Отговори
# 675
"Сняг се сипе на парцали"  Nature Snowman
Мммммм Ена ми е взела думите  Wink
Цитат
"Тихо се сиииипе..."
и трябваше друго да измисля  Laughing
Ха сега добър ден! Ето за още НЕ настроилите се коледно!

За картичките Хайде днес да се реши кой иска и утре да ги пращаме, за 2 дни пристигат. Знам  защото ние с каката правихме и ги изпратихме   Peace лилироуз пращам ти адреса на ЛС Хайде всички които искат да го направят  Hug Ха ха чета аз и виждам че ти си ме изпреварила  Heart Eyes

За спането или по точно за НЕ спането на бебоците не ми се говори вече  ooooh! Нямам представа кога ще се наспя  Tired

marys Стихчето е страхотно  Hug И да права си с тази активност  hahaha Ама аз обикновено почивните дни си почивам от форума  Joy  Темата е страхотна  Hug

ino4kada Браво   bouquet само така, ти си нашата гордост. Да се надяваме че и аз ще имам същия успех  Mr. Green

Магика мен няма кой да ме учи, а и бабите ми не знаеха. Мерси и аз ще се пробвам, да видим какво ще излезе  Peace Поръчах на майка ми да ми купи игли и прежда  Peace

Ена не слагам сол все още, но видях че сме взели едно пюре с пуешко в което има, и му дадохме вчера.  Whistling

mama_i_bebe Mr. Green На мен не мисля че ще ми остане време  Thinking иначе бях много навита  Joy ама с тези сладки  Whistling
Аз преди малко направих тестото за джинджифиловите сладки довечера ще ги пека и украсявам и които ще опаковам като подаръчета  Hug Само за най близките де  hahaha  

Вчера се видяхме с една приятелка и тя донесе за каката една книжка за оригами, еееее аз като не видяла  hahaha снощи до 12ч правих фигурки  hahaha  Embarassed

Хубав ден!   bouquet

ПП Магика Ние сме си взели такова колело. За лятото е супер. Аз каката съм я возила в такова.  Peace

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 13:15 от mama_vessy

# 676
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честит сняг на пловдивчанки! А при нас в Бургас ужасен дъжд!

Мarinels, благородно ти завиждам за изживяването в зала Армеец!

Еna, и при нас е едно мрънкане! Не иска никакви играчки, само в ръцете ми да е. И с това време сега - като затворници вкъщи!
Сол не слагам изобщо!

Мarys, стихчето е страхотно и за изявената самоинициатива  smile3501

# 677
И аз се включвам за картичките Flutter
Вчера случайно попаднах на радио Magic FM, по цял ден пускат само коледни песнички, страхотно настроение създават  Grinning

# 678
Привет мами,

И аз ще участвам в размяната на картички  Hug

Ева спи много леко, събужда се от най-малкия шум. Дори, ако съм в стаята и сгъвам тихо дрехи тя пак се събужда-усеща присъствието ми явно.
Надушват ни по миризмата. Вечер като вляза в спалнята, Момчил веднага се събужда, независимо че се движа по-тихо и от котка  Crossing Arms

jozyy, мерси за инфото за Magic FM радио, че и ние основно слушаме радио напоследък.

Сега малко ще помръкнам (Лъки  Sunglasses). Моето диване от известно време не иска много да яде. Обаче винаго като ме види да бъркам нещо  в купичката му и започна с нетърпение да ми показва, че иска да му дам. Като го сложа на столчето за хранене, яде с желание 4-5 лъжички и дотам Close Няколко пъти го пробвах да му давам, като го махна от стола и го оставя изправен някъде, отваря уста и яде, т.е. гладен е, харесва му пюрето, ама не иска на столчето за хранене. Аз пък не смятам, че най-добрия начин да се храним е да обикалям след него с лъжицатта, докато той си игаре. Да не говорим, че така става мазало навсякъде. Някакви идеи защо така се получава и какво да правя?
Ако наддаваше добре, хич нямаше да се занимавам - колкото яде на стола, толкова, но откакто сме започнали захранването, наддава много малко. Някой питаше наскоро, не се сещам кой беше, но според статистиката- на 6 месеца трябва да си удвоят теглото от раждането (ние тогава бяхме доста над удвояване), а на годинка - да го утроят (това при нас няма да стане).
И да не излезе, че само се оплаквам, да го похваля, че напоследък винаги слиза от спалнята както трябва, без да се наложи да го подсещам да се обърне правилно. А колко е доволен след това, и нахилен, винаги в очакване да го похваля  Laughing Разбира се още не мога да му гласувам доверие и да го оставя без надзор, но не е далеч момента, когато и това ще стане, поне за малко  Wink
Сол и аз не слагам, но видях че пюретата на Хип за след 8-я месец имат сол.

marys bouquet

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 16:35 от Mur

# 679
  • София
Мър, аз му давам да си премята някаква играчка в столчето, иначе също не иска да седи, имам си една купа с играчки на масата специално за случая Simple Smile.

И Бобо няколко пъти си хвърля разни играчки по пода и слиза да си ги вземе Simple Smile. Сега обаче новото забавление да ги хвърля зад горната табла - ако минат между нея и стената, откъдето трябва с въдица да ги вадим Simple Smile.

И ние като Виктор на мама Веси сме големи подреждачи, всичко си прибира. Онзи ден прибрал дистанционното в кутията му с играчки, сума време го търсихме. Преди това едно кубче два дена го търсих, накрая го намерих в кутията с чашките и чинийките прибрано  Joy.

Уф, пак сме будни....

# 680
Лилироуз, добре че си ти да ни побутваш за инициативата! Пратих си адреса вече. Взела съм и допълнително от благотворителните картички! На базара още не съм ходила. Иначе е в Сити Център (срещу Хемус).
 И ние си слушаме от около седмица Magic FM, aма взе да ми омръзва... Да падне снежец и по-Коледно ще ми стане. Завиждам благородно на пловдивските мами Simple Smile
Мър, и ние сме на такъв етап с храненето. На 4-5 лъжичка почва мятане, бутане на ръце, мазане с пюре. Ама аз не се предавам, докато не се стигне до истерии. Не искам да го свиквам да яде на всевъзможни места... Е, резултатът е, че последните дни е главно на кърма. Преди време Яни ми се беше оплаквала, че Дими не иска да си седи в столчето за хранене. Тя да каже намерила ли е изход от положението...

# 681
Здравейте и от мен  Simple Smile Да се похваля, днес Ади става на 10 месеца.
Напоследък аз ли съм много спокойна, децата ли са много добрички, Коледата ли ми действа, но ми е едно леко на душата. Нищо, че кърмя Ади последните 2 дни почти по цяла нощ (много я тормозят зъбите). Днес например толкова хубаво се почувствах докато бяхме на разходка с баткото - излезнахме с количката, че имах и работа да върша (иначе той се спира до всеки трабант, лада или москвич), леко ръмеше, а на мен ми идваше да пея. Една киша по улиците, чудя се къде да стъпна, за да не потъна, а на мен ми едно усмихнато, чудя се каква е причината и не мога да отгатна  Crazy
marys, двете с Ена сте изтъкнатите поетеси в темата   bouquet
Радио Magic FM слушах по едно време в колата, вкъщи не слушам радио. Наистина пускат страхотна музика, но е почти една и съща всеки ден и ми омръзна. Добре че напомни jozyy някой ден пак да си пусна, че не съм им чула коледния репертоар
За картичките още се чудя. До утре ще реша дали да се включа, но нещо не ми стана ясен регламентът.
Мър, при Ади не е проблем храненето на стола, а това, че иска постоянно да си дъвче нещо и едновременно с това да я храня. Давам й разни пластмасови играчки да се залисва докато я храня и постоянно й ги махам от устата, за да дам следващата лъжица. Иначе много важно стои на стола, като голям човек. И вече си пляска сама с ръчички. Като кажа "Браво на Ади" и тя си пляска  Laughing

# 682
Вчера случайно попаднах на радио Magic FM, по цял ден пускат само коледни песнички, страхотно настроение създават  Grinning
Да, аз откакто го намерих това радио  все него слушам-страхотно настроение ми създава и на мен. dance
Да питам мамите, които са си поръчали топли ботушки/Уинен и Маринелс бяха пускали снимки на такива/ от къде са ги взели и колко струват, че и аз искам да поръчам, ако не са супер скъпи.
А за солта попитах, защото на Ева вече и предложих пюрета за след  8 месеца, на които пише , че имат сол, но като ги опитах са абсолютно безвкусни-не усетих да са ослени-явно е съвсем малко количеството.

# 683
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честита месечинка на Ади! Да расте здраво и усмихнато дете! Tada

# 684
Да, аз откакто го намерих това радио  все него слушам-страхотно настроение ми създава и на мен. dance
Да питам мамите, които са си поръчали топли ботушки/Уинен и Маринелс бяха пускали снимки на такива/ от къде са ги взели и колко струват, че и аз искам да поръчам, ако не са супер скъпи.
А за солта попитах, защото на Ева вече и предложих пюрета за след  8 месеца, на които пише , че имат сол, но като ги опитах са абсолютно безвкусни-не усетих да са ослени-явно е съвсем малко количеството.
http://www.mothercare.com/b/1330988031?intid=catlp_footwear_puff_1

# 685
 Мами, и аз се включих в идейката  на Лилироуз за картичките - колкото повече участваме, толкова по-интересно! Аз не мисля, че има проблем и от чужбина мами да се включат - когато и да стигнат картичките, са приятна изненада! Предлагам само, за да няма разочаровани и неполучили поради мудност и неточности от страна на  Български пощи, както и поради несигурни пощенски кутии и недоброжелателни съседи, да ги пращаме препоръчано - аз така ще направя, каквото и да решите.
Честита месечинка  на Ади и на другите бебоци, порастващи днес!   Hug

# 686
sirence И на мен ми мина през ума за препоръчаните писма и тъкмо се чудех дали да ви предложа. Таксата е стотинки и поне е сигурно, че ще пристигнат картичките. Аз също ще изпратя препоръчано.

# 687
Опита ми с киселото мляко беше повече  от неуспешен.... Не и хареса въобще...толкова и се повдигаше,че като опита да преглътне и се повдига и го връща И започва да реве...а беше толкоз сладко...начупих бисквити...те направо на трохи станаха и въобще не се усещаше,че е кисело мляко,но уви....ще опитам отново след седмица-две....

# 688
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-baby-girl-winter-pom-pom-suede-fee … sh=item826692dae7

# 689
  • София
Привет мами,

И аз ще участвам в размяната на картички  Hug

Ева спи много леко, събужда се от най-малкия шум. Дори, ако съм в стаята и сгъвам тихо дрехи тя пак се събужда-усеща присъствието ми явно.
Надушват ни по миризмата. Вечер като вляза в спалнята, Момчил веднага се събужда, независимо че се движа по-тихо и от котка  Crossing Arms

jozyy, мерси за инфото за Magic FM радио, че и ние основно слушаме радио напоследък.

Сега малко ще помръкнам (Лъки  Sunglasses). Моето диване от известно време не иска много да яде. Обаче винаго като ме види да бъркам нещо  в купичката му и започна с нетърпение да ми показва, че иска да му дам. Като го сложа на столчето за хранене, яде с желание 4-5 лъжички и дотам Close Няколко пъти го пробвах да му давам, като го махна от стола и го оставя изправен някъде, отваря уста и яде, т.е. гладен е, харесва му пюрето, ама не иска на столчето за хранене. Аз пък не смятам, че най-добрия начин да се храним е да обикалям след него с лъжицатта, докато той си игаре. Да не говорим, че така става мазало навсякъде. Някакви идеи защо така се получава и какво да правя?
Ако наддаваше добре, хич нямаше да се занимавам - колкото яде на стола, толкова, но откакто сме започнали захранването, наддава много малко. Някой питаше наскоро, не се сещам кой беше, но според статистиката- на 6 месеца трябва да си удвоят теглото от раждането (ние тогава бяхме доста над удвояване), а на годинка - да го утроят (това при нас няма да стане).
И да не излезе, че само се оплаквам, да го похваля, че напоследък винаги слиза от спалнята както трябва, без да се наложи да го подсещам да се обърне правилно. А колко е доволен след това, и нахилен, винаги в очакване да го похваля  Laughing Разбира се още не мога да му гласувам доверие и да го оставя без надзор, но не е далеч момента, когато и това ще стане, поне за малко  Wink
Сол и аз не слагам, но видях че пюретата на Хип за след 8-я месец имат сол.

marys bouquet

Mur, и ние сме така с храненето(за момент си помислих,че аз съм го писала), но от както беше болничка яденето не ние приоритет.Ние  почти сме го отроили рожденото тегло- предвид,че се роди 2.200кг сега е 6.300кг., но си е дребосъчко Simple Smile

Сиренце-ние сме подобен случай- от както се научи да се изправя сама Андреа слагането и да спи е мисия невъзможна, принудих се да я приспивам на ръце ooooh! иначе, като я сложа в кревата легнала -тя мигновено се изправя Laughing
Да те питам, за колко време е готова поръчката от snimkite vi.com?Аз днес ги поръчах.

Сега има нов номер, научила се е да си бръчка носа, не знам от къде?Ето така:

Весето,  на моята приятелка дъщеричката и също не искаше кисело мляко с бисквити, но тя периодично и предлагаше.Накрая взе че прояде и сега си похапва с удоволствие.
Може още да не и е дошло времето.Киселото мляко е специфично и явно им трябва време на бебоците.
Аз още се назландисвам да и предложа кисело мляко, но иначе си хапва по 1 бисквитка Житен дар на ден.Те поне не са толкова сладки като на Плазмон и Ети.

Мама Веси- Hug

Мерис, страхотно стихче Peace

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 23:00 от maiski3

Общи условия

Активация на акаунт