Седем часа разлика - тема 4

• 37 989
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Опа, не чух кой направил фоторобот?
Иванов и Роки не спадат ли по-скоро към чаровните? В смисъл секси, тъмни, лоши момчета, но не красиви точно...Да бее, как не се сетих за Георги Стайков, че може да е.

# 346
  • у нас
за мен нападателя още не е във филма...

# 347
  • София
А така.. значи е младеж красавеца..и не е Роки..или Тео..трябва да е някой, който не се е появявал още май  newsm78

# 348
 Crazy Сега има да се чудим кой е този красавец (аз поне не схванах), пък и ми е пределно ясно, че критериите за "красив" на всеки са различни  Joy (еле моите...)

п.п. до другата неделя може да размятаме имена на бг красиви актьори  Mr. Green

Залог 1:  newsm78

# 349
  • у дома
Детето ме разсея и не разбрах кой е другия нападател над предишния прокурор-единия е разпознал като Миро,а за другия с татуировката какво каза  newsm78

# 350
Някой чу ли добре как Нина Роси нарече в началото на серията Боян? Май Малине каза Mr. Green
на мен ми се причу, ама си рекох че е казала Бояне
Бъдете сигурни, че в ,,Господари на ефира,, ще изяснят с точност Joy

# 351
Този много красивия пак го намесиха, явно ще се появи тепърва, поне по татуто ще го познаем.

# 352
Детето ме разсея и не разбрах кой е другия нападател над предишния прокурор-единия е разпознал като Миро,а за другия с татуировката какво каза  newsm78
че бил МНОГО КРАСИВ МЛАДЕЖ, аз също мисля, че не сме го виждали до сега.

# 353
Ох, може ли чак другата неделя да чакаме. Искам още една серия сега.  Crazy

# 354
  • Somewhere far away
Товва с красивия млдеж как не разбраха че е прекалено субективно.. не може да описваш някой като красив младеж, още по -малко пък в криминологията. това си е наука, не може един прокурор или дори един полицай /ама не от тези измислените, а полицай който си разбира от работата/ да  говори за престъпление и да нарича заподазрян или който и да е участващ в случката "красив младеж".
Ей тва накрая ме издразни яко! Иначе епизода като цяло беше интересен.

# 355
Яка серия де, динамична. Харесаха ми репликите на Таня.
А какво и стана на Нина Роси, че взе да командори, че и да заплашва, като че ли този бар е всьо и вся за Цвета, че не може да се премести в друг. Малко повече важност му придават на това заведение.
Алекс Раева ме дразни с този опит за мъртвешки тон.

# 356
На мен не ми харесва актьорската игра на Алекс Раева и погледа й като на препарирана риба.

# 357
Сега цяла седмица ще си мислим за един "много красив младеж" Blush
П.С.
Вече ги подозирам, че умишлено правят гафове, за да пълнят "Господари на ефира" Joy

# 358
Красивият трябва да е любовникът на Таня Стоева... макар че не беше особено младеж...
Имаше много култови реплики. Много се  смях на "не можеш да ми държиш такъв тон", отстъпвайки и на сцената с обувките. Динамични и забавни бяха сериите ,много бързо минаха, така че пропуските в сценарии ги прощавам ( макар че още ме мъчи как така Тео си напъха блузката в чантата и замина за Америка, искам и аз така)

# 359
На мен пък това за красивия младеж много ми хареса, именно защото е субективно и може да ни оставят да си гадаем ли, гадаем.  Laughing Хитро е.
Не мисля, че още сме видели този красив младеж/мъж, предстои ни да го видим.

Общи условия

Активация на акаунт