Съпруги на военнослужещи 4

• 69 466
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Не са казали с точност за кога. Но се надяваме за септември да работи. )

# 541
Случайно попаднах на тази тема. Аз съща живея с военен вече 6 години и до сега не сме се възползвали от карти.Тази година реших да се пробваме. Наслушах се през годините колко било трудно да се вземе от колеги на мъжа ми. На 10-ти не успях да стигнем до Агенцията, но решихме нта11-ти  по обяд да минем на късмет. Нямаше и помен от опашка или чакащи.  Свършихме си работата точно за 10-ет минути, все още имаше карти. Ние си взехме за Константин и Елена - Фрегата. Нямахме много претенции, защото не открих инфо за базите/само снимки в сайта на Агенцията/.  Четейки мненията тук вече установих, че има доста стълби, а ние сме с дребосъче на 1 и 4 месеца, но се надявам да се справим и това да не вгорчи почивката ни.
Ако чакате да се свържете по телефона бъде доста трудно, защото на място видях, че никой не вдига телефоните, просто ги оставят да си звънят. Най- добре на място, предполагам, че и в понеделник ще има карти. Много неприятно за хората от провинцията, че трябва да се разкарват до София. Би било добре , ако открият бюра и др. по-големи градове за удобство на хората.
Вече не е нужно да имате брак /както са писали по- горе/ само да сте на един адрес и акт за раждане на детето.

# 542
rali_00, до Фрегата има към 150стъпала, с толкова малко дете....със сигурност ще се наложи носенето му, поне нагоре.
Иначе хотела си е ок. )

# 543
Ако не се лъжа Вие сте почивали на Фрегата миналата година. Бихте ли споделила впечатления от базата, стаите - има ли достатъчно място за сгъваема кошара?

# 544
Ако не се лъжа Вие сте почивали на Фрегата миналата година. Бихте ли споделила впечатления от базата, стаите - има ли достатъчно място за сгъваема кошара?

Да, миналата година бяхме там.
За мен си е ок, като за база на военни. Има какво да се желае от към хигиена, стаи и т.н. но бива. )))
За стая 2+1 има място за кошара, но ако са ви дали само спалня...може и да ви е леко тясно.
Храната е ок, но в първите 2-3дни ще се нагледате на простотия. ) На 3тия ден се принудиха както във Флагман, от персонала и да сипват храната, а не всеки да си взима.
Пред хотела има площадка, която става за игра, а отстрани има и няколко люлки и пързалка.

# 545
Не са казали с точност за кога. Но се надяваме за септември да работи. )

Прекалено оптимистичен е този срок-проблема с Рибарица е доста сериозен , а и трябват много пари. Вярното е, че наистина се работи по разрешаването му , макар и бавничко.

# 546
kativita, проблема с Рибарица се преекспонира.
Защото хотела, който е построен точно до портала, едва ли ще ми кажат, че има и използва помпена станция. )))

# 547
Преекспониран или не, по-важното е да си остане собственост на армията, а не да последва съдбата на военните бази в Наречен и Велинград...

# 548
Благодаря за инфото Мирама  newsm10

# 549
  • София
Аз мисля че базата в Рибарица е продадена. Така разправяше моя мъж. Иначе и ние сме с карта вече! След голямото чакане взехме карта за Несебър. Никога не съм ходила там. Дано да е хубаво.Мъжът ми има спомени от 1996 г. Но от тогава се е променило много.

# 550
Вълшебна, ами не е продадена, щом са му казали в агенцията преди няколко дни, че ще я отварят.
От там няма да тръгнат да си измислят.
Останалото са слухове според мен.

# 551
  • Пловдив
Аз мисля че базата в Рибарица е продадена. Така разправяше моя мъж. Иначе и ние сме с карта вече! След голямото чакане взехме карта за Несебър. Никога не съм ходила там. Дано да е хубаво.Мъжът ми има спомени от 1996 г. Но от тогава се е променило много.
От кога сте на Несебър?

# 552
  • Пловдив
Може ли някой да ми обясни реда за внасяне на парите за картата какъв е?
Разбрах, че трябвало вносната бележка от банката, да се пусна по факс, наистина ли е така. Тъй като госпожата от Агенцията, не е споменала подобно нещо на мъжа ми  newsm78
Та събирам инфо  Hug

# 553
Днес платих картата, след малко отивам да пускам платежното по факс. )))

♥asq♥, задължително трябва да изпратите платежното по факса. На самата карта дори си пише на гърба. Има го и номера на факса.

# 554
  • Пловдив
Днес платих картата, след малко отивам да пускам платежното по факс. )))

♥asq♥, задължително трябва да изпратите платежното по факса. На самата карта дори си пише на гърба. Има го и номера на факса.
Може ли да ми кажеш номера на факса ....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт