Британците, британците! - Най-великата банда евър! - тема 34

• 17 032
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Като сте казали.  cheers

# 481
Поздравления банда!  bouquetДосега не съм се включвала,въпреки че ви чета от самото начало на темата.Винаги ме зареждате с много настроение.Обичам ви HugИ като сте казали НАЗДРАВЕ,но по-Фнимателно ,чеhttp://bp3.blogger.com/_FWzbtkJth9k/SDbTVR3W_EI/AAAAAAAAAZA/SdDS … 0%D1%82%D0%B0.jpg Laughing

# 482
Уф, успях да ви прочета най-накрая. Каква вселенска любов и алкохолни изпарения се носят от вас  hahaha. Пиеници ниедни!

А наздраве за края на изборните тематични вълнения!  cheers Сега вълнението и тревогите продължават в индивидуални дисциплини. Дааавай наште!  newsm44

noooooo reeeeeeally?  Joy Joy

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Гоу, гоу, наш'те!    ura newsm18

# 484
Пием ли ? Много съжалявам, че дезертирах на финалната права, но от снощи се струпаха сто неща и чак сега имам време да се обърна  Shocked Заглавието на темата си казва всичко, ние си го знаем  Hug
Пръчи и Мечо с мед да ги намажеш пред това  hahaha

http://bliogbg.wordpress.com/2011/06/28/новият-български-роман-сбръч/

А, и да кажа, че имаме лично извинения от Денси, която много се е притеснила покрай историите с мултиакаунтинга в номинациите. Успокоих я, че ние не се и съмняваме в честността на дамите  Simple Smile

# 485
  • Варна
 Joy, скотиш акцента е един път, но вече като го чуя само freeedooom ми е в главата  Joy

Поздравления мацки за резултата  Hug. Ний сме дЪ бест, дЪ фърст, дЪ намбър уан  Mr. Green
Наздраве, виждам, че бира ше се лее днес ... имааа защо  Crazy

Джо, добре, че всичко се разминало с охлузване по теб. ама по-осторожно с лъзгвитиИ работи, нали  Crazy Crazy  Crazy
... обаче вица за вторник и банята, ще ме довърши  Joy

п.п. Боги, по твойта петъчна тема, взела съм си мастилницата и папирусите и съм на пръвия ред и калиграфирам ли, калиграфирам  Crazy ... обаче съм назаднала с първото помагало, ше се постарая да не се повтаря  Crazy

# 486
Честито, Британки!  Hug
Обичам ви!  Heart Eyes

# 487
Вече съм почитателка на "Сбръч"  Joy  Joy

# 488
  • гр.София-Красна поляна
Аууу  Shocked,ето кой ми краде фотосите. Mr. Green

# 489
  • в сърцето на един мъж...
Оу, оу, Цеце, искам аз такава бира, искаааам Party Тва ми е любимата бира Embarassed Наздраве beer
dt, добре дошла и официално Hug
Ани, дълго време фрийдъм беше хит в един чат Mr. Green и аз асоциирам скотиш аксента с това или алевън Joy

# 490
Джой, за тебе такава баня, мило, обезопасена с възглавнички и килимчета отвсякъде  Grinning

# 491
  • Разпиляна във въображението
Охо, нещо сме спечелили. Честито, дами!  bouquet

# 492
  • София
Тра - ла - ла!!!! Седмицата, която започна с четвъртък вместо с понеделник завършва с понеделник вместо с петък за мен... РАБОТААААА! Не ми я хвалиииии!!! (аз пак си я обичам де)

# 493
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Ванеееhahaha

# 494
Ха! Почвам да чета "Сбръч".

Вал, за жалост аз не съм толкова убедена в почтеността на всички списуватели в темата, но няма значение, важното е ние да сме честни. Съчувствам на добрите момичета. А наздраве пак.

Общи условия

Активация на акаунт