Прием в СМГ след 4 клас

• 130 489
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Каня всички приети дечица и техните родители в новата тема на бъдещите петокласници от СМГ:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=667323.new#new

Там съм публикувала и класирането, и линк към азбучния списък с резултатите.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 16:33 от Az i ti

# 481
  • София
За едно детенце прието в руската паралелка, също знам че се колебаят родителите и най-вероятно ще се насочат към ПЧМГ. Така че, дано има шанс за Крис Simple Smile

# 482
.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 21:45 от inatbg

# 483
Виждам, че много силният математик от ЕСПА, който беше първенец от мат. съст., не е в този списък.

Което се компенсира от приема на дете, което не е от София. Така че, реално класацията не мърда.
ПС2 - Мърда, защото още едно дете от 107-мо не виждам да се е записало, така че, общо от ПМС са 7 деца от София и едно от Плевен.
Преди няколко месеца споменах пълната ненужност на Tmin във формулата и че освен предпоставка за грешки не виждам особен смисъл в него... Доколкото виждам, в крайна сметка е възприетa нула за всички състезания и оттам има леки промени.

Вече има официално класиране, така че моя рейтинг не е необходим.
Към момента ще го махна и ще го върна след известно време за архив и справки в миналото.

PS - В 107-мо руски ли учат децата, че има такъв интерес конкретно от деца от 107-мо към руската паралелка?

ПС3 - Ок са рейтингите. Променени са Tmin и Tmax. Отпадат някои максимални резултати на деца, които са влезли чрез ПМС.
Новите Tmin / max са:
ЧХ - 21 /136
СМТ - 9 / 69
ЕК - 1 / 21
О - 30 / 120
ОМТ - 1 / 44.5

С тези стойности резултатите се уеднаквяват.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 18:26 от kodbg

# 484
.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 21:45 от inatbg

# 485
Детето, което е прието и е от Плевен, е прието и във Варна.  newsm78 Предполагам, че ще избере СМГ, но ми е чудно защо се е записало и във Варна.(не че ме интересува де) Thinking

# 486
Детето, което е прието и е от Плевен, е прието и във Варна.  newsm78 Предполагам, че ще избере СМГ, но ми е чудно защо се е записало и във Варна.(не че ме интересува де) Thinking
Не мисля, че е възможно да се запише едновременно на две места.

# 487
Детето, което е прието и е от Плевен, е прието и във Варна.  newsm78 Предполагам, че ще избере СМГ, но ми е чудно защо се е записало и във Варна.(не че ме интересува де) Thinking
И аз. Но присъства в списъка на приетите във Варна и виждам, че не са я приели служебно,
Скрит текст:
(Добре, че бяха ПМС, които да определят математиците на България.)
защото другите първенци липсват.http://www.mgberon.com/html/news.php?id=182

# 488
И аз. Но присъства в списъка на приетите във Варна и виждам, че не са я приели служебно(Добре, че бяха ПМС, които да определят математиците на България.), защото другите първенци липсват.http://www.mgberon.com/html/news.php?id=182

Детето може да бъде прието и на пет места ( в пети клас), ама може да запише само на едно. Щом не се запише до определената дата автоматично отпада. затова са и вторите класирания.

# 489
  • София
Здравейте, следя форума цяла година и ви благодаря за бързата и навременна информация, която винаги намирах тук.
maggypan пиша конкретно заради Крис и по точно, че моят син е приет, но след много дълги семейни съвети, в крайна сметка решихме да го запишем в друго училище. Така че, със сигурност едно място се освобождава. Доста трудно взехме това решение и се надявам да не грешим Praynig

# 490
Списъкът от Варна е на приети, а не на записани деца. Едно дете може да кандидатства в няколко МГ след четвърти клас, за да се застрахова, че ще бъде прието в поне една от тях. Тук няма класиране по реда на желанията, както е при седмокласниците.

# 491
... моят син е приет, но след много дълги семейни съвети, в крайна сметка решихме да го запишем в друго училище. Така че, със сигурност едно място се освобождава. Доста трудно взехме това решение и се надявам да не грешим Praynig
Mihunia, ще споделиш ли кое училище предпочетохте за момченцето си? А с какви мотиви?

# 492
  • София
Mihunia, ще споделиш ли кое училище предпочетохте за момченцето си? А с какви мотиви?
[/quote]
Училището е ПЧМГ. Мотивите са доста: лично наблюдение на деца, които учат там и разговор с майките, малък брой деца в клас, всекидневна обратна връзка с родителя, транспорт (в нашия случай това е много важно, защото живеем много далеч). Има още някои по-незначителни причини като униформи и учител по английски англичанин.
Но въпреки всичко по-горе, пак имам известни колебания, СМГ е прекрасно училище. Синът ни е доста разсеян и съпругът ми, който е възпитаник на СМГ, смята, че частната е по-добре за него.

# 493
  • sofia
Специални благодарности на kodbg !!!!!  bouquet
Честито на всички приети дечица и силни прегръдки за тези ,на които не им достигна малко Hugвашите успехи тепърва предстоят !!

# 494

Вече има официално класиране, така че моя рейтинг не е необходим.
Към момента ще го махна и ще го върна след известно време за архив и справки в миналото.

Не го махай, пази от манипулации!

Общи условия

Активация на акаунт