Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Да, имаше още един човечец, който пишеше ревюта /неговите бяха доста по-професионални и технически грамотни, признавам/, но поради колегиални разногласия /така да кажем/ го изпъдих. Ревютата ми са хейтърски, защото филмите, които ревюирам са ми силно противни /нормално е, някак си/, но ги пиша с една идея по-цинични и вулгарни, просто защото никой друг БГ ревюист няма смелостта /или наглостта?/ да го прави и всички са едни такива добряци. Simple Smile
Нямах идея, че от оня фенпирски форум пишат тук, но те сами са си преценили защо няма да ме четат /може би защото ги помолих да не пускат цялото ми ревю и това ги обиди по някакъв начин?/ и няма да ги убеждавам в противното.
Някоя каза, че съм "заемал" лафове и от бг-мама, което леко ме изненада, защото не влизам тук с тази цел. Бихте ли дали конкретни примери?
С уважение, Скротум.

# 271
  • КиТ
А вас двете влюбени може ли да попитам - Кога ГЪБАТА (лудата) еволюира в ГЛУХАРЧЕ?!?!  Shocked

Любовта има много имена  Crazy,пък и не само гмо-то,но и хаотичното движещи се самолети който ни тровят всеки ден имат значение Crazy Joy Joy Joy Joy

О Скротуме Hug Hug

# 272
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Скротуме 4470

# 273
  • Ænima/Albuquerque
Скротуме, няма лошо да ни ползваш... лафовете, ние сме ти фенки така или иначе.  bowuu
Гледай, че почти се сбихме за тебе.  Mr. Green
А, и би ли казал всъщност, какви са целите на височайшите ти посещения?  Flutter

smile3532

# 274
Всеки път, когато някоя от Вас постне линк към моя публикация в бг-мама, в контролния панел на блога ми излиза, че имам еди-колко-си посещения от еди-коя-си тема тук. Влизам, за да видя кое точно Ви е харесало и кое коментирате и си правя съответните изводи. Simple Smile
/и не Ви заемам лафовете, повярвайте, ако наистина има такива случаи, те са съвпадения/

# 275
Хохохо Party
Наближи края на работния ден за мен Crazy

Ох, какви сте кипри Laughing

# 276
  • София

hahaha

Скротуме, хич пък не се притеснявай от нас. Ако откраднеш мой лаф ще събера всичкото зачислена конюшня (из всички теми) и ще тръгна на война със Зиса и Сарказма за теб - личен ревюист!

# 277
Май само за Пръчката Кристен сме подозирали, че е оттук  Thinking Много популярно определение е сред нашите редици  Mr. Green

# 278
  • София

Нямах идея, че от оня фенпирски форум пишат тук, но те сами са си преценили защо няма да ме четат /

Ония са сайт, не форум или блог. Има голяма разлика между 3-те неща. И можем да пишем защо не! Да не би да ни е забранено да влизаме?

# 279
  • гр.София-Красна поляна
Скротуме,би,не мой се сърдиш,би.
Аз те обичам!

# 280

Нямах идея, че от оня фенпирски форум пишат тук, но те сами са си преценили защо няма да ме четат /

Ония са сайт, не форум или блог. Има голяма разлика между 3-те неща. И можем да пишем защо не! Да не би да ни е забранено да влизаме?

В словата ти се усеща някаква прото-форма на гняв, който ме натъжава. Всеки изгубен читател за мен е душевна рана. Sad

# 281
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В какъв чат се бутате, мен защо не ме бутнете newsm45? Пак ме пренебрегват, ейй newsm45.

И да се похваля- разрових си днес архивите и установих, че с Богинята сме стари другарки, та сега вече знам, че за моята конюшня от тази новобранска клонка опасност няма да се появи Whistling

И аз те обичам, Скротуме, ще те делна с принцесата и Зиска Crazy. нали, другарки, нали Flutter Flutter Flutter?

# 282
  • гр.София-Красна поляна
Спокойно Скротуме,я глей как съм си накъдрила миглите фром ю... 4470

# 283
  • Ænima/Albuquerque
Скротуме, хич пък не се притеснявай от нас. Ако откраднеш мой лаф ще събера всичкото зачислена конюшня (из всички теми) и ще тръгна на война със Зиса и Сарказма за теб - личен ревюист!

Зисо, ский к'во стана тука, бе, глухарче мое! newsm09

В словата ти се усеща някаква прото-форма на гняв, който ме натъжава. Всеки изгубен читател за мен е душевна рана. Sad

О, сарказъм! О, ирония!  smile3532

И аз те обичам, Скротуме, ще те делна с принцесата и Зиска Crazy. нали, другарки, нали Flutter Flutter Flutter?

Не.  Mr. Green

# 284
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарказмова, защо си толкова стисната Cry?

Общи условия

Активация на акаунт