Philips PerfectCare тест

• 67 489
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 155
А сега да ви представя и целия костюм в неговата прелест след действието на Philips PerfectCare!

Да споделя само, че след като приключих с гладенето и показах костюма на децата и настана кавга кой да го облече! Толкова много им хареса! Не, че преди не са го виждали, но сега наистина много ги впечатли! А едно малко дете не можеш да го накараш ни да излъже, и да облече нещо дето не иска, хеле тък ако е момче и да му предлагаш женски дрехи, нали?!
... Така, наложи се да пускам в дейстие политика по обещаване и увещаване каката да отстъпи на по-малкия...
Ето ви и демострацията на манекените в два сеанса - и за ваше и за тяхно по-дълго удоволствие!

Grinning Grinning Grinning

# 1 156
  • най-шареното място
Гладене в процеса на шиене
Продължение

Днес по-рано описах защо и как се случиха нещата.
По-горе Agitak, `е писала, че това е по-лесно занимание от гладенето на гхотови дрехи. Моят опит е друг. Съвсем различен начин иска галденето на неушити части за дрехи. Не са стабилизирани с шевове. Материите са по-твърди и неочупени. Разтеглянето е крайно нежелателно. Преди малко видях, че първия опит за качване на клипа е неуспешен. И тъкмо успех с втория.

Ето го целия с джоба и крачола:

# 1 157
В края на моето финално шоу искам да пожелая на всички ви най-страхотната Коледа, която някога сте карали! Обичайте корените си. Те са истинска опора, утеха, сила и кураж в живота!

Изровете от бабите и прабабите си стара покривка, колкото и съсипана да е, ако я изперете грижливо и после я изгладите с Philips PerfectCare (с пожелание да си е ваш!  Laughing) ще усетите най-истински празника на Бъдни вечер! Храната ви ще ви се стори най-вкусна и най-свята! Бъдете сигурни! Защото така подсъзнателно ще се върнете в спомените си за своите пра-родители и всичко добро, което имате от тях в душите си!

Ето я моята покривка за Бъдни-вечерната софра"

Току-що излязла от бохчата стари вещи:

... и в процес на тоалетната процедура с Philips PerfectCare за повече прелест и красота:

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Помнете, че празникът започва с неговото приготовление!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

bouquet

# 1 158
ЕДНО, ДВЕ, ТРИ:

ЕТО ГО ВИДЕО-ЗАПИСЪТ НА КОНКУРСА!

ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ!

ТОВА Е    "deni den" !
[/size]

(Моля, изпрати ми на лични пощенски адрес за получаване на наградата! Смятам да ти дам шанс ти да обявиш какво е, когато я получиш! Примерно до 3 дни след като ми дадеш адреса си за да я изпратя.)

Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 159
Благодаря!  bouquet Имах го това усещане, че може би ще спечеля, защото повечето предлагаха време за бързина, а беше писано, че си гладила както обикновено, а не си бързала.Като гледах клиповете ти, забелязах колко много внимание обръщаш на детайлите.Сега  виждам, че не съм дала достатъчно време  Wink

# 1 160
Благодаря!  bouquet Имах го това усещане, че може би ще спечеля, защото повечето предлагаха време за бързина, а беше писано, че си гладила както обикновено, а не си бързала.Като гледах клиповете ти, забелязах колко много внимание обръщаш на детайлите.Сега  виждам, че не съм дала достатъчно време  Wink

БИНГО! Спести ми всички обяснения, които мислех да излагам за представянето на повечето предположения!

# 1 161
Лелееее Бу и agitak бабите ви са били невероятни майсторки! Страхотни неща са правили!  bouquet

deni den-честита награда!   bouquet Да покажеш каква е, и да почерпиш  smile3503

# 1 162
  • най-шареното място
Ситни дребни апликации и детайли от капризни материи
УСПЕШНО

Апликациите са нещо капризно дори когато са перфектно изпълнени. А изкуствените ширити, особено ако им стърчат крайщата са си мъка.

Не и с PhilipsPerfectCare, с която не можете да изгорите ширита, но пък и той и твърдия памук са перфестно изгладени.

С традиционна ютия това малко съкровище щеше да се глади само и единствено от опаковата страна. Или на по-ниска температура и евентуално през кърпа откъм лицето заради хванатия само през центъра зигзаг.

С Philips PerfectCare се глади като памучна носна кърпа с няколко движения и само се намества зиг-зага - със същата температура и веднага след памука. Очаквано, Но и безумно удобно.

# 1 163
  • До хладилника, който обичам
Моята баба още е майсторка Grinning Затова ще й предам похвалата ти, ще се зарадва. Въпреки че е на 85 и очите много не я слушат, все още плете, макар и да се въздържа от големи фини дантели (трите й внучки имаме по една огромна кувертюра на една кука за двойно легло, покривки, пердета...), но вече почти не шие Simple Smile

# 1 164
МНого ми стана мило с ретро мотивите и разказите за бабите ви.Да са ви живи и здрави.Моята си замина преди години и сега ме е яд,че не се научих от нея -плетеше много и все красиви неща на една кука.Също ми е тъжно,че не й казвах по-често,че я обичам.Тя все пак си знаеше Heart Eyes

Извинете за лирическото отклонение! Hug

# 1 165
  • най-шареното място
На всички да са ни живи и здрави бабите!

Трапезица, не само е знаела, но и ти е предала любовта към сътвореното от нея. Тези неща се учат. Отношението обаче обикновено се получва в ранна възраст. Ще дойде време и ще можеш да отделиш внимание и ти. И моята баба е майстрока, но аз нямам почти нищо вкъщи. За сметка на това, почти всичко, което знам го знам от нея. И когато се научих сама да плета терлици и се оказа че съм си избрала модел, който и тя плете... Само такива правя - като на баба Simple Smile Тя взе да плете нов модел и сега ще се уча и на тях. Само да намеря чифт да го гледам.

# 1 166
ОТГОВОР
на последните въпроси на екипа на Philips PrefectCarе:

Запознанството ми с Philips PerfectCare беше едно уникално преживяване за мен. Когато гладя, го правя с мисълта за това, че така правя нещо хубаво, игнорирайки неудобствата на уредите за гладене, с които съм си имала работа до сега. Обаче работата (ако изобщо може да се нарече "работа") с Philips PerfectCare ми показа и онова удоволствие, което до сега не съм имала - удоволствието от перфектната служба на един уникално добър уред!... Нещо, като да се кашиш на самолет и да летиш над уличното движение, а не долу сред конвенционалните наземни превозни средства...и каквато и скорост или маневра да поискаш от самолета той безотказно да ти я дава! Надявам се достатъчно образно изказах като как видях представянето на Philips PerfectCare за тези 21 дни тест.
Колкото до препоръките ми относно Philips PerfectCare - не просто ще препоръчвам уреда, ами с години напред ще разказвам за целия този проект! Също така и като запозната от наистина близо с уреда, ще давам и съвети на всички, които имат въпроси по работата с него.
За затрудненията от предизвикателствата на екипа на Philips PerfectCare, бих могла да кажа, че те бяха от така да го нарека "ефекта на изненадата". Сиреч, стряскащо ми подейства да прочета, че искате да оставя Philips PrefectCare за няколко минути върху деликатни за гладене материи. Но го направих, следвайки любопитството си от резултата, а не само заради задължението да го сторя! Иначе самото изпълнение ми донесе оная изненада, за  която също питате. - Philips PrefectCAre се представи както и във всички други задачи - не просто УСПЕШНО, а ПЕРФЕКТНО!.... Спомняте си пионерската ми връзка, нали! Тя ми е много мил спомен. Ох, с какъв страх я оставих под Philips PerfectCare, както предложи Бу ooooh!... И докато чаках да минат поне 2 минути все си мислех за изгорените ми връзки от детството ми, и че на тази оцелялата след толкова години май сега й е дошло времето за тоя гаф. ...

Следва да ви представя един мой труд в подкрепа на съсловието, което представлявам в този проект, а именно нон-стоп заетите с какво ли не дами( и не само дами) ... Във ваша чест сътворих специален ДОКЛАД-РЕЗЮМЕ за това какво научих за Philips PrefectCare и до какво заключение стигнах накрая. Всичко това, в случай, че както разбира се, се случва редовно, нямате време да изчетете и изгледате всички изписани до тук страници на темата.

Накрая искам да благодаря подред на всички!

- на екипа на Philips PerfectCare -  за доверието и шанса да участвам в проекта като тестваш/коментатор; за свободата, която ми дадохте да експериментирам на своя глава; за подкрепата, която ми оказахте в реализиране на моите идеи; Hug

- на моите истински силни и равнстойни съпернички - Бу и арт мама! Без вашата конкуренция и аз нямаше да се развихря до степента, в която ви се представих! Надявам се удоволствието е било взаимно! Ако имам шанс, бих се запознала с вас лично - за мен ще бъде наистина чест и удоволствие! Hug

- на всички присъстващи редовно, често или случайно във форума! Ако вас ви нямаше, нямаше да го имам удоволствието, че върша нещо в полза някому. Надявам се всичко, което споделих през тези 21 дни да ви е било интересно и полезно!  Hug

# 1 167
Моята баба още е майсторка Grinning Затова ще й предам похвалата ти, ще се зарадва. Въпреки че е на 85 и очите много не я слушат, все още плете, макар и да се въздържа от големи фини дантели (трите й внучки имаме по една огромна кувертюра на една кука за двойно легло, покривки, пердета...), но вече почти не шие Simple Smile

smile3501 Браво, Браво!
Да си ги пазите тези красоти!  bouquet

Моята и тя на една кука плетеше (аз мога малко-само простички нещица Blush), но вече не може Confused

арт мама , все се каня да ти напомня да си изгладиш прекрасното одеало в подписа (и това на аватара..то не знам одеало ли е всъщност..) newsm62 Hug(хей, да не се разсърдиш-майтапя се)

# 1 168
  • най-шареното място
Agitak и за мен ще е удоволствие Simple Smile

MTV, това в подписа беше много за кратко при мен, То живее при една малка принцеса. А аватара е детска престилчица памук. Пачуърка когато е подплатен почти не се глади - гънките му дават спеаилен вид.  Но още по-специално за теб ще изгладя едно Кеелдно пано, което носи гладене Simple Smile

# 1 169
Предвид сериозността на предходния ми постинг.... (аз съм сериозен човек със сериозните неща!)
ще ми се да завърша с малка усмивка, представяща иначе, истински искрените впечетления на децата ми, нищо, че думите им са наредени от мен!

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт