,тази кокошка
ни разказа играта,аз в стремежа си да дам домашно на всяка цена,да ама то трябва да е младо,а не на 1г и количеството явно трябва да е точно дозирано,какво натоварване съм му причинила.Топчетата му са огън червени,чак се уплашихме с мъжа ми и дупето също,плака,плака детето,сега заспа,дано тази нощ да спи.Разстройството го овладях на гъстота,но още мирише токсично
.Пипиллота при вас май беше същата работа и ти го отдаваш на овеса
,така че ще мисля и в тази насока и спирам и овесената каша.Днес е на ориз и картофи,утре пак така...пък дано се успокоят нещата.За обезводняване не мисля защото той така или иначе си ми виси нон стоп на циците,само кърма да има 
Естествено, че всичко е в кръга на шегата, ама съчуствам по дефолт. Моя големия скорпион е тежък характер, честичко ми идва да му стегна багажа, ама пък след малко, като направи мъъничък жест, пак много го обичам и искам. Та затова поздравявам предимно теб! 

като ако имаш възможност след това го остави малко по голо дупе да изсъхне
Много бързо успокоява
Успех и дано да е спокойна нощта
Явно го е боляло коремчето или му е било дискомфортно
Ама аз го отдавах на това че беше болничък
Но днес беше непоносим, спал ми е на гърдите
не беше спал така от както беше на 2м.
Но пък си яде
Дано бързо да минават тези периоди
получило се е страхотно като за 1-ви път
Защо не звънеш на педи да се консултираш и с нея? Може би е добре нещо разтоварващо за стомаха, вероятно само кърма ще е по-добре.
Може и на някой друг да му е полезна тази информация.
според моите разбирания това е ужасно много, ако трябва да залагам, ще заложа на глутена.
Стискам палци да се оправи по-скоро

На мен не ми харесват готовите на Хипп и правя от пиле Дюк като го нарязвам на флейки, сварявам и пасирам. Слава Богу досега не сме имали проблем. 
Добре ми се получи и Дара го хареса

Слава Богу, отмина този период!
Можеби просто трябва да се въоражиш с малко повече търпение, ще отмине 
Освен на лични да ти пратиме името

спокойна нощ на всички! 
А бебоците много са порастнали, големи сладури са всички!!! 
.
. Моят баща например е такъв
, хем виждаш, че се получава и пак не вярваш
. Дано Ивана да го повтори пак, че да повярваш. Много съм доволна, че поне е един човек е решил да пробва това, което казвам.
.
Сока на цвеклото е много полезен, но и коварен обикновено НИКОГА не се пие в чист вид, дори възрастни трябва да го разреждат 1:1 а за децата май беше пропорцията 1:3 доста силен е и дразни корема и предизвиква подобни проблеми с корема, дори повръщане. При бебетата често оцветява изпраженията и дупето т.е седи зачервено.
С всичките осем зъба имахме такива моменти и минаваше само на вяло сучене.Когато пък прояждаше твърда храна беше в символични количества.Спря да качва по толкова много,но пак си е шишо-бакшишо 
Аз не мисля,че месото е виновно или ,че си предозирала.Все пак Бобо яде месо повече от месец.То ние си говорим така на изуст и няма как да знаем със сигурност,но все пак моето предположение е овеса.Когато въвеждах просо,амарант и там др.каши взе да и се зачервява дупето и акото миришеше странно.За това съм съм склонна да отдам проблема на зърнените,а не на месото.Пък и тази готова каша с всичките и добавки...смени я с домашна за всеки случай и внимавай с количествата.Бих подходила както Стихията ти е казала.
) ако. Направо съм се вманиачила да я следя дали се е наакала, а тя ака минимум по 3 пъти и веднага в легенчето с вода. Позадържи ли се малко без да я измия дупето и грейва като маймунско.

Дано се разминем с болницата