Да са живи и здрави, усмихнати и щастливи и всички останали именници, които празнуват днес 

Много се зарадвах, че за 10 дни е наддал 150 гр, че за предните десет дни не беше качил изобщо заради това повръщане. Двойната ваксина я отложихме за след празниците чак
А от днес (реших да е точно на именния му ден :Р) започнахме захранване с пюренце от морков и картоф. Моята педиатърка ми препоръча тази комбинация за първо пюре. Не знам друга от вас дали е пробвала с това пюре захранване. Знам, че обикновено се почва с един продукт, а не с комбинация. Споделете впечатления, ако имате. Дани сега е на 5 месеца и половина и реших да не чакам до 6 пълни месеца, защото ми се струва, че бавно ще потръгне захранването при нас. Дани днес доста странно гледаше и мляскаше, докато изучаваше първата лъжичка храна, различна от кърма. Педиатърката ни каза, че за 5 дни е хубаво да стигнем до порция от 150 гр и да заменя обедното кърмене, което не виждам как ще стане. Ще пиша как върви захранването при нас. Много се чудя дали да заменям изцяло обедното кърмене или да продължавам да го кърмя и когато стигнем до пълна порция пюре. Вие как постъпвате? И ако заменяте изцяло кърменето на обед, мислите ли да се цедите в съответния час, за да стимулирате лактацията?

Благодаря, че споделихте 

Обича да си седи и при него и да си играят. Действа ни по различен начин 
Много се трогнах 

Сега поне си припомних истинския свят на косата

Моето суче около 40 пъти в денонощието, като обикновено заспива на 5-тата минута и след 10 мин се сеща, че пак му се суче... Идея нямам кога и по колко суче, всеки път е различно, когато и колкото поиска... Ей сега спи - почти два часа спи, а това е необичайно много време за него през деня... Обикновено вечер заспива към 23.30+ половин час... Чудя се в момента какво да правя - да лягам ли, да го чакам да се събуди ли, това нощното спане ли му е или вечерна дрямка...

Браво за смелостта за прическата.Сигурна съм,че има резултат 
През деня не я иска - по-скоро я хваща за гумената част и се опитва да дъвче пластмасовата.Като реши,че му се спи просто я пуска и не му се занимава с нея.През нощта му я даваме,когато се размрънка,но като заспи и я изплюва....
) и искам да е нещо по-специално.... Вие какво смятате да сложите на трапезата тези 2 вечери?

) и искам да е нещо по-специално.... Вие какво смятате да сложите на трапезата тези 2 вечери?
Препоръчани теми