Британците, британците! - Най-великата банда евър! - тема 34

• 17 042
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
Ники, не се тревожи за котан, Джо е отявлен котколюб  Flutter

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ники, мазах с волтарен, преди да си легна, че само това имах, и съм добре- коляното е синьо, но не боли твърде много и не е видимо отекло Hug. Най- зле съм финансово, че имам да плащам новата мивка, ама и това е дребен кахър.
И понеже виждам загрижеността ти, знам, че ако наложиш удареното с котка и минава бързо. Ще услужиш ли Mr. Green?

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, не, не мога, този роман Joy Joy Joy
...тя предпочете в края на краищата да седне на сепарето и да се вглъби в джобното издание на „Гордост и предразсъдъци”, което винаги носеше в чашката на сутиена си.

# 543
Ники, мазах с волтарен, преди да си легна, че само това имах, и съм добре- коляното е синьо, но не боли твърде много и не е видимо отекло Hug. Най- зле съм финансово, че имам да плащам новата мивка, ама и това е дребен кахър.
И понеже виждам загрижеността ти, знам, че ако наложиш удареното с котка и минава бързо. Ще услужиш ли Mr. Green?

Разбира се, котколюбите трябва да се поддържаме! Заповядай!

Може да се използва и за котеробика. Wink

# 544
И аз започвам да чета Сбръч Joy

Ники, ауу, ауу какъв сладуранчоо Heart Eyes Как ми се иска да го помачкам, мъъъррр!!!

# 545
Ах, мамин сладък пухкав пух! стиск! мачк! сгняв! чеш, чеш зад ушите....

# 546
"Това леко го дразнеше, затова разнообразяваше живота си, участвайки в боеве с носорози в пустинята Калахари, лов на скорпиони с голи бузи на задника в джунглите на Виетконг"

Joy

# 547
Оххх, ненене, не ме мъчете с тия душковци. Гушгушгуш

# 548
И аз отпочнах Сбръч и все още не съм сигурна, че не е издаден на хартия.  Mr. Green Бих го купила, ако го направят.

Той беше вампир, изключително бърз и смъртоносен, но те бяха самбисти и го смазаха от бой. Добре, че регенерираше бързо. Затова реши да продължи лова и се премести на по-спокойно място

hahaha

усещаше как яростно се стяга вагиналната й артерия

# 549
Вижте какво, НЯМА, повтарям, НЯМА да се пуска нова тема до утре сутрин! Опичайте си акъла!

Сбръч рулира и отлепя.  Mr. Green

Денси   bouquet

# 550
Е, тази е на цели петдесет часа все пак.  Mr. Green

И мивки кърти, и мивки.

# 551
Вижте какво, НЯМА, повтарям, НЯМА да се пуска нова тема до утре сутрин! Опичайте си акъла!
smile3519 Йес, сър! Тъй верно!  smile3519
 Joy
Ох, още котьовци Heart Eyes

# 552
  • София
Тук изгубихме безвъзвратно Сарказъм за каузата  hahaha

# 553
  • КиТ

Няма да пускаш бе,сега ще млъкнат аз отивам да наваксам с хоръра Crazy

Знам,че не е точния алиргозан,но като го видях и си помислих,че ще умилостиви Саркс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
  • София
И мивки кърти, и мивки.
Ааа, това е патент на Джой вече  Joy!
Джой, взех те на майтап, ама ти носиш, сигурна съм  Hug.
Слънчо, много си мила  Blush   bouquet!

Така, разкарах детето на бабин съпорт и се скарах зверски с г-н Вени! Уикендът започва чудесно  Mr. Green  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт