kodbg, действително имената им са допълнени, както и рейтинга им от ЕК и затова ги нямаше в списъка, там където бяха, а сега са с пълните им точки и съответно - с по-висок резултат.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 23:35 от inatbg

# 456

Явно не сте чела внимателно какво съм писал. Истината е, че kodbg изтри резултатите на двете деца, и не беше въвел резултатите им от ЕК, а с рейтинга от него действително ще влезнат, което и написах в своя пост (според таблицата публикувана в сайта на kodbg в момента на поста излизаше, че няма да бъдат приети)! Дано kodbg да има мъжеството да признае този факт.

Опа... изтрещял си здраво. Какви близначки ви гонят не знам... Въобще не разбирам какво се опитваш да споделиш, предполагам обсъждате някакви междинни резултати на някакви деца в таблицата, докато нанасях стойности. За бавно схватливи люде имаше предупреждение с големи червени букви, че резултатите продължават да се добавят, но...явно не е било достатъчно.
Както и да е... не знам въобще защо се занимавам да те смъмрям Simple Smile
За протокола... признавам си всичко, камвото пожелаеш. Това, че не разбирам какво трябва да признавам не му обръщай внимание: ) Само да спомена пак - не знам за какво бъбриш, но резултати само съм въвеждал, не съм трил.
А мъжество... мъжки, в женски форум сме все пак, давай го по-лежерно - ето, поднасям ти роза с признанието: )

# 457
Не мога да не се включа. Kodbg, безкрайно благодаря за усилията ти през тази една година. Аз и много други родители сверявахме часовника и бяхме в час с всичко. Поне на мен е ясно, че данните не гарантират изчерпателност и пълна достоверност, а мисля, че и за повечето е така. Поздравления за блестящото представяне на твоето детенце, както и на всички приети дечица. Моята госпожица също е в челните места. Пожелавам много вдъхновение и бъдещи успехи и на нямащите късмет тази година.
Благодаря от сърце и на всички останали, пишещи в математическите теми.
Страхотни сте!!!

# 458
inatbg, излишно е повече да се заяждаме. Слънцето е много силно и явно ни се е отразило.
На приетите деца аплаузи, а на милите дечица, които положиха огромни усилия, но не им достигна бал желая бъдещи успехи. Няма място за отчаяние. СМГ ги чака след три години
Това му е хубавото на двойният прием в СМГ (5 и 8 клас) Можеш отново да кандидатстваш. И да те приемат.

# 459
Още веднъж -  Hug Hug Hug на всички, които ни подкрепят.
Отиваме към СМГ и дано да е станала грешка в наша полза.
kodbg, таблицата не работи. Дано да оправиш нещата.

# 460
Още веднъж -  Hug Hug Hug на всички, които ни подкрепят.
Отиваме към СМГ и дано да е станала грешка в наша полза.
kodbg, таблицата не работи. Дано да оправиш нещата.

Успех и от нас, ние също сме под чертата и Ви разбираме най-добре!
Браво на приетите дечица!
Успех и на тези, чиито нервите не издържаха, това, че не сте състезатели не значи, че не сте добри математици!

# 461
maggypan, като се върнете, пишете какво е положението с Крис!
Всички ви стискаме палци!  Hands Thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 462
Здравейте! Някой знае ли защо не може да се влезе в страницата с рейтингите и класирането?

# 463
Палците може и да свършат работа... Hug Казаха, че ще му преразгледат работата и утре, като изкарат класирането, ще разберем какво са решили. Впечатлиха се (според мен) от рейтинга и от резултата на 1-вия модул, които са в противовес с резултата от 2-рия модул. Иван Симоенов му каза "Какво си направил бе, приятелю???".
Не съм допускала, че ще изпаднем в такова положение... Но... всичко се случва.

# 464
Палците може и да свършат работа... Hug Казаха, че ще му преразгледат работата и утре, като изкарат класирането, ще разберем какво са решили. Впечатлиха се (според мен) от рейтинга и от резултата на 1-вия модул, които са в противовес с резултата от 2-рия модул. Иван Симоенов му каза "Какво си направил бе, приятелю???".
Не съм допускала, че ще изпаднем в такова положение... Но... всичко се случва.
Стискаме Ви палци! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт