не съм писала... не помня от кога
но ви чета редовно, почти всеки ден. Нутела
ти ме хвана. При нас всичко е наред, Ел расте и хубавее, във всеки пост намирам нещо сходно , захраних я преди 3 седмици,защото според доки не качва достатъчно,още яде само на обед - по малко пюре+кърма,засега давам само зеленчукови... зъбче няма избило още,белее долното дясно и се лигави яко,та чакам да видим кога ще ме гризне
там е много трудно... и да опаковам. Първата ни Коледа на 3мата заедно и искам да е като по филмите- американските
за всички и целувки на дребчовците
Болничките да оздравяват
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!

/

Дано да сте си здравички и весело да изкарате празниците 
) но определено след като спра да кърмя, или поне понамалее храненето от мен , ще започна активно да спортувам ( а за мое щастие в града отваря спа център с 25 метров плувен басейн и се намира на 150 м от нас
) 
Дано всичко мине леко 
гледа все до мен да се докопа .
постоянно ни следи когато ядем и голям интерес (даже нервничи) просто аз усещам ,че е готова. 

.

Не ще и не ще да стои в количката!Толкова завиждам на мамите,които разхождат спокойни(и дори спящи!)бебета в колички!Това при нас се е случило 1-2 пъти 
Но поне му беше забавно
.И още нещо-след "ударното"наддаване по 1-1,5 кг на месец-последния месец Коки е наддал около половин килограм.Срува ми се,че пак е добре...Уф,малко дълго се получи,май... Препоръчани теми