Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да ви кажа- разполага с набор остри пили и ножовки за стъкла, мога да ги предоставя тук, че като гледам търговията се води на парче Crazy. А кръвта се чисти най-лесно с DMSO, няма да оставяме петна по пода я Mr. Green

# 91
  • Разпиляна във въображението
Еееее, този Рупърт го гледам в "Дворецът" в неделя сутрин. Искам и аз от него Whistling
Половин Триша Хелфър, за половината от Рупърт / King Richard IV.  Peace

Много трудно. Ще мисля известно време, но разделянето не е честно. Триша е по-готината. Crossing Arms

# 92
Нова тема, страница седма. Браус, бе.  Sunglasses

Джой, честита сватба, живи и здрави   bouquet, долу лапи от Чарли.  Mr. Green

newsm78 Откога Люк Мейбли е собственост на Зиса, Мури не го ли спечели на честен търг от мен за етаж от къща с дограма.   hahaha (Явно в 2-3 теми, които изпуснах поради скорострелното изписване.)  Crazy

Вижте какво, ако ще развивате търговска дейност, очаквам чинно в края на темата да ми представяте актуални списъци, нечовешко е да ви се следят сделките, аз да не съм борсов индекс, басиCrossing Arms
Joy Joy Joy

# 93
Еееее, този Рупърт го гледам в "Дворецът" в неделя сутрин. Искам и аз от него Whistling
Половин Триша Хелфър, за половината от Рупърт / King Richard IV.  Peace
Много трудно. Ще мисля известно време, но разделянето не е честно. Триша е по-готината. Crossing Arms
Когато заплю точно нея, ми изяснихте, че тук трябва да се заплюват канадците и после Пуци го записа в правилата... и аз свих платна като примерна новобранка...

И защото съм в добро настроение, нали ще правя тройка,
ако искаш прегледай пак списъка ми и си харесай още 50% от някой Wink

# 94
Да ви кажа- разполага с набор остри пили и ножовки за стъкла, мога да ги предоставя тук, че като гледам търговията се води на парче Crazy. А кръвта се чисти най-лесно с DMSO, няма да оставяме петна по пода я Mr. Green

За мен - хотдог с мед, благодаряMr. Green

# 95
  • Разпиляна във въображението

Хм, май ще я запазя Thinking

# 96
Океееей той е мой, тя твоя

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 20:01 от Boomer

# 97
  • КиТ
Бумар пак ли сделки въртиш  Crazy,аз не гледам,не гледам и без това тези екземпляри не ми допаднаха Thinking Joy Joy Joy Joy
Злате твоя заплю ли се от някой,ако не да го приютя  Whistling Whistling Whistling(Бумар го взела,тогоз не го ща Naughty Joy Joy Joy Joy)

Още за Хари ви казвах да го помохамеданчим! Пък нататък и останалите...

Аз това го говоря на Мишето,но не че не Crossing Arms ни кума,ни кръстница ни любовница,как може такова нещо #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Откриииих! Ето го. Точно преди да се откажа.

Тук ли фигурира песента която Ването припяваше Thinking

# 98
Бумар пак ли сделки въртиш  Crazy,аз не гледам,не гледам и без това тези екземпляри не ми допаднаха Thinking Joy Joy Joy Joy

Златето ме направи щастлива и дарявам новобранките...  Peace Hug
за сметка на това бизнеса със старите пушки не върви, но не заради липса на желание от моя страна  Flutter

# 99
Такааааа... да си поразходя собствеността.

Титулярът

Подгласниците

Споделените

# 100

Сега чекнах, че Рупърт на Шекспировия фестивал в Стратфорд на Ейвън е бил Ромео   Heart Eyes

Мисля, че много ми подцени момчето, използвайки слабостта ми към Триша  Blush

Оттеглям предложението за допълнителни 50% и щом казваш си запазваме собственостите  Mr. Green
Жената с минало за теб, мъжът с бъдеще за мен...  Wink

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 20:05 от Boomer

# 101
Ах, прекрасен и разрошен*! Он дис бомшел се оттеглям за днес. Очаквам резюмета на страници 10, 15, 20 и 25.  Mr. Green

Алън, не някой друг, ама то докато публикува човек и нацвъкали некви други рошави.

# 102
Аз категорично отказвам да си разхождам собствеността, белким ако някой още не е видял - да види.  Mr. Green Тц, няма, край на съобщението точка  Grinning

# 103
Ние с Джони си лягаме.  Mr. Green

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета

За мен - хотдог с мед, благодаряMr. Green
Въх, че нахално Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Сесилка, крадец, крадец hahaha

Много е красива Триша.

Общи условия

Активация на акаунт