Иде зима вече, скоро в сняг ще ходи ЯНУАРСКОТО човече (25)

• 26 301
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • ул. "Мечтание"
gerito_29, добре дошла!

# 586
гери, добре дошла!
няма да се плашиш от споровете, без тях не може! различни сме, а и няма лошо в това човек да може да си отстоява позицията и да го прави обосновано... аз не съм съгласна, че само се е спорело и не се е говорело за хлапета, имаме 20 и кусур теми, от тях макс 2-3 да са загубени в спорове, останалото е все за бебета Wink

аз днес бях на мамолог и той беше категоричен, че при моята структура на гърдата няма как да кърмя успешно, млечните ми жлези са в пъти по-малко, отколкото е нормално, за да кърмя успешно. най-после ме отпусна чувството за вина, че не можах да кърмя дара. каза, че и при следващи бременности няма шанс това да се промени кардинално.

# 587
  • sofia
Голямата отиде на РД, малката заспа. Оффф почивка.

Елч, на мен ми е интересно Нощни какво ще каже по въпроса.

Гери, добре дошла. Спора не е лошо нещо, важно е да не сме груби една с друга. Пиши смело в темата, а ако някой не ти харесва го игнорирай, а ако не ти отговорим на въпрос-питай пак. И последно, аз намерих приятели тук, има страхотни момичета.

# 588
  • Варна
Гери waveyдобре дошла и от мен.
За спиралат бях питала преди известно време,но...Нощни на теб защо не ти хареса?Сестра ми си сложи преди време от тогава най-скъпата(мисля беше Мирена),ваобще не и понесе-напълня,имаше и др. проблеми.Махна я няколко месеца след слагането и.
Иначе аз не смятам да имаме повече деца и спиралата ми е идеален вариант.
За РД мисля и се чудя,приятели с деца на тази възраст нямаме твърде.С Баба,дядо,лели и братчди,ще се събираме естествено.Щеше ми се да е нещо по-различно,но едва ли.
Приятен де от нас  Nature Partly Sunny

# 589
  • София
Привет!

Ети, да се оправяш! Фрешовете ще те закрепят (нали днес си на плодове?). Аз парирах една настинка с тренировка (тае-бо), после душ и упсарин.

Елч  Hug

Гери, добре дошла! Люба хубаво ти го е написала Simple Smile Люба,   202uu

За спирала не съм мислила, нещо съм скептична по въпроса, но не съм се информирала. На срещата с ендокринога ще я питам за орални контрацептиви, които после ще съгласувам с гинеколога. На мен цикълът ми започна да идва навреме и за пореден месец е абсолютно безболезнен, което в сравнение с предишните драми е направо невероятно.

Ноеми, а лилаво и бледо жълто?

Слънчев ден на всички   bouquet

# 590
На мен са ми полезни различни мнения по съответните въпроси Simple Smile и спор да има, но без обиди, разбира се.
Иначе да си се четкаме една друга си е лицемерие.

Родовете няма ли да събирате за РД? Аз да си призная, не ми се събират  Blush. Не че нещо са ми направили. Разваля се режима на бебо.

# 591
Добър Денззззз и от мен   bouquet

Етии дръж се миличка, не им се давай на настинката и умората, че в коалиция не са добра комбинация  Hug Hug Hug

аз също се борих с умората и недоспиването цяла сутрин, направо се бях труплясала, нооо станах, кафенце, фрешче, малко усмивки и съм нов човек  Sunglasses особено като знам, че довечера ще дойде майка ми и и връчвам внука и, а пък ние с ММ ще отидем на вечеря като нормалните бели хора, а след това ще решим...може и на хотел... Mr. Green

ееейй Бубее знам си аз, че сме от една и съща кръвна група Laughing  Hug

за рождения ден на Ади: все още го обмислям -- иска ми се да е вкъщи с майки и бебоци, но май няма да стане, че е тясно за всички...най-вероятно в някой клуб....

Ноеми мацко честито ти на(с)пиване Grinning ами Тервелче се заслепява от този невероятен грим, така че по-често макиаж  Heart Eyes

ами ай стига съм писала, че нямам спирка нещо Grinning

хубав ден мамита  bouquet

# 592
  • sofia
Кате, звучиш страхотно. Прочете ли списанието?
Утре те чакаме да разказваш. Събирай сили за довечера.  Hug

Снощи двете каки и бебка спаха заедно, та какво са правили цяла нощ не знам, събудих се в 9ч и всички бяха усмихнати. А аз след 12ч не съм чула нищо.

# 593
  • В две тъмни очички
Berend Botje, ние взехме на Чиполино/Версо 9-18 и то може да се монтира в двете посоки ким и обратно на движението....ама като чета напоследък всички са се хвърлили на силно "надеждните" марки(цени), така че не знам дали ти допада като вариант  Hug Влади се вози 2 дни вече в него и се чувства страхотно! Аз също Simple Smile

Спирала не мисля да слагам  Whistling

За РД, съм много раздвоена - искам да поканя приятели с бебоци, жените с деца от компанията на мъжа ми, както и роднини, та не знам как ще стане точно... Тъй като РД-то се пада във вторник, смятам тогава да са приятелките с бебоците, а в събота да събера родата, тъй като през седмицата няма да могат да пътуват от Пловдив ...

Купих памперси от ДМ, та да видим дали ще ни харесат  Whistling

# 594
  • sofia
А какво стана с памперсите на Пуфис? Нали бяха проблемни?

# 595
  • Пловдив
Милото ми детенце, тия зъби много го мъчат - реве на сън и е крив, от снощи е с темп.  Sad
На обяд бяхме в едно заведение с голям детски кът, имаше и джунгла с топки. Вивка искаше да сложа и Стаско при нея. Като го пуснах при топките, забрави че го болят зъбите - радоста голяма, смях , подскоци ....

аз още нямам МЦ (има ли и други така?).
И аз нямам  Simple Smile

# 596
Здравейте и от мен.Гери - добре дошла.
Поръчах бейби вак от пакостник, но не се оставих само с него и сега чакам да видя придобивките.
Спирала не мисля да слагам. За рождения ден не знам, но аз и за имения не знам а е съвсем скоро.
Моя звяр днес е спал 15 минути и е жизнена все едно преди малко е станала след 3 часов сън. Ставам да се пробвам да я приспя, че не ми се ще да заспи в 7

# 597
  • София
Благодаря на всички за топлото посрещане, аз не мога много често да влизам защото моят син като види лаптопа и не ме оставя на мира а пък докато спи почти винаги има какво да се върши Simple Smile даже едвам успявам да ви изчета, но ще се постарая да присъствам по често

# 598
  • В две тъмни очички
Гери , подписът ти не е както трябва  Peace Не си копирала правилния URL

# 599
  • София
ох аз се опитах нещо да направя но беше безуспешно ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт