136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 773
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
Агентке, то хубавите унита не са само в Бостън.  Laughing В Калифорния не са айви лийг, но не са за изхвърляне.

Така де, дарлинг, нали това казвам  Grinning Изобщо не ги подценявам унитата (но пък средното образование го е закъсало откъм бюджет, затова визирах нужда от екстра пари за школо), но бюджет за Калифорния нямаме. Ако имаше аз вече да съм там...

Изобщо мисълта ми беше, че навсякъде може и с 2 и с 200, но ако икаш стандарта ти да не пада, а ти се ще да си в СА се налага да предвидиш повече пари, отколкото в МА, хем и тук не е евтиния. И изобщо не става дума само за стойността на къщата, всичко съпътстващо също е по-скъпо.
(усещате ли как съм набрала на една детска градина, дето ми иска 1700+ за Гелето, а според мен това е прекалено щот не сме нито в НЙ нито в СА)

А ЕйчДжиТиВи ми е много готино, но не е реална референтна точка... и мноого рядко дават сем с деца, за които доброто училище е определящо. Иначе са майстори...

# 541
  • The QC to be!!!
Бубе  Hug изобщо няма да ти се смея! Кога съм ти се смяла.  Blush Само ще ти кажа... да внимаваш. Но ако това ти е мечтата, следвай я!  Peace

# 542
Май само аз доброволно няма да се преместя в Калифорния.  Whistling Като ви гледам всички сте за там с изкл на Бубка. Wink

# 543
Тези от вас готови да си надигнат дисагите за ЕС... хъм... внимавайте... само туй ще кажа.
Защо да внимаваме? Икономически ли имаш предвид, че аз пък чакам Йелоустоун да избухне  Tired и по това време ми се ще да съм далече от Сиатъл Simple Smile)))
Аз бях влюбена в Сан Франциско, затова не харесах толкова Сан Диего (имам предвид градската част), но...посетихме СФ лятото-замръзнах  cold Ние пристигаме от Аризона, аз с една лятна рокличка, хората със зимни палта...

# 544
Абе важно е разнообразие да има, щото без съпоставка не можеш да оцениш колко ти е добре Wink как беше приказката за по-зелената трева на съседа... та и аз така!

... иначе новата ми съседка е живяла в 9-10 щата и каза, че тук било райско... а аз мигам ли мигам на парцали   hahaha

# 545
  • Boston, MA
Според ХГТВ ММ иска Аржентина. Видя един прекрасен апартамент "на главната" там и ще тръгва.

# 546
... Видя един прекрасен апартамент "на главната" там и ще тръгва.
И моят го видя (онзи в високите тавани, нали?) каза, че е без пари, тръгва Wink

# 547
  • Boston, MA
Да ги пращаме освен. Ние в Лондон. Ама те ще си искат децата, като ги знам.

# 548
Да ги пращаме освен. Ние в Лондон. Ама те ще си искат децата, като ги знам.

Ще е гадно да им откажем  Mr. Green да ги дадем, а?!

# 549
  • USA
Добре сте го намислили.  Mr. Green Мисля, че аржентинският климат ще е по-добър за децата.  Wink

# 550
  • Boston, MA
На Дани и Гелето ако им споменем, че в Аржентина има ферми с коне, да видиш и те как са литнали.  Laughing

# 551
... и ще научат испански - много важно за амер. граждани  Mr. Green

(ох, прекалих днес... хубав ден на всички! изписвайте, че бебка и се изчака чакалото)

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:17 от Agent Provocateur

# 552
За Европа само в Лондон и знам за цените, таксите, здр. застраховка и проблемите с държавните училища, но пак искам. Simple Smile

За Кали само  около СД или СФ, ЛА не ме влече.

Абе с 2 на някои места не става, по-скоро е 200 и 2000.

Преди известно време четох в блог, че hgtv са искали да снимат хаус хънтърс с тях, но са ги карали да гледат жилища извън бюджета им и разни други изисквания и са отказали.

Терминатор, що така за Сиатъл?

# 553
  • The QC to be!!!
Лафа за тревата беше: the grass on the other side of the street looks green, until you cross it and take a closer look.  Wink

Има ли някой интерес да коментира новините от вчера?: http://rt.com/usa/news/us-afghan-urinate-military-571/

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:34 от Baby*

# 554
  • USA
ЛА е acquired taste. Трудно може да го оцениш, ако не си живял тук. Което е и едно от предимствата му.

Общи условия

Активация на акаунт