Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 293
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 225
Веднага обяснявам- обединява любовта към британските актьори и актриси, техния неоспорим талант, тяхната омайна красота, техните велики филми...ТЕ!

Ау, Ването извади тежката артилерия, благодарим Hug

Клонка, като се замисля, самият факт, че имаш коте и то е сиво те поставя на греещ пиедестал в моите очи

Британците, британците Mr. Green Cheers, mates! beer Drunk
That`s the spirit!!

# 226
  • София
 BirdsFlu, обединява ни любовта към всичко що е брит - кино, сериали, актьори, книги, мъглата, хумор и т.н.

# 227
  • София
Аз мисля, че британците са от чужбинския подфорум, живеещи във Великобритания.
Сега, ако се окажат притежатели на британски котки или някоя филмова тема...ще се гръмна ритуално Laughing Joy

О!!!
Ето!
Гърмя се!!!
Бум!

# 228
Като спечелите, чакаме покана за гости. Обичам Лондон. Laughing И изобщо...
И, като гледам, че лаковете високомерно даже не искат гласове, мисля дали да не ви препоръчам в една друга отчетна....пък да видим.
Съчко, къде гледаш?  smile3515
Аз агитирам за лаковете, не ме ли видя?!
Пиенето ти е малко  Wine Glass

# 229
Е, молим те не се гърми, не искаме самоубийство да лежи на крехките ни плещи Confused

# 230
  • София
Клонке, филмова е темата, ама моля да не ни сравнявате с подфорум "романтични теленовели".  Praynig Praynig Praynig

# 231
Клонке, филмова е темата, ама моля да не ни сравнявате с подфорум "романтични теленовели".  Praynig Praynig Praynig

В никой случай това не  Laughing

# 232
  • София
Клонке, филмова е темата, ама моля да не ни сравнявате с подфорум "романтични теленовели".  Praynig Praynig Praynig

В никой случай това не  Laughing

Тъй да се каже не сладним до горчиво като турска баклава!

# 233
..а сме пивки като ирландско уиски и ставаме все по-добри с времето!

# 234
  • София
Късно е вече, застрелях се.
Вий редите ли стихове като мацките от турските сериали?А? Mr. Green

Гласът си ми остава, агитацията е проведена, виртуалната ми ритуална смърт е личен акт на позьорство, да не ви плаши. За погребението някоя милостива мацка от лаковете да ми оправи маникюра без злоба. Моля Laughing

# 235
  • КиТ

Денси радвам се че гласува за нас,че щях да те агитирам  Mr. Green Hug Hug Hug Утре съм замислила на едно друго място да агитирам Whistling Whistling Whistling,ако се сещаш,ено време как започнах Crazy кви времена Heart Eyes

Клонка не се застрелвай,това че сме в КиТ не виждам къв проблем е много сме сладки и не редим стихове Naughty Joy Joy Joy

# 236
Стихове не пишем, само викаме на Робърт Патинсън Мечо Joy hahaha Joy

# 237
  • София
ПрипаднАх Joy

# 238
Може ли да се редактира анкетата така, че да се виждат резултатите и без да се гласува?
Благодаря предварително.

ПП Че правителството е банда, шайка, даже мафия, го знам отдавна. Но не знаех, че са съфорумци.  Crazy

# 239
Стихове не пишем, само викаме на Робърт Патинсън Мечо Joy hahaha Joy

А кой е Робърт Патинсън?

(шегувам се)

Общи условия

Активация на акаунт