Британците, британците! - тема 33

• 17 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Сарки, мило.  Hug Ревизия да го тръшне дано!

Мише, ходи му, ходи му.

Злате  smile3534 smile3534 smile3534 А за Кутрьо мисля, че е свободен, влАчи.

Ох, разногледясах от толкова убавци, отдавна не се е случвала такваз мощна вълна хубост да ни облее.

Божке, не се прави на интересна, а веднага си признай, че тайно в себе си копнееш да нацвъкаш 2-3 чавета.  Naughty Следобед шсе порадвам и аз на тези велики умотворения, ама първо да видя скандала за огледало.  hahaha

# 226
  • Варна
Златее, чу ли  Crazy - НАШ, НАШ, НАШ  Joy, докато някой не се е усетил, че си го е заплюл  Mr. Green

за разкоШ  Mr. Green

/в 4ти сезон на QI, прическата му е римаркЪбЪл  Mr. Green/

п.п.  Joy че Пуци ми зададе стимул с -
Сарки, мило.  Hug Ревизия да го тръшне дано!
Гъбички по чашите да завъди!  Mr. Green

# 227
Анелка, честит ти половин нов мъж!  Laughing Ах рошкото ми той, сладък!

Пуц, с какво съм заслужила това плезене?

# 228
  • Варна
Злате, чИстито и на теб  Crazy

да кажа, че по средата на миналата седмица се ооитах да се витаминизирам с тоз йЕкшън"

все пак Джейсън, Клайв и Боби участваха  Mr. Green... ама нищо не стана  Mr. Green.
Въпреки всичко, бях впечатлена от боя който си дръпнаха в тоз филм  Mr. Green, ама мнооого бой ви казвам  smile3557  Mr. Green ... но, като цяло филмчето е слааабо  Whistling

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам и аз малко от лорд Сняг, ама го искам като Стюарт гея Crazy. Злате, ще ли си добра да ми го даваш веднъж месечно Flutter Hug?

# 230
Ех, Джой, Джой, младо и непросветено дете мое!

Лорд Сняг е Мурин и изглежда ето така

Лорд Белиш от друга страна не се дели на повече от две, сори  Whistling

# 231
Аз не искам да деля, искам един уикенд от месеца да е мой по гейски Confused. Моля, моля, моля Praynig. И не съм млада, само непросветена hahaha

# 232
  • в сърцето на един мъж...
Боги, сори, твойта лудост не ме вълнува, аз съм по-луда и от двете заедно Mr. Green Като гледам и си съгражданка, та внимавай по тъмните улички, ако продължаваш да ми пипаш Ричард Peace
Килър Елит и аз го гледах - харесА ми, попуцаха се, поразходи се Джейсънчо да му видя телесата, понатупа ги малко, кеф Mr. Green Мойта робинска душа много му се радва като се бие. Да не повярва човек, и Клайв е задобрял Mr. Green

# 233
  • Варна
Гея, ти к'во - заплашваш ли мЪ? Аз съм диагностицирана, пък и ризата ми не се завръзва, имам дълги нокти и хапя. Пай ся.

# 234
Охх, не мога да си се нагледам на гримираното личице, чак пиша постове само за да се наслаждавам на хубостта си Mr. Green. Дали в дубъла на номинациите ще се вредя да ме гласуват по аватар Joy Joy Joy?

Богиня, ти си  с нулев списък, а вече се редиш сред свръхнаглите, респект hahaha

# 235
  • Варна

Килър Елит и аз го гледах - харесА ми, попуцаха се, поразходи се Джейсънчо да му видя телесата, понатупа ги малко, кеф Mr. Green Мойта робинска душа много му се радва като се бие. Да не повярва човек, и Клайв е задобрял Mr. Green
Joy, той ако се не бие, колЪ му дай  Mr. Green
Аз очаквах някак си по-добре пресъздаден сюжет, пише по действителен случай  Whistling .. иначе боя, беше толкоз добре пресъдаден, чак мен ме болеше докато ги гледах, толкова отпор от Клайв не очаквах  Mr. Green Mr. Green

ауу рИспект  Mr. Green:
Гея, ти к'во - заплашваш ли мЪ? Аз съм диагностицирана, пък и ризата ми не се завръзва, имам дълги нокти и хапя. Пай ся.

Охх, не мога да си се нагледам на гримираното личице, чак пиша постове само за да се наслаждавам на хубостта си Mr. Green. Дали в дубъла на номинациите ще се вредя да ме гласуват по аватар Joy Joy Joy?
Joy omm

# 236
  • Варна
А така, рИспектирайте се Twisted Evil Аз съм луда и зла  Twisted Evil И бродя нощем по гробищата с метлата.

Пишете ме мега-свърх-най-нагла. Лична титла. Mr. Green

Джой, пиши по-честичко, и аз ти се радвам на оранжевата муцка Simple Smile

# 237
  • Варна
А така, рИспекрайте се Twisted Evil Аз съм луда и зла  Twisted Evil И бродя нощем по гробищата с метлата.

Пишете ме мега-свърх-най-нагла. Лична титла. Mr. Green
на кои гробища - централните или към Тополи  Mr. Green.. не, чИ нещо, да знайм маршрута, да го избЕгвамЕ о време  Mr. Green

# 238
А така, рИспектирайте се Twisted Evil Аз съм луда и зла  Twisted Evil И бродя нощем по гробищата с метлата.
Все си мислех, че бродиш по родилните домове да внасяш смут в майчинската гордост Laughing. Едно "буууху" над отрочето и няма веч надежда за внуци Joy.

# 239
  • Варна
Обикалям наред. Аз съм Призракът на посегналите на Ричард.  Mr. Green
А така, рИспектирайте се Twisted Evil Аз съм луда и зла  Twisted Evil И бродя нощем по гробищата с метлата.
Все си мислех, че бродиш по родилните домове да внасяш смут в майчинската гордост Laughing. Едно "буууху" над отрочето и няма веч надежда за внуци Joy.
Джойййййййййййййййййййй, задавих се, бре. Кафето ми излезе през носа и пльокна върху клавиатурата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт