Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 281
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Вижте сега, след краставицата гигант, това гласуване няма да е вече същото. Аз мисля да понаобиколя земеделската тема.
Вълнувам се какво ли още може да крие тя...
Нещо май температурата не ти се е отразила добре  Mr. Green Твърде превъзбудена ми се струваш Simple Smile

# 301
  • София
(идея си нямате кво става в романтиката, обаче, ако някой рече да каже, че обожествявания герой не му харесва - памперси, баклава... квото се сетите лети!)
Обаче какви стихове редят...ах...шербет, шербет...

hahaha
Верно си е!!!

# 302
Вижте сега, след краставицата гигант, това гласуване няма да е вече същото. Аз мисля да понаобиколя земеделската тема.

Двуроги тиквички  например Embarassed  

# 303
  • срещу двата комина :)))
айде и аз гласувах : Британците, Истинска кръв и Петъчните  Mr. Green

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Това пък защо? И къде има ползвани памперси? Човек като не знае как да се забавлява, вече се чуди какво да измисли... ooooh!

Гея, много добре знаеш за настроенията в по - голямата част на форума и безсмислените спорове във всяка тема...  Sad та затва! (идея си нямате кво става в романтиката, обаче, ако някой рече да каже, че обожествявания герой не му харесва - памперси, баклава... квото се сетите лети!)
Гея, не се прави, памперси летят при нас във войната за на Рик дик му hahaha
Пампита, много подло- шпионираш и клюкариш Naughty Mr. Green

# 305
хубави хора , силни питиета и тежки  мезета  ..............

# 306
  • Варна

Оооооо, установих кой е перверзникът на форума с извратената фантазия  Mr. Green

# 307
  • в сърцето на един мъж...
Клонке, ако уредиш още някой да помогне, да бием лаковете, обещавам да те снабдя с био продукция, оригинално чиста /тати има двор цял декър/ и какви неща виреят там Heart Eyes
Джо, не се правя - ама да извадиш от контекста нещо и да го пуснеш ей така в пространството, не само е подло, но и бих казала недостойно Confused

# 308
  • София

Shocked Crazy Направо...по-добре да не влизам, че може и да не изляза. Laughing

Нещо май температурата не ти се е отразила добре  Mr. Green Твърде превъзбудена ми се струваш Simple Smile
И това е само началото, още на фаза фантазии. Почвам да се плаша от себе си...

# 309
Биби, ти няма да го ядеш, но ще го дишаш   Laughing Казвам ``стоп`` на спора за атмосферата в различните теми, удар под кръста е, била съм част от лаковата и помня не един и два случаи за спорове, че уж се обсъждат само елитни марки, че не се отговаряло на въпроси и т.н. Подминавахме ги и се приключваше. Сега съм част от британската, вчера имахме малък спор, оплакнахме окото с мъже и приключихме. Приключете и сега, щото био краставицата си е много по-важна тема в тоя случай. И, кво, 5 см. цолаж...това си е достойно за емпирично изследване

# 310
Гласувах за лаковете. Този форум заслужава това!

# 311
  • София
Щом е краставица, пък гигант, ще е подминала био-то.  Пък те, както знаем, бързо се скапват.  Mr. Green
Абсолютно био си беше.  Crossing Arms С фи почти 5см. Но си права - скапват се бързо. Докато й се нарадвам и замина...  Mr. Green  

Valandin, аз лака няма да го ям:lol:

Лака няма да ядеш, ама съдейки по съдбата на краставицата... не подкупвайте  Биби с лакове на Шанел, че каквито са четвъртити... да не вземе да пострада жената  Laughing

# 312
  • София
Клонке, ако уредиш още някой да помогне, да бием лаковете, обещавам да те снабдя с био продукция, оригинално чиста /тати има двор цял декър/ и какви неща виреят там Heart Eyes

Целогодишен абонамент обаче, защото разбрах, че бързо се...скапвали Joy

# 313
Клонке, намини в темата им, няма да сбъркаш. Аз тайно ги чета, не много редовно, но си заслужава. Много са готини.  Grinning

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Валандин, учудваш ме- откъде от подрастващите такъв научен ентузиазъм Whistling Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт