Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 188
  • 730
  •   1
Отговори
# 210

Само Дороти отговаря конкретно..колко познава още не знам..но поне не ти губи времето.

Как се свързна човек с Дороти и каква е познаваемостта?

Писах ти на ЛС.
Тел на Ани- тема 5, стр. 31

Моля ви, следете дискусиите в темите. Трябва да уважаваме написаното и споделеното тук.

# 211
Момичета, аз и преди бях писала, но сега се загледах в анкетата. В Пловдив има две Веслеини Здравчеви:
- Едната приема на кръстовището на бул. Васил Априлов и бул. България, в блока където преди беше кафето Фламинго. Руса жена,на около 60 години, гледа на кафе и прави някви масажи за оправяне на енергията.
- Другата е в Смирненски, между Сани и храма Св. Димитър. Доста пълна жена, с мазна коса, дрезгав глас. Гледа на име и дата на раждане.

Едната от двете е шарлатанка ама коя не знам. Тази на Васил Априлов я имаше изтипосана в някви интеренет издания. За тази в Смирненски не съм виждала нищо.
А има и една Маряна от Смирненски, гледа и на няква кристална ароматна топка, говори ти едни приказки от хиляда и една нощ....

# 212
  • По света и у нас
               За Дороти - не си губете времето. Писах й, когато в предишната тема някой беше пуснал линк към сайта й. Получих отговор 3 дни по-късно. Беше налучкала сегашното ми положение - в период на търсене на работа съм. Предложи да ми стане нещо като личен гадател, за да ми даде подробна информация, какви евентуални проблеми ме очакват в следващите 12 месеца и ще ме насочва как да ги разреша. Преди да й дам "зелена светлина", ми хрумна да се поровя в нета. Попаднах на сайт, в който много американци се оплакваха от нея- хем не им познала, хем й платили по $60. Хората търсиха съвет, как могат да си получат обратно парите. А един от пострадалите беше публикувал нейния отговор/безплатната прогноза/- абсолютно същият текст, който получих и аз. Само имената бяха различни. Laughing Благодариях й за предложението за сътрудничество и й писах, че отказвам такова и че ще слушам вътршния си глас, когато предстои да решавам нещо важно. Започнах да получавам писма от нея в чекмеджето за спам, но не ги отварям.

# 213
 Shocked

Водолейке...сигурна ли си, че говориш за ДОРОТИ от Енерджитерапис, а не за Тара???

Случая, който описваш е същия като с Тара при мен! Дороти не спами. Thinking

# 214
  • По света и у нас
     Намерих му цаката за спаменето - отписах се от сайта й. Сега ще се отпиша и от сайта на Тара- и тя е същата стока. Благодаря ти за подсещането, Рири! Simple Smile

# 215
Тази Веси в Смирненски не е Здравчева, а Стоичкова.

И при мен Дороти не спами, някой от другите ще да е.

А тези от  http://www.psychicsource.com/ и на мен ми отговориха нашироко, ама нещо.....

# 216
Много странен ми се струва случая с Дороти.. на мен ми изпрати отговор състоящ се от 6 изречения съвсем точни, никакви спамове и никакви предложения за платено ясновидство newsm78

# 217
Попаднах на интересно сайтче http://www.free-tarot-reading.net/ бих казала, че гледането с картите таро си беше доста добро чак се учудих от отговорите.  Shocked

# 218
  • Sofia
Попаднах на интересно сайтче http://www.free-tarot-reading.net/ бих казала, че гледането с картите таро си беше доста добро чак се учудих от отговорите.  Shocked

Wow, чак не повярвах.....

# 219
Аз пък съм доволна от Тара. Вярно, едва дочетох отговора, но пък за характера ми - все едно в ума ми чете. Иначе за бъдещето - общи съвети и дата през декември Whistling. Те май всички са такива - за без пари толкова Wink А и сайта за таро е много добър. И на мен ми позна Shocked

# 220
Искам да ви кажа, че Тара..от онлайн гледанките, само ми спами пощата..а отговора й беше дълъг от земята до луната, като не ми казваше нищо съществено.
Само Дороти отговаря конкретно..колко познава още не знам..но поне не ти губи времето.
=================
И при мен е същата история с Тара.Много е напориста жената, праща ми бланкови имейли, в които с болд щрифт през един ред е изписано името ми( мн. е смешно, явно така трябва да изглежда лично някак), твърди, че е почувствала голяма близост между нас и непременно да й изпратя не знам колко долара, за да ме спаси от всичко зло в бъдеще, допълва, че е работила над 13 часа по случая ми , а за капак-снощи дори ме сънувала:))).
Блазе й, мен сънят отдавна не ме лови!

# 221
Не възнамерявам да правя реклама на Божидар, но в моя случай не ми е предлагал вода или нещо друго да си купувам, не ме е омайвал за да отида втори път. Даже когато отидох за втори път ме попита ходила ли съм преди и кога. Казах му:Преди седем месеца, а той каза, че не е добре по- често от веднъж в годината. Таксата му е 20 лева, ако питаш и за втори човек още 10. Но гледа
само за двама. Специално го попитах дали имам енергийно въздействие / почти бях убедена, че ми е направена магия/, защото бях отслабнала 10 кг. за по-малко от месец, а докторите не откриваха
заболяване. Беше категоричен , че нямам. Каза, че ми се е нарушила обмяната на веществата от
тревогите и силния стрес. Бях открила една жена, която лекува с регресивна терапия. Попитах го дали ще имам полза от това. Каза ми: Да, определено ще има голяма полза, иди при нея. След 6 сеанса по регресивна терапия все едно, че се родих отново. Жената, която ми ги прави, потвърди версията му, за силна кармична връзка, драматични събития в живота предшестващ този и бързо прераждане с цел да си оправим отношенията. Между другото Ирина, при която бях наскоро,
отново потвърди тази версия, без да й споделям какво ми е казал Божидар. За мен той е морален
човек.
-------------
Бихте ли споделили за жената ,която провежда регресивна терапия и за Ирина, която споменавате?Предполагам за много от нас тук ще е интересно.Благодаря:)

# 222
Момичета, аз и преди бях писала, но сега се загледах в анкетата. В Пловдив има две Веслеини Здравчеви:
- Едната приема на кръстовището на бул. Васил Априлов и бул. България, в блока където преди беше кафето Фламинго. Руса жена,на около 60 години, гледа на кафе и прави някви масажи за оправяне на енергията.
- Другата е в Смирненски, между Сани и храма Св. Димитър. Доста пълна жена, с мазна коса, дрезгав глас. Гледа на име и дата на раждане.

Едната от двете е шарлатанка ама коя не знам. Тази на Васил Априлов я имаше изтипосана в някви интеренет издания.
--------------
Пътувах, за да се консултирам с тази русата Здравчева.Мн.често на такива места се чувствам като в абсурден филм и ако не ми беше безобразно тежко, със сигурност щеше да ми е мн.  смешно-отстрани със сигурност е!Жената крещи-спомена , че не дочува, за което, ест. не  е виновна, но е и комуникацията става леко безумна, осбено порадифакта, че докато пиех кафето , тя циркулираше между мен и клиент в другата стая като викаше ту на единия, ту на другия в недотам приятна хармония със шума от работещата пералня, за която беше ясно, че не  е нивелирана, но тя няколко пъти силно го и каза, снаха й намина да остави торби с храна и докато някак допих кафето от съседната стая изскочи клиент по гащи, на когото беше хармонизирала енергията в тази недотам хармонична обстановка  и ми каза да влизам и аз, за да оправи и мен...
В кафето ми видя 2 основни ситуации, но нищо по тях.Просто ми ги съобщи ..да знам, че са ми се случили..понеже не знам...Не е детайлна и в този смисъл не знам доколко е полезна като предсказания, иначе си е преживяване...

# 223
Сега видях че Тара ми е пратила отговор съветвам никой да не си губи времето с нея всичко някак си изглежда доста пресилено. И по моя въпрос работила 13 часа прочетох го по нагоре за още някой. Областта към която исках да приложи способностите си нея явно въобще не я е заинтригувала и от 15 страници прочетох само 2 изречения. Всичко друго  no пълни глупости и загуба на време в непрекъснати бръщтолевици как ще отключи късмет и пари с някакви непрестанни и направо денонощни съвети. И да допълня както за всеки една дата през декември която предполагам сигурно е еднаква  newsm62smile3513

# 224
Ryannn wavey
Не знам какво енергитизира тази руса жена Здравчева , но ти спокойно можеш да си се самоенергитизираш, че и други хора- с това блестящо чувство за хумор! tooth tantrum smile3501 newsm62
Извини ме, че се разсмях на обясненията ти- сигурна съм, че си имала сериозни основания да отидеш при нея. но така живописно я обрисува тази жена, че направо се кикотех с глас rotfImbo
Иначе, разбира се, ти съчувствам за загубеното време и нерви, но пък усещането за смешното във всяка ситуация  си го имаш! newsm10 smile3501 не е лошо всички да сме така! newsm08
Благодаря ти, че сподели за нея- да я знаем, а и за настроението newsm53 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт