Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 846
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Aз пък очаквам името на Карла да продължи да бъде коментирано (и за лошо, и за добро), наред с други ясновидци, защото много хора са я търсили (достъпна е като цена, а имаше и безплатни телефонни консултации) и като се има предвид, че е нужно известно време преди да прецениш кой познава бъдещето и кой не, скоро пак ще четеш за нея. Wink Така че най-добре се въоръжи с търпение. Peace Ryannn сега е установила нещо, сега пише. А за Нели - там всички чакаме обещаната публикация, друг не е споделял чак толкова краен коментар точно за Карла.

# 361
Здравейте, относно Карла в моя случай абсолютно нищо не позна. Според предсказанията и определени събития трябваше да се случат в началото на ноември, сега сме почти средата на декември и няма развитие. Смятам, че хората и се дразнят, защото винаги е много убедена, че това, което казва ще се случи. Вдъхва напразни надежди. При мен употребяваше изрази от рода "гарантирам", което е абсурдно.

# 362
Нямам идея какво имаш срещу мен, нито ме познаваш, нито имам желание да се познаваме. Ти може да си доволна от въпросната Ели и щом искаш, пращай й поста ми, не ме вълнува. Моята позната се казва Калина и не мисля, че това по някакъв начин те вълнува. Споделям мнение за гледачка, за която знам, че е шарлатанка и изобщо не си играя да правя реклама или антиреклама на някого тука. От къде да знам, че ти не си въпросната Ели или нейна роднина. Много жалко за тебе, защото ми падна в очите. Цигани не харесвам, а тази Ели е точно такава. Някаква тъпа селска циганка, която освен да обира на хората парите, друго не прави.  Дори не била и шуменска циганка, а врачанска, женена в Шумен или из Шуменско, все ми е тая. Не я знам как изглежда и не искам да знам, нито съм била при нея. Знам, че упорито приема балъци в някаква квартира в момента из Шумен в някакъв цигански квартал. И в самия Шумен не съм ходила, просто го знам от моята позната.
Така,познавам Ели много Добре .Не е способна на това!!! Работихме 6 месеца за събиране и накрая ни събра и как нищо на мен не ми поиска  Rolling Eyes само 180лв .На нея не и трябват злата и скъпоценности ,стига сте  плюли и сте изтъквали други като им правите реклама.Много лъжи сте наговорили ,но не забравяйте,че това ще иде другаде,ако тя го прочете .Кой мъж ще умре и колко пари е взела ще обясните там.посреднико,лично ще и предам .Това са клевети.Знаете ли искам да ви кажа само едно МАГ ЕЛИ НЕ ПРИЕМА В ДОМА СИ ,А РАБОТИ САМО ОТ РАЗСТОЯНИЕ.КАК ТОГАВА ЩЕ Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ???И ТОВА ЩЕ ОБЯСНИТЕ .КАТО ТОЛКОВА МНОГО ЗНАЕТЕ ЗАЩО НЕ ПИШЕ ПОТЪРПЕВШАТА ,А ВИЕ ?ЗАЩОТО ЛЪЖИТЕ ЗА ДА И ПРАВИТЕ АНТИ РЕКЛАМА.ЕЕЕЕЕ,САМ СЕ ИЗДАДОХТЕ СЕГА Е РЕД НА ........ОБЯСНЕТЕ НА ХОРАТА КАК Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ ?КАТО НИКОЙ НЕ Е ХОДИЛ ПРИ НЕЯ ОТ 3 ГОДИНИ.Кажете име?

# 363
Здравейте, относно Карла в моя случай абсолютно нищо не позна. Според предсказанията и определени събития трябваше да се случат в началото на ноември, сега сме почти средата на декември и няма развитие. Смятам, че хората и се дразнят, защото винаги е много убедена, че това, което казва ще се случи. Вдъхва напразни надежди. При мен употребяваше изрази от рода "гарантирам", което е абсурдно.
-----------------------
Да, точно така!При мен възниkна много сериозен делови въпрос, за който ми беше нужно изясняване, по този повод направих превод за скайп консултация с Албена.Преди да задам въпроса, тя започна да говори за други неща, за които беше правила предсказанията си първият път, когато се свързах с нея-сега , по своя инициатива, каза съвсем други неща-естествено , че ще реагирам-съвсем спокойно й обясних, че всъщност сме говорили преди по тези въпроси, по които е направила напълно различни прогнози тогава , които и до момента предстоят като срокове и аз чакам , надявам се, мисля го ден и нощ всичко това, нито от моя страна са следвали уточняващи и проверяващи смс-и после, нито нищо...и сега  какво?Sad((((((((((((((
Тя изтърси в отговор, че съдбата се променяла всеки ден.., и затова сега било друго..Ами, как тогав апреди месец прави предсказание, че след 3 месеца ще се случи еди  какво си?

Недоумявам как  би било изобщо смислено да прави предсказания, да дава срокове за след месеци, като , според нея самата, още утре може спокойно да направи обратната прогноза за същото нещо..все пак, минал е един ден и съдбата вече се е променила....това е „психологиката”!
И до момента не казвам категорично, че е шарлатанка, ще изчакам, но...такъв стил е ужасен,не вдъхва нищо добро като усещане.
За едното нешо което е основното, което ме мъчи остава много малко време по нейните прогнози  и лошото е, че е напълно невероятно и до  момента, но...
естествено, човек докрай таи в себе си надеждата, че ще се случи предсказанието, което му е на сърце и най-много да се забави...
Каква е реалността остава неясно.

# 364
О,не !Първо и аз не съм съгласна с тебе да казваш на жената циганка това си е жива обида ,след като нее такава ,а си е чиста Българка.Това вече не е прилично хора да се обиждате така като каруцари!Значи въобще не става въпрос за въпросната Ели,а за няква циганка.Жалко,за другата жена.А вие Satan защо сте толкова импулсивна и зле настроена? И кажете в крайна сметка в Васил Друмево ли живее тази или в друго село,Шуменско?

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 16:09 от НЕЛИ ИВАНОВА

# 365
Разбирам Раян, Кате и всички други.
Това да таиш надежди и да останеш разочарован- от това боли.
Аз самата съм минала и минавам през това. Но никой не съм тръгнала да нападам.

..аз ще дам пример с Искра, че е по- фрапантно при мен.

Звъня й един път, питам я за момче. Тя- да, той бил супер, около Коледа щяло еди какво си да стане. ..Ами хора Confused Коледа е другата седмица.. нито стана това, което тя каза, нито се очертава да стане, но ААААйде ще изчакам до след Коледата (щото около значи преди и след Wink )
Звъня й втори път да я питам нещо конкретно-  тя ми каза едно, на същата вечер се разви друго.
Нооо да сте ме видяли да плюя по Искра или да я нападам? Ще изчакам още малко и ще си споделя окончателно мнението и за нея и за Карла...
за Искра..жената макар, че не ми позна най- вероятно..знам, че е ясновидка, такива неща ми описа за минало, някои характеристики- няма от къде да ги знае..

Оттам нататък истината може да е както в това, че бъдещето се променя всеки ден, така и в това, че някой просто не ни е познал...а ние колкото и да се оплакваме, че боли от разбити надежди, ходейки по врачките търсим точно това- да ни подхранят надеждите.............така, че аз лично за себе си си отчитам, че сама съм си виновна..заради слабата си психика, която проявявам на моменти...като всеки човек с проблеми Peace

# 366
О,не !Първо и аз не съм съгласна с тебе да казваш на жената циганка това си е жива обида ,след като нее такава ,а си е чиста Българка.Това вече не е прилично хора да се обиждате така като каруцари!Значи въобще не става въпрос за въпросната Ели,а за няква циганка.Жалко,за другата жена.А вие Satan защо сте толкова импулсивна и зле настроена? И кажете в крайна сметка в Васил Друмево ли живее тази или в друго село,Шуменско?
Май си говорим за различни жени, но тази, за която говоря по последни данни е на квартира в Шумен или поне в нея квартира приема, ще се осведомя за точния адрес и ще го напиша. Знам, че е в циганската махала и самата Ели е циганка, не като обида, а като етническа принадлежност. Нямам идея за коя Ели - чиста българка говорите вие. Тази, за която знам е циганка, в пълния смисъл на думата.

# 367
Оттам нататък истината може да е както в това, че бъдещето се променя всеки ден, така и в това, че някой просто не ни е познал...а ние колкото и да се оплакваме, че боли от разбити надежди, ходейки по врачките търсим точно това- да ни подхранят надеждите.............така, че аз лично за себе си си отчитам, че сама съм си виновна..заради слабата си психика, която проявявам на моменти...като всеки човек с проблеми[/b] Peace
---------------
Така е  и много си го мисля всичко това!Когато човек е в тресавище, търси да си купи , или както за много хора е с леля Искра ( да му подарят безплатно) малко надежда.Това е капан, разбира се, буквално чувам как щраква, защото, поне при мен, до момента надеждата е напълно илюзорна, но имам огромна нужда от нея и няма друго място, от което да си я напазарувам,колкто да избутам до следващото "зареждане"-по тел или или лична среща.Улавям се, че искам да разговарям с тези, които са ми предрекли преди време, че това , за което толкова мечтая наистина ще се сбъдне...
Това им предсказание ме  е крепяло и спасявало по някакъв начин и ако те рязко си сменят версията , усещането е сякаш явно фалшивата основа, на която си стъпил се продънва и -пропадаш в бездната.

# 368
 Hug ryannn

eми, сестро..каквото и да стане, ще поплачем, ще поплачем..пък ще понесем раните и мъката, времето лекува... никой не е умрял от разбито сърце, нали така...

каквото е писано- това ще е. аз много харесвам едновремешният слогън на Глобул-

Най- доброто тепърва предстои!  Peace

Квот става- все е за хубаво, Господ си знае работата

# 369
Simple Smile И аз съм към партията "Ако нещо се случва, както и да ми изглежда в момента, то се случва, за да доведе до нещо по-добро." Животът ми го е доказвал многократно. 

Обаче аз лично от ясновидците не искам напразни надежди. Искам информация за бъдещи предопределености, доколкото могат да ги разчетат и да ми ги разкрият. Преди години едно такова предсказание, уж лошо към дадения момент, много ми помогна да си съхраня психиката на по-късен етап. И желанието за ранна информираност не я приемам като проява на слаб характер. Нещо като прогнозата за времето: защо трябва да ми обещават слънчев ден утре, ако ще има гръмотевична буря? Ако знам предварително, мога да се облека по-подходящо, чадъри, т.н., нещо такова, ще се мобилизирам и ще го преживея този ден. Та мисълта ми е, че след като се оказва, че информация за съдбата съществува, а аз съм приела позитивите и негативите да я узная предварително и я търся съзнателно, бих искала да мога да я ползвам такава каквато е и да не ме залъгват с приказки от "1001 нощ". И не говоря за съдбата, която се променя всеки ден и е наша свободна воля, а за големите събития, които са даденост и ако могат да се променят, това едва ли става през ден или през седмица и всеки път на 180 градуса.   

# 370
Аз не приемам, че съдбата се променя от единия ден за другия или от седмица за седмица, така че тази динамика, за която Карла говори.....Нещата, които на мен предсказа са за догодина, макар че са доста нетипични за характера ми, така, че за познаваемостта и не мога да говоря още.

За Мариела бях писала преди време, доста добро познаване на настоящето, но за съжаление, нещата, които беше казала за седмиците, които минаха, че ще станат, определено не станаха.
За нещата, които предсказа за догодина, Божа работа.

# 371
При абсолютно всички положения, за каквато и да е консултация при "специалист" да става въпрос, от която и да е сфера,е абсурдно и нелепо е в 2 последователни разговора  експертът да заяви 2 взаимно изключващи се становища.Ако се върнем към примера с  прогнозата за времето-как ще бъде ако в емисията в 20 ч кажат утре излезте с 3 палта и 2 дъждобрана, а в късната - заяват-направо си вземете бански и почивен ден , за да не изпуснете слънчевата наслада -и това пак за утре.
Човек се обръща към специалист в съответната области независимо дали в момента му е лесно,трудно , със слаба или силна психика е,въпросът е дали получава коректно и най-вече компетентно становище, за което е заплатил поисканата цена.

# 372
Попрочетох повечето от темите  но не стигнах до някъкво конкретно мнение , за добър ясновидец в Варна или край Варна. Ще съм ви благодарна да ми дадете

# 373

Както е при Карла, така е при още 50 000 врачки...за какво само в нея са съсредоточени оплювките не знам..

И на мен така ми се струва, но може и да греша. Laughing Момичета, както ви бях казала едно от нещата, които Карла ми предрече за януари най-късно, се случва - всъщност все още не се е осъществило, но е в процес - ставаше дума за работа и аз бях много скептично настроена, че ще започна такава, свързана с това, което следвам - специфично е и трудно се започва работа преди да си взел дипломата в ръце, което при мен мен ще стане най-рано след година, и то при положение, че взема навреме държавните изпити. Е, вече съм на обучение, като евентуално бъдещета ми шефка каза, че иска да започна януари.От мен зависи дали да приема или да се откажа.
Но тук идва и странното за мен - аз се консултирах с Карла преди два месеца и тогава ми предрече едно стечение на нещата в личния ми живот, бих казала, че много добре разпозна настоящата ситуация и навлизащия в живота ми тогава мъж, въпреки че на мен не ми беше тогава целта да питам специално за него, нямах силни емоции към него. Но тогава ми предрече връзка с него до март и каза, че след това, ще бъда с друг човек, за когото аз доста се учудих. Rolling Eyes И сега идва интересното - преди няколко дни й пратих СМС да я питам за същия този мъж, защото при мен чувствата се промениха доста Laughing И тя ми отговори, че до един месец ще имаме развитие в отношенията и че вече съм била влюбена в този мъж - е, тук удари в десятката - той е в чужбина и се връща след около месец Laughingаз продължих да настоявам да ми каже за връзката какво вижда и тя ми отговори, че сме имали големи шансове за хубава връзка и щял да ме направи много щастлив, а преди два месеца ми каза, че аз ще го оставя март, защото няма да имам чувства към него, а съм била решила да му дам шанс ей така Crazy Може би и при мен съдбата се е променила #Crazy и искрено се надявам сегашното й предсказание да е вярното.
Само едно мога да потвърдя - че тя много добре разпознава настоящето. Peace
Реших да пробвам и Ивелина Христова по същия въпрос - тя ми даде срок от два месеца за "задълбочаване, сближаване и хармонизиране на аурите" - цитирам по памет. Laughing Да уточня, че и е при двете не съм питала за срокове, а само как ще се развият взаимоотношенията ни.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 22:21 от K@rmela

# 374
[Само едно мога да потвърдя - че тя много добре разпознава настоящето. Peace
Реших да пробвам и Ивелина Христова по същия въпрос - тя ми даде срок от два месеца за "задълбочаване, сближаване и хармонизиране на аурите" - цитирам по памет. Laughing Да уточня, че и е при двете не съм питала за срокове, а само как ще се развият взаимоотношенията ни.
[/quote]
---------------------
Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Получих абсолютно същия смс от Ивелина-с 2та месеца и хармонизирането на аурите;))))))))))))))))))
Пуснах тогаеа пост тук, че получих отговора секудни след като изпратих смс-а.
Подозирам, че софтуерът, който връща отговорите разпознава ключови думи-ако питаш за раздяла/възстановяване на отношения -единият вариант явно е да се генерира отговора за хармонизирането на аурите след/до 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт