Иде зима вече, скоро в сняг ще ходи ЯНУАРСКОТО човече (25)

• 26 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • ул. "Мечтание"
Добре дошли на новичките!  Hug

Днес ми е адски заспало!  smile3507

Искрен обожава банани, и да ги яде, и да ги маже!  Mr. Green

# 631
  • София
Малко се успокоих защото ние ядем от доста време банан обаче се видях ония ден с една приятелка и тяхното детенце има алергии и тя ми каза "Герии не бързай с захранванията защото аз като се правех на смела защото ми е второ дете и виждаш ли какво стана" и аз тогава се изплаших защото наистина не съм се консултирала а ние си ядем и ябълка и круша и банан без да питам дали може и затова реших да ви попитам

# 632
  • Сандански
Здравейте!!!

Добре дошли на новите мами  bouquetДано се чувствате уютно!

За контрацепцията - презерватив,но и на мене мисълта вазектомия не ми е чужда Twisted Evil

Тути милото дете HugСигурна съм,че в бъдеще пак ще има въпроси,но ти със сигурност ще намериш правилния начин да и обясниш,за да превъзмогне притесненията си Hug

А ние днес си направихме чудесна 3часова разходка и сега Божидар уморен си поспива,а майка му виси на компа Mr. Green

# 633
  • В две тъмни очички
Елч, как ми се ще един такъв гаф да стане и при мен  Mr. Green

Един въпрос за отбиването, кога да спра да кърмя, след като не усещам напрежение в гърдите си? Смисъл, последното ми кърмене беше на 24.11 и сега като си пипам гърдите са леко пълни, но като казвам леко, разбирайте наистина много леко... Та се чудя трябва ли да кърмя пак докато въобще спре кърмата (но май това няма да стане докато не спра да давам на Влади да суче)??? Чакам отговори  Blush

Еления, да ви е жива и здрава именничката   bouquet

Гери банан давам от 7-я месец, като даже в 4-я или 5-я (не си спомням) Влади го опита за първи път, но да е хапнала 2-3 пъти по 1-2 залъка. Сега яде по цял банан (И пак да ти напомня, дай повече инфо, за да ви добавя на 1-ва страница)

Буби, добре дошла  Hug Пиши кога ти е бил терминът, за да го впиша

Днес сутринта като яхнах метлата и за успокоение започнах да чистя. Беше 10ч. Прахосмуках, бърсах прах, мих чинии, всички гардероби избърсах отгоре (това го правя много рядко, че са високи почти до тавана), мих прозорци, ММ като си дойде дупчихме един шкаф за да прекараме кабелите, които по принцип бяха отпред и Влади само ги дърпаше, после пак бърсах прах, че от дупченето се напълни, сготвих, приспах детето и седнах малко на лаптопа....Та равносметката е 7 часа труд..... Баси мамата ... по - рядко да яхам метлата трябва!

Влади вчера спа ЦЯЛА нощ! Заспа в 10 и се събуди в 8  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 17:32 от bubeto_d

# 634
 здравейте!

Аз днес го раздавам мързеливо, баткото ни целия ден прекара на гости при баба и дядо, а с малкото, баща му днес се занимава, разхожда и т.н.

За контрацепцията - презерватив,но и на мене мисълта вазектомия не ми е чужда Twisted Evil

Момичета, ако знаят само вашите мъже какво им мислите... Simple Smile

Ноеми, защо е необходимо да слагаш спирала, какво по-хубаво от това да стане нещо....?

Ох, мм си идва с Марти, лека вечер на всички  Hug
 Буби, добре дошла!

# 635
Бубе, терминът ми беше на 21.01.2011. Ние с теб май днес сме се наговорили, защото и аз мих прозорци и чистих като за последно, нещо се повредих май... Laughing

Благодаря ви за топлото посрещане, много мило ми стана  Heart Eyes

Еления, честита именичка, да ти е жива и здрава щерката!

Тути, много ми домиля, като прочетох за твоята Таня. Как да обясниш на малката душица, че животът понякога е толкова несправедлив и суров към хората, още повече, когато става дума за детенце...

Исках да ви споделя и нещо по въпроса за спиралите. Преди 2 години моя колежка и приятелка почина в следствие на инфекция, предизвикана от спирала. Беше ужасен шок, понеже жената си отиде за 4 дни, едва на 46 години... Оттогава изпитвам безумен страх към спирали и не смея. Знам, че всичко се случва, но като се сетя и изтръпвам!

# 636
  • София, Лагера
Юхуууу Party, аз днес не издържах и се забих в дъ МОЛ. Тръгнах си с парфюмче и чудна четка за пигменти!   Flutter

Бубси, аз като спрях да кърмя Пресиян не съм се изцеждала. Според мен, ако не ти станат на камък гърдите, няма да имаш нужда. Но това е според мен, ако има знаещи, и на мен ще ми е интересно! Peace

Ноеми, защо е необходимо да слагаш спирала, какво по-хубаво от това да стане нещо....?
Защото искам да направя 3-4 години разлика.

welcome  на новите мами! И няма се пУашите, ей! Може да се джанкаме от време на време, ама няма да си тръгвате. По-добре се включвайте в мелето  Mr. Green

# 637
Един въпрос за отбиването, кога да спра да кърмя, след като не усещам напрежение в гърдите си? Смисъл, последното ми кърмене беше на 24.11 и сега като си пипам гърдите са леко пълни, но като казвам леко, разбирайте наистина много леко... Та се чудя трябва ли да кърмя пак докато въобще спре кърмата (но май това няма да стане докато не спра да давам на Влади да суче)??? Чакам отговори  Blush

След като си решила, че приключвате, давай му да суче само когато поиска, освен ако нямаш дискомфорт, с който не можеш да се справиш по друг начин. При дискомфорт изцеди малко докато изчезне напрежението. Можеш и да вземеш превантивни мерки с/у запушване- студени влажни компреси, зелеви листа, лецитин, ако имаш и т.н. По принцип малкото мляко би трябвало да се резорбира от организма ти, но е важно да предотвратиш запушване.

# 638
  • В две тъмни очички
Бренед, аз ако давам да суче когато поиска малката, то няма да можем скоро да спрем  Whistling. Дискомфорт нямам никакъв. Значи ли това, че пак може да ми се запушат каналите

# 639
Ноеми и аз бях в Дъ Мол-а, ако те бях видяла, щях да ти се обадя.
Нещо не ми остава време да пиша, но чета всичко.
Не се пазим с ММ, нямам тръби, няма как да забременея, за жалост.
И цикъл нямам все още.
Банани яде от 7 месечна някъде, но не изяжда повече от половин.

# 640
  • Велико Търново
Бубе, аз бих давала още известно време, щом усещаш, че има мляко, значи то не е пренебрежимо малко, и може и да стане проблем.  Така си мисля ...

Буби, супер е, че се включваш! Добре дошла!  Hug

Честит имен ден на Стела Хубавела!     bouquet

Добре, де, аз пак за спиралата, (че ми е опрял ножа до кокала  Embarassed  Mr. Green ), не ща Мирена, ами тогава каква да търся, вярно ли няма друга освен нея и Копер-Т. Моля, някой по-информиран да сподели!  Hug

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 19:02 от Тонита Тикарам

# 641
  • София, Лагера
Тонита, не че много ти помагам, ама в Здравния подфорум имаше такива теми.  Peace
Според мен питай своя си лекар, той си те знае и бе те дал най-адекватния съвет (пък и лекарски, не съфорумски  Wink)

# 642
Бубеее И аз днеска яхнах метлата, та вкъщи свети в момента  Laughing Направо яко нерва днеска Rolling Eyes
Привет на новите мами!   bouquet
Банан Суров от скоро давам, не се харесва особено, най-харесваме сурови ябълки.
За контрацепция Хаха ами не ние  искаме скоро номер 2 тъй че... Mr. Green
Тонита Тикарам Майка ми е била с Копер-Т и е имала в края на 3-тата година разместване, което довело до много главоболия...явно зависи как ти  я сложат  newsm78

# 643
  • София
Привет момичета.
Кажете пак моля има или няма смисъл като реша да спра кърменето да пия хапчета. Сега ако не суче 10 часа гърдите ми стават на камък. Една позната 6 месеца след дълго кърмене и без каквото и да е напрежение в гърдите като отиде на мамолог отнесе доста упреци, че каналите и били отворени и можело при всяка инфекция да стане проблем там. Затова се чудя...
Иначе нищо ново при нас. Боян е добричък, играе си самостоятелно, но стане ли време за сън ми разказва играта. Вече не иска да суче за приспиване, а ако го оставя в кревата изпада в истерия. Приспивам го или в люлката или като си легна до него, но все пак ще си улесня живота, ако заспива сам. Как да го накарам да спре да пищи в кошарата? Пищи дори всички да сме в стаята и да го оставя вътре седнал с играчки.

# 644
Честит имен ден на Стелка-хубавелка  Hug
Гери, Буби - добре дошли. Само защо чакахте 1 год  Laughing Laughing Laughing
Аз не пиша много тези дни, че ..... я подкарахме с Райчето. То не бе млечница, мастит, сега Райче-зайче е със зверски сополи и се дави .... Освен това са почивни дни... До скоро, надявам се с добри новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт